August 2, 2021

Dave Grohl (Foo Fighters) vahvistaa studiotallenteet Nirvanan muiden elossa olevien jäsenten kanssa


11. kesäkuuta 2021 14:20
Lähettänyt Redacción –

Että voimme saada jälleen Nirvana lavalla on mahdotonta, josta aina haaveilemme, pitäen muistin elossa Kurt Cobain bändin edessä. Mutta on jo ollut useita kertoja, joissa muut bändin jäsenet ovat kokoontuneet soittamaan joitain kappaleita luottaen erinomaiseen yhteistyöhön laulajina.

Nyt se on ollut hänen oma Dave Grohl, nykyinen hallituksen johtaja Foo Fighters ja Nirvanan paristo, joka on paljastanut el show de Howard Stern mitä Krist Novoselic, Pat Smear ja hän käy studion läpi säännöllisesti ja on äänittänyt uusia kappaleita: “Krist Novoselić on lentäjä, hän lentää omalla koneellaan … hän asuu Tyynenmeren luoteisosassa, ja kun hän tulee Los Angelesiin, tiedämme, että rakastamme aina nähdä toisiamme ja mennä illalliselle. Viime kerralla kun hän oli täällä, tein illallisen ja menimme ulos. Pat on aina lähellä, ja me kolme haluamme olla yhdessä. Haluamme nähdä toisiamme ja jos ympärillä on instrumentteja tai käytettävissä oleva studio, tulemme yhteen ja improvisoimme. Emme tykkää käydä läpi suuren vanhan Nirvana-kappalelistan, mutta haluamme hengailla ja joskus kun soitamme kappaleita. Ja jos olemme studiossa, aiomme tallentaa ne. Joten olemme tallentaneet joitain asioita, jotka ovat todella hienoja, mutta emme ole koskaan tehneet mitään heidän kanssaan. Meille se on enemmän kuin ystäviä, improvisointia, se ei todellakaan ole kuin iso virallinen kokous tai vastaava ”.

Ottaen huomioon kiinnostuksen siitä, kuka on vastuussa laulamisesta, ja ottaen huomioon hänen hyvän työnsä Foo Fightersin edessä, Grohl vastaa: “Ei, soitan vain rumpuja. Meillä ei ole laulajaa. Joten se on kuin äänitämme instrumentaaleja ja, ja vain hengailemme. Ei ole painetta tehdä jotain, mitä maailman on kuunneltava, se on enemmän vain huvin vuoksi, ja se on todella siistiä. Se muistuttaa teitä siitä, että kun me kolme tulemme yhteen tapahtumapaikalle ja aloitamme pelaamisen, se kuulostaa kuulostaneen, kuulostaa siltä kuin ennen. Kun Krist ja minä tapaamme yhdessä ja soitamme, hän on bassoa ja minä rummuilla, se kuulostaa Nirvanalta. Annamme vain tämän äänen, kun soitamme yhdessä. Se on todella hienoa.

LUE LISÄÄ:

Luonnos

Viimeisimmät toimitustiedot (katso kaikki)

pop-sivustolle