August 4, 2021

Tico, papukaija, joka pyyhkäisee verkostoja laulamalla kappaleita Guns N ‘Rosesilta, Led Zeppeliniltä ja The Beatlesilta

Tico, keltainen kaksipuolinen Amazon-papukaija, on tullut tähti YouTube kun kerääntyy 135000 tilaajaa “esiintyneiden” rockbändien suosittujen kappaleiden jälkeen The Beatles, Guns N ‘Roses, Led Zeppelin, Third Eye Blind tai Psycho Killer, aina omistajansa Frank Maglion kitaran säestyksellä.

Ticon suurin menestys, “Koko Lotta Rosie”, de AC / DC, on kerännyt 3 miljoonaa katselukertaa sen jälkeen, kun versio julkaistiin maaliskuussa 2021.

Hänen kanavallaan on jo 150 000 tilaajaa, ja hänen suurin hitti on AC / DC: n “Whole Lotta Rosie”, jolla on 3 miljoonaa katselukertaa.

Tico asuu Floridassa Magliosin kanssa ja hänen YouTube-kanavansa on täynnä videoita hänen tulkinnoistaan ​​kappaleista: Led Zeppelin (Stairway to Heaven), The Beatles (Here Comes the Sun), Van Halen (Unchained), Billy Idol (Eyes Without) A Face) ja Bon Jovi (Wanted Dead or Alive).

Ticolla on erinomainen rytmi, koska hän tuottaa satunnaisia ​​ääniä, jotka ovat enemmän tai vähemmän hänen omistajansa, Frank Maglion tulkitsemia sointuja varten, ja on syytä mainita, että sillä on vaikuttava vibrato.

Ticolla on ainutlaatuinen vibrato

Muutama kuukausi sitten Maglio ja Tico ilmestyivät Kelly Clarkson Show, jossa hän paljasti löytäneensä lemmikkinsä äänitaidot vasta viime vuoden alussa.


Ticolla on erinomainen rytmi, koska hän tuottaa satunnaisia ​​ääniä, jotka ovat enemmän tai vähemmän hänen omistajansa, Frank Maglion tulkitsemia sointuja, ja on syytä mainita, että hänellä on vaikuttava vibrato.

”Eräänä päivänä soitin kitaraa maaliskuussa, toisen synnytyksen viikon aikana, ja Tico alkoi huutaa kuin haluaisi saada huomiota, joten tartuin pyyhkeeseen sen sijaan, että heittäisin pyyhkeeni ja istuin hänen viereensä. ja aloin pelata, ja ajattelin: “Luulen, että hän laulaa” “, selitti.

Hänen vaimonsa päätti tallentaa ne ja ladata videon Facebook, ja reaktio oli niin positiivinen, että he alkoivat tehdä enemmän. Huhtikuun loppupuolella Maglio aloitti videoiden lataamisen YouTubeen aloittaen: “Stairway to Heaven”, jonka twiittasi eilen. entinen NBA-pelaaja Rex Chapman.

Katso myös

Ennen kuolemaansa vanha nainen otti sanomalehdessä ilmoituksen siitä, kuka voisi mennä hänen hautajaisiinsa

GML

TÄMÄN HUOMAUTUKSEN NÄKÖKOHDAT

.

uutinen