August 1, 2021

Sir Ray Davies vahvistaa Kinksin uuden albumin julkaisun

// Kirjoittaja: Oscar Adame

Kuukausi 15. heinäkuuta 2019

Uudessa haastattelussa Channel 4 Newsin kanssa Raymond Douglas Davies vahvisti, että Kinkkien kauan odotettu jälleennäkeminen ei ole vain foorumi kuunnella nostalgisia klassikoita livenä. Sen sijaan brittiläinen ryhmä julkaisee uuden studioalbumin.

Hän totesi, että «Minulla oli kaikki nämä kappaleet, jotka kirjoitin bändille hajotessamme, ja mielestäni on sopiva aika levyttää niitä. Joten voit sanoa, että olemme pubissa tänään iltapäivällä. ‘

Sanotun mukaan «ongelmana on, että jäljellä olevat kaksi jäsentä, veljeni Dave ja Mick, eivät tule toimeen kovin hyvin, mutta olemme onnistuneet tekemään työn studiossa, ja minun tehtäväni on saada heidät soittamaan äänekkäämmin ja tulella. Toivon, että olen tarttunut siihen hetkeen.

Uutiset heidän tapaamisestaan ​​annettiin viime vuoden puolivälissä haastattelussa samalle televisiokanavalle, joka tehtiin Ray Daviesin viimeisimmän studioalbumin mainostamiseksi. Maamme-Amerikka-laki II (2018). Haastattelija Krishnan Guru-Murthy ei voinut hillitä aikomustaan ​​puhua The Kinksistä ja Daviesin vastaus oli yllättävä, kun 21 vuotta kieltäytyi, että Lola- ja You You Really Got Me -projekteista vastaava projekti kokoontuu. “.

«Olemme puhuneet suuren kiertueen tekemisestä, koska minulla on hyvä määrä kappaleita, jotka kirjoitin ennen bändin hajoamista, mielestäni on oikea aika tehdä se. “, hän totesi ennen kuin myönsi olevansa erittäin motivoitunut nähtyään viime viikolla The Rolling Stonesin englantilaisen kiertueen päättymisen. «Kokoontumistamme ei järjestetä yhtä hyvin kuin Kivet. He ovat hieno bändi, hieno uransa järjestämisessä, ja Mick Jagger on tehnyt uskomattoman PR-työn, on inspiroivaa nähdä heidän tekevän sen. Mutta Kinks pelaa varmasti paikallisia baareja »lisätty.

Näin hän soitti rumpalilta Mick Avorylta ja kertoi hänelle, että hän näkee hänet pian pubissa. «Se on ollut vaikeaa, koska kaksi vielä elossa olevaa jäsentä eivät tule toimeen kovin hyvin; olen kuitenkin pannut sen toimimaan studiossa ja he soittavat ääneen ja tulella », suljettu, jonka kriitikot ovat nimenneet “britpopin kummisetä”.

Tämä nuncio päättää yhden puhutuimmista ja kiistanalaisimmista konflikteista Ison-Britannian musiikkiteollisuudessa. Kinks on luultavasti halutuin ja huhuttu tapaaminen parin viime vuosikymmenen jälkeen The Smiths ja Oasis-

Veljet Ray ja Dave Davies muodostivat vuonna 1963 The Kinksin, joka oli yksi niin sanotun brittiläisen hyökkäyksen tärkeimmistä ryhmistä, sillä siinä oli yhdistelmä vaikutteita, kuten R&B, musiikkihalli, kansanmusiikki ja kantri. Heidän melodiansa erottuvat melko rytmikkäästi ja energisistä kuoroista täynnä olevan laulutyön ansiosta, että ryhmällä oli 17 singleä British Top 10: ssä ja 10 American Billboard Hot 100: ssa.

Neljä heidän albumiaan on saanut kultalevyjä Amerikan levy-yhtiöiltä, ​​ja useiden kiitosten joukossa he ovat saaneet Ivor Novello -palkinnon, –merkittävä panos brittimusiikkiinRyhmän alkuperäiset jäsenet valittiin Rock Hall of Fameen vuonna 1990, ensimmäisenä vuonna, jolloin he olivat oikeutettuja, ja marraskuussa 2005 UK Music Hall of Fameen.

Vuosien varrella hänen työstään on ollut vain suurempi vaikutus. On yleistä lukea historioitsijoita sanomalla, että heidän sävellyksensä eivät olleet vain tärkeitä lähtökohtia heitä menestyneelle popille, vaan että ne olivat myös keskeinen sarake punk- ja heavy metal -sukupolville. Ryhmät, jotka ovat julistaneet itsensä The Kinksin seuraajiksi, vaihtelevat Ramonesista, The Clashistä, The Jamista, Blurista ja Oasisista Van Haleniin ja Black Sabbathiin.

pop-sivustolle