August 1, 2021

Ephemeris: 15. kesäkuuta hän kirjoitti runonsa muistista

Rakkauskokoelma ainutlaatuisen kirjailijan runoja. Argentiinalainen, joka teki Enzo Ferrarin onnelliseksi. Hyvästi Ella ja Disney King. Boca, vielä yksi feat ja Suzie of rock

Rakkaus runot, jotka määrittelivät kirjailijan, joka on sitoutunut elämään. Toinen Argentiinan edeltäjä Formula 1: ainoa kansallinen kuljettaja, jota Don Enzo ihaili.

Päivä hyvästit yhdelle 1900-luvun maagisista äänistä ja nähdä kuningas, joka pani Lion-sarjakuvan heräämään jälleen: haalareiden ja featin suu ja bändin ensimmäinen hitti, jolla oli monia menestyksiä. 15. kesäkuuta hän kirjoittaa tarinansa

Kirjallisuus: 1924 (97 vuotta). Pablo Neruda muokkaa kirjaa Kaksikymmentä rakkaus runoa ja epätoivoinen laulu vähän ennen 20-vuotiaita. Hänen tuore nuoruutensa ei ollut este saavuttaa erittäin korkea kirjallisuuden ja viestinnän taso, mikä on tehnyt tästä kirjasta oleellisen viitteen Latinalaisen Amerikan kirjallisuuteen. Kuten sen kirjoittaja kertoi luovasta prosessistaan, Neruda turvautuu muistoihinsa nuorekkaasta rakkaudestaan ​​rakentaa tämä kuva, joka seuraa lukijaa koko kirjassa. Siellä runoilija sekoitti useiden varhaisnuoresta tulleiden todellisten naisten fyysiset ominaisuudet luodakseen kuvan, joka ei vastaa yhtäkään heistä erityisesti, vaan edustaa puhtaasti runollista ajatusta rakkaudesta. Sitä pidetään yhtenä 1900-luvun tunnetuimmista kirjallisista teoksista espanjan kielellä.

Moottoriurheilu: 2013 (8 vuotta) Autoilija kuoli Buenos Airesissa 90-vuotiaana José Froilán González, ensimmäinen kuljettaja, joka voitti Formula 1 -kilpailun Italian Ferrari -joukkueelle voittamalla Britannian Grand Prix 14. heinäkuuta 1951. Formula 1: ssä hän oli maailman kakkonen vuonna 1954 ja kolmas vuonna 1951. Hän syntyi Arrecifesissa vuonna 1922. Hän kilpaili Turismo Carretera Em F1: n toistuvassa voitossa Silverstounessa vuonna 1954, mikä oli hänen toinen ja viimeinen voittonsa huippulennolla. Samana vuonna hän voitti 24 tunnin Le Mansin, myös Ferrarin kanssa.

Musiikki: 1996 (25 vuotta) Laulaja kuoli Beverly Hillsissä (Kalifornia, USA) 79-vuotiaana. Ella Fitzgerald, pidetään yhtenä tärkeimmistä jazzin historiassa Billie Holidayn ja Sarah Vaughanin kanssa. Viisikymmentäluvulla hän istui tuolilla käsityksensä melodisesta kappaleesta, rinnakkain Frank Sinatran työn kanssa, versioineen amerikkalaisen suosikkikappaleen suurten säveltäjien aiheista. Hän voitti neljätoista Grammy-palkintoa, mukaan lukien Grammy hänen koko uransa ajan, ja hänelle myönnettiin Yhdysvaltain kansallinen mitali taiteen ja presidentin vapauden mitali.

Elokuva 1994 (27 vuotta). Elokuva, joka synnytti Disney-studiot, julkaistiin Yhdysvalloissa, “Leijonakuningas”, joka loi animaatioteollisuudessa aivan uuden vaiheen. Sen ohjaivat Rob Minkoff ja Roger Allers, ja ääniraidasta vastasivat Elton John ja Tim Rice. Lisäksi sillä oli suuri kuorovalikoima, johon kuului Matthew Broderick, Jeremy Irons, James Earl Jones, Jonathan Taylor Thomas, Moira Kelly ja Nathan Lane. leijonakuningas voitti kaksi Oscaria muun muassa parhaan elokuvan, komedian tai musikaalin kategorian ääniraidan ja Kultaisen maapallon ansiosta. Sen tuotantokustannukset olivat 45 miljoonaa dollaria, ja se keräsi maailmanlaajuisesti 970 miljoonaa. Argentiinassa se ensi-iltansa 7. heinäkuuta 1994.

Jalkapallo: 1986 (35 vuotta) Feat Boca Rosariossa. Pre Libertadores -liigan finaalissa “Xeneize” oli hävinnyt 0-2 Newellille ensimmäisessä ottelussa La Bombonerassa ja pudonnut 0-1 kostoksi (0-3 yhteensä). Hän teki eeposta konkreettisemmaksi voittamalla “La Lepra” Parque Independencia 4: ssä 1 (4-3 sarjassa) Alfredo Graciani -2- ja “Tuta” Torres -2- maalien ansiosta. Hämmästyttävä tosiasia oli, että molemmat joukkueet sijoittuivat kahdeksan pelaajan kanssa: Boca Hrabinassa Hoyos ja Higuaín lähetettiin pois, kun taas Newell’ssa he näkivät punaisen Martinon, Llopin ja Pautasson.

Päivän laulu: 1968 (53-vuotiaat) Yksittäinen Creedence Clearwater Revival, “Suzie Q” ensimmäinen suuri menestys yhdysvaltalaisessa bändissä, joka nousi sijalle 11 maan listalla ja kuului heidän debyyttialbumiinsa. Se oli bändin ainoa huippulaulu, jota sen säveltäjä John Fogerty ei kirjoittanut. Sen kirjoittajat ovat Dale Hawkins ja Robert Chaisson, ja se sävelettiin alun perin vuonna 1957

Tuotanto: Roberto Blanco Macor Asteriscos.Tv: ltä

.

Lue koko raportti