June 22, 2021

Donaldson Homers, Cruz ajaa Twins pois Yankeesista

Josh Donaldson ja Nelson Cruz osui kahden ajon kotiajo yhdeksännessä pelivuorossa Aroldis Chapman ja Minnesota Twins vältteli kolmen pelin lakaista lyömällä New York Yankeesia torstai-iltana 7-5.

Giancarlo Stanton lähetti liukusäätimen 422 jalkaan kolmen kosketuksen koti-juoksulle ensimmäisessä vuorossa JA Happin ulkopuolella, kolumbialainen Gio Urshela veti hänet myös puistosta, ja vain oikeuksellisella kokoonpanolla varustetut jenkit saavuttivat kuudennen 5- etu. 2 taululla.

Mutta Kuuban Chapman räjäytti toisen kerran 14 kertaa ja otti tappion. Hän heitti vain viisi yhdeksästä lakosta ja hänen nopeutensa laski tavallisesta 99-100 mph: sta, jolloin neljä juoksijaa pääsi tukikohtaan.

Jorge Polanco johti yhdeksännen singlen kanssa 3-1-kentällä ja Donaldson osui 438-jalkaiseen kotiin 95,5 mph: n laukauksella 1-0. Venezuelalaiset Willians Astudillo erosivat ensimmäisellä kentällä ja myös Dominican Cruz pudotti sen puistosta seuraavalla kerralla, pikapallo 97,8 mph: lla.

Kaksoset lähempänä, Hansel Robles (2-2), teki voiton täydellisen yhdeksännen pelivuoron jälkeen.

Yankeille kolumbialainen Gio Urshela 4-2 RBI: llä ja juoksulla. Venezuelalainen Gleyber Torres 5-3 juoksulla. Dominikaaniset Miguel Andújar 3-2 yhdellä maalilla; Gary Sanchez 4-1.

Kaksosille Dominicans Nelson Cruz 2-2 neljällä RBI: llä ja yksi teki maalin; Jorge Polanco 4-1 yhdellä maalilla; Miguel Sanó 4-1 maalilla; Gilberto Celestino 4-1. Venezuelalainen Willians Astudillo 1-1 juoksulla.

Dominikaanien tulokset ja loukkaava suorituskyky

Mariners 3, Tigres 8; Hyökkäävät dominikaanit eivät osallistuneet otteluun.

· Braves 3, Phillies 4; Atlantalle Dominikaaninen Abraham Almonte 4-0 ja Philadelphia Jean Segura 5-3 kolmella RBI: llä.

· Panimot 7, Cincinnati 2; Milwaukee Willy Adames 5-2 yhdellä RBI: llä ja kahdella ajolla; Freddy Peralta 1-0; Pablo Reyes 1-0, kun taas Cincinnatissa Dominicans ei osallistunut hyökkäykseen. Kumpulla Freddy Peraltan hyvä työ, mutta hän tulee ulos ilman päätöstä; Luis Castillo (2-9) kesti tappion.

· Dodgers 6, Pirates 3; mennessä. Dodgers ei osallistunut Dominikaanien hyökkäykseen ja Pittsburghiin, Erik Gonzalez 3-1 RBI: llä.

· Astros 8, Red Sox 12; Houstonin joukossa ei ollut dominikaaneja hyökkäyksessä ja Boston Rafael Devers 5-2 kahdella lyönnillä.

· Rockies 4, Marlins 11; Coloradolle Dominikaaninen Raimel Tapia 4-1 pisteillä ja Miami, Starling Marte 5-4 RBI: llä ja kahdella ajolla; José Devers 3-2 yhdellä tuotetulla ja kahdella kierroksella; Lewin Diaz 1-0.

· Blue Jays 2, White Sox 5; Torontossa Dominicans Vladimir Guerrero Jr. 4-1 maalilla; Teoscar Hernández 4-1; Santiago Espinal 3-2 ja Chicago W. Sox Yermín Mercedes 4-2 juoksulla; Leury García 3-1.

· NY. Jenkit 5, kaksoset 7; kirjoittanut NY. Yankees Dominikaanit Miguel Andújar 3-2 juoksulla; Gary Sánchez 4-1 ja Minnesota Nelson Cruz 2-2 neljällä RBI: llä ja yksi teki maalin; Jorge Polanco 4-1 yhdellä maalilla; Miguel Sanó 4-1 maalilla; Gilberto Celestino 4-1.

· Kuninkaalliset 6, yleisurheilu 1; Kansasissa dominikaanit Carlos Santana 4-1; Kelvin Gutiérrez 4-2, kahdella RBI: llä, ja Oaklandille Dominikaaniset eivät osallistuneet hyökkäykseen.

· Jättiläiset ja kansalaiset, lykätty sateen vuoksi.

Katso tämä