July 31, 2021

“Hän kertoi meille, ettei hänellä ollut lapsuutta”

Paris Jackson vahvistaa edelleen epätyypillistä taiteellista uraansa mallin, laulajan ja näyttelijän välillä, kun huomio kasvaa häntä kohtaan hänen poikkeuksellisesta elämäntavastaan. Tunnustukset lapsuudestaan ​​ja pimeimmästä vaiheestaan ​​isänsä kuoleman jälkeen aina liikuttavat ja samalla yllättävät piirtäessään, millainen isä Popin kuningas oli lastensa kanssa.

Pariisi putosi voimakkaaseen masennuksen kierteeseen, josta hänellä oli vaikea päästä ulos sen jälkeen, kun taiteilija kuoli vuonna 2009, kun hän oli 11-vuotias, mutta YouTube-sarjan viimeisessä jaksossa Ei suodatinta Naomin kanssa, jossa hän tapaa Naomi Campbell on puhunut siitä, kuinka onnellinen hänen lapsuutensa oli Billie Jeanin laulajan kanssa.

Katherine Jackson lapsenlapsensa kanssa, Michael Jacksonin lapset

Oma

Se on sen ansaitseminen, ei vain oikeus tiettyihin asioihin “

Paris Jackson

Laulajan toinen tytär dermatologian avustajan Debbie Rowen kanssa on selittänyt, kuinka hänen isänsä yritti, että lapset ansaitsevat etuja itselleen työn ja henkilökohtaisten ponnistelujen avulla: “Kyse on ansainnasta, ei vain siitä, että heillä olisi oikeus tiettyihin asioihin tai luulen, että minulla on se. Se työskentelee periaatteessa sen saavuttamiseksi ja pyrkii siihen ja sen puolesta. Tulos on jotain aivan erilaista, se on saavutus ”:

“Jos veljeni ja minä halusimme viisi lelua FAO Schwarzilta tai Toysilta” R “Meitä, meidän piti lukea viisi kirjaa”, hän paljasti Campbellille puheessaan. Pariisi on myös sanonut, että hänen isänsä oli “varsin hyvä” varmistaen, että he olivat kulttuureja ja koulutettuja ihmisiä. Tätä varten hän ei vain osoittanut heille ylellisyyttä ja ylevyyttä “, mutta näimme myös kolmannen maailman maita, näimme maailman eri puolilta maailmaa. sen spektri ”.

Minut syntyi Pariisissa siitä, mitä minulle on kerrottu

Paris Jackson

Paris Jackson

Pariisi on kertonut äitinsä ja isänsä kyseenalaisesta rakkaustarinasta siitä osasta, jonka isä ja hänen perheensä kertovat hänelle saapumisestaan: “Minut on syntynyt Pariisiin sen perusteella, mitä minulle on kerrottu, mikä on syy nimelleni, Pariisi. Olen syntynyt Los Angelesissa Kaliforniassa ja kasvoin kaikkialla. ”Mutta amerikkalaisen kollektiivisen mielikuvituksen kannalta sen käsitys oli hieman vähemmän romanttinen. Hänen biologinen äitinsä Debbie Rowe ilmoitti Jacksonin avioeron jälkeen, että hänet oli keinosiemennetty ja ettei hän ollut koskaan harrastanut seksiä Jacksonin kanssa.

Lopuksi Campbell halusi tietää, olisiko Michael Jackson lyhyesti sanottuna saavuttanut lapsilleen onnellisen lapsuuden, mistä Pariisi ei ole epäillyt: ”Kyllä, hän teki. Hän epäili, että se oli mahdollista. Hän kertoi meille, ettei hänellä ollut lapsuutta ja että hän vietti suurimman osan päivästä loukussa studiossa laulamalla, kun kaikki lapset leikkivät. Ja hän halusi meidän saavan sen. “

Jacksonin varjot

(TIEDOSTOT) Tässä tiedostossa, joka otettiin 19. maaliskuuta 1996, yhdysvaltalainen poptähti Michael Jackson heiluttaa valokuvaajille Pariisissa pidetyn lehdistötilaisuuden aikana.  - Bryssel on päättänyt vastustaa ikonisen Manneken-Pis-patsaan koristamista Michael Jackson -asussa suunnitellusti Yhdysvaltain pop-kuvakkeen kuoleman 10. vuosipäivää, virkamiehet sanoivat 21. kesäkuuta 2019. (Kuva: Vincent AMALVY / AFP)

Michael Jackson tiedostokuvana.

AFP

Vaikka nämä pop-kuninkaan tyttären lausunnot auttavat vaalimaan laulajan hyvää kuvaa, Jacksonin suhteissa alaikäisiin on aina jotain pahaa ja epävarmuutta. Vuonna 1993 häntä syytettiin ensin pedofiliasta, mutta Jacksonille ei annettu riittäviä todisteita syyllisyydestä. Vuonna 2005 Kaliforniassa pidettiin toinen oikeudenkäynti sen jälkeen, kun lähetettiin dokumentti Jacksonin elämästä kartanossa, jonka hän jakoi sairaiden lasten kanssa, mutta sitten hänet ei myöskään todettu syylliseksi kaikkiin syytteisiin.

etsi lisää