August 1, 2021

David Gilmour paljastaa kaikkien aikojen suosikkikappaleensa ja valinta yllättää sinut

(Facebookin virallinen David Gilmour)

Kitaristi David Gilmour, alkaen Pink Floyd, joka muuten on tänä viikonloppuna täyttänyt 75 vuotta, esitteli kaikkien aikojen suosikkikappaleensa kauan sitten ja hänen valinta yllättää sinut epäilemättä.

BBC Radio -esityksen aikana häneltä kysyttiin, minkä yksittäisen kappaleen hän veisi autiomaan saarelle, jos hän joutuisi haaksirikkoutumaan. Gilmour ei kaikkien yllätykseksi valinnut rock-teemaa eikä edes teemaa kitaroineen, instrumenttinaan.

“Se on kova päätös, eikö olekin?” Gilmour vastasi, ja sitten tuli järkytys: ”Luulen, että sen pitäisi johtaa Martha ja Vandellat tanssia. “Hän viittasi tämän 1960-luvulta peräisin olevan tyttöryhmän kappaleeseen” Dancing In The Street “, koska hän vakuuttaa muistuttavansa häntä elämänsä hyvistä ajoista.

David Gilmour lopettaa ehdottomasti keskustelun Pink Floydin tapaamisesta: tämän hän sanoi !!!

Se on soul-kappale, jonka myöhemmin muun muassa David Bowie tai Mick Jagger veivät rock-tyylilajiin. Lisäksi Gilmour perusteli tätä aavikkosaaren valintaa: ”Minun täytyy tanssia. En tee sitä tietysti kovin usein ikäni ikäisenä … Mutta tarvitsen Tamla Motown -tanssimusiikkia mukana minulla tällä rannalla. missä tahansa hän on. “

“Dancing In The Street” on alun perin kirjoittanut Marvin Gaye, William ‘Mickey’ Stevenson e Ivy Jo Hunter.

Tämä on Martha & The Vandellasin alkuperäinen kappale:

Lisäksi David Gilmour antoi jo kauan sitten luettelon parhaista Pink Floyd -lauluista musiikilliseen makuunne:
Pink Floyd: bändin suosikkikappaleet Gilmourin mukaan

Ja myös:
– Pink Floyd julkaisee uuden albumin!: Live at Knebworth
– Ratkaistu: Piilotetut viestit Pink Floyd -kappaleissa
– Parhaat ilmaiset Pink Floyd -musiikkivideot

Ilmaiset jaetut levyt:

Gilmour-fanit juhlivat, että hän on tarjonnut useita konsertteja ja kappaleita verkossa kuukausien ajan. Sen lisäksi, että hän on antanut live-esityksensä ‘Live at Pompeii’ tai albumit ‘On An Island’, ‘David Gilmour’ ja ‘About Face’, hän jakaa ilmaiseksi vuoden 2008 live-esityksensä Live in Gdansk.

Voit kuunnella Live in Gdansk -elokuvan aiemmat kappaleet täältä:

https://www.youtube.com/watch?v=videoseries

Aiemmin hän tarjosi albumin On a Island kokonaisuudessaan:

https://www.youtube.com/watch?v=videoseries

Hän latasi myös kaikki kappaleet ‘About Face’:

https://www.youtube.com/watch?v=videoseries

Lisäksi hän tarjosi debyyttialbuminsa nimeltä David Gilmour:

https://www.youtube.com/watch?v=videoseries

Ja nauti tietysti heidän konsertistaan ​​’Live at Pompeii’:

https://www.youtube.com/watch?v=videoseries

ankkuri