August 2, 2021

Juhli Frank Sinatran syntymäpäivää hänen suosikkijuomansa kanssa

12. joulukuuta on erityinen päivä jazzin ystäville ja se on, että tänä päivänä “Ääni”, paremmin tunnettu Frank Sinatra, Juhlisin vielä yhtä elämänvuotta. Se on ohi 1300 kappaletta ja elokuvaa He tekivät hänestä palkintoja ja palkintoja, jotka nykyään saavat meidät kaipaamaan hänen perintöään.

Tämän vuosipäivän yhteydessä laulajan suosikki viski, esittelee meille juomia ilmaisuilla, jotka symboloivat taiteilijan jokaista pisaraa, Vanha ei. 7 vuotta Jack Danielin Sinatra Select, kaksi keltaista eliksiiriä, rohkea luonne ja miellyttävä savu, joka jättää pehmeän vaniljapinnan.

Frankin tapa

Lavalle ja hänen mikrofoninsa pohjaan seisoi “Jumalien mesi” kuten hän kutsui Tennessee-viski. Sinatra kiitti yleisöään esityksissään lasillisella Jackiä, joka oli sekoitettu omalla tavallaan, helposti ja yksinkertaisesti.

Ainekset:

  • 3 jäätä
  • 2 sormea ​​vanhaa nro 7
  • 1 kosketus vettä

Ohjeet:

Kutsutaan myös nimellä “3, 2, 1” Frank nautti Jackistään kolmella jääpalalla, kahdella Jack-sormella ja vesiroiskeella. Yksinkertainen, mutta monimutkainen maku.

Jack Manhattan

Laulaja rakasti New Yorkia. Kuuluisa lauloi Isosta Omenasta ja esitti vähän tunnetun kappaleen nimeltä Manhattan, sekoitus kunnioittaa cocktaileja, jotka osoittavat arvostusta suosikkikaupungistasi.

Ainekset:

  • 50 ml Jack Daniel’s Jack Daniel’s Sinatra Select
  • 15 ml Vermouth-annosta
  • 2 vihjettä angostura-katkeruudesta

Koriste: appelsiininkuori

Ohjeet:

Täytä puolet cocktail-sekoituslasista jääkuutioilla, lisää kaikki ainekset ja sekoita 10 sekunnin ajan, hiero appelsiinikuori aiemmin jäähdytetyn lasin reunan ympäri, kaada neste lasista ja koristele lopuksi kirsikalla.

Molemmat yhdistelmät sisältävät kaiken, mitä hän olisi halunnut tänä päivänä. Frankille eläminen merkitsi asioiden tekemistä “omalla tavallaan”, mutta viskin suhteen hän piti aina parempana Jackiä, ainutlaatuista ystävyyttä, jota hän jopa suojeli kuolemaan asti. kuljettaa pulloa mukanaan hautaansa.

koti