July 31, 2021

Kurt Cobainin (Nirvana) leski räjähtää Dave Grohlia (Foo Fighters) vastaan ​​ja syyttää Trent Reznoria (NIN) 12-vuotiaiden tyttöjen väärinkäytöstä


14. kesäkuuta 2021 19:12
Lähettänyt Redacción –

Harvoin Courtney Rakkaus ei ole jättänyt ketään välinpitämättömäksi puhuessaan musiikkiteollisuudesta ja kollegoistaan, eräistä aviomiehensä, vainajan entisistä läheisistä ystävistä Kurt Cobain.

Tässä yhteydessä johtajan leski Nirvana on hyökännyt Dave Grohl, pyhitetty Foo Taistelijat, joka nousi kuuluisuuteen Seattlen trion laastareiden takana sekä vastaan Trent Reznor (Yhdeksän Tuumaa Nailes), jota hän on suoraan syyttänyt 12-vuotiaiden tyttöjen väärinkäytöstä.

Myös taiteilija jakoi nämä ankarat pohdinnat Instagramin kautta julkaisun poistamiseksi myöhemmin, vaikka se oli jo kulunut kuin kulo: “Minulla on ollut tarpeeksi tätä paskaa ja näitä klovneja siitä, että olen ollut hänen syntipukinsa hengitykseen, mieheni kuolemaan, avoimeen seksuaalisuuteeni, riippuvuuteen jne. Ja myös naiseksi 27 vuoden ajan. Kolme kuukautta ennen lähtöä Los Angelesista allekirjoitin asiakirjan, joka antoi Dave ja Krist (toimittajan huomautus: Krist Novoselic, Nirvanan basisti) jälkeläisteni rahat ikuisesti. Olin tuhoutunut … Olin niin peloissani ja kyllästynyt siihen, että minun oli pakko allekirjoittaa se. Mutta se on valhe, joten aion poistaa allekirjoitukseni siitä. ”

“Ei ole mitään järkeä. Kaos ja raivo ohjaivat minua Kurtin kuolemasta, jonka Dave käänsi rikastuttuaan ja rikastuu edelleen tähän päivään saakka, kuristaen Kurtin omaisuutta ja tunnettuutta. 27 vuotta! Se riittää. Olen jo kyllästynyt olemaan pieni. Ja siitä, että minut pakotetaan “lopettamaan”, kun se vaikuttaa jälkeläisteni kaikkiin sukupolviin. Kiltin poika rockissa? Ei”, oli vihainen.

Reznorista Rakkaus esitti seuraavan syytöksen: “Hän on lahjakas, mutta on karkea. En ole koskaan nähnyt hänen ja hänen tiiminsä järjestelmällisempää poikien, 12-vuotiaiden tyttöjen, väärinkäyttöä. Me kaikki (ryhmän jäsenet) Reikä) olemme nähneet sen […] Vittu häntä a Trent Reznor, Nine Inch Nails ja Foo Fighters. Toivon todella, että esimerkkini heidän kohtaamisestaan, heidän lopettamisesta estää tämän henkilökohtaisen ja kulttuurisen hyväksikäytön tuhoamasta muiden naisten (tai miesten) sieluja tulevaisuudessa. “.

LUE LISÄÄ:

Luonnos

Viimeisimmät toimitustiedot (katso kaikki)

tämä