August 1, 2021

Marie Claire Lue tarina Jamie Lynnistä, Britney Spearsin nuoremmasta sisaresta

Jamie Lynn Spears, popprinsessan nuorempi sisar, on juuri täyttänyt (4. huhtikuuta) 30 vuotta. Monet muistavat hänet nimellä Zoey, sarjan keskeinen rooli Nickelodeon, Zoey 101, joka kesti vuosina 2005-2008 ja oli varhaisen äitiyden keskeyttämä päähenkilönsä.

Ja siellä lisääntyvän tiedotusvälineiden häirinnän keskellä “Peilipeli” molemmille sisarille sitä alkoi olla enemmän ja enemmän julma ja lakkaamaton.

Hänen suhteensa Britneyyn

Sisaret olivat hyvin nuoresta iästä lähtien erottamattomat, vaikka vanhimman hoito oli aina läsnä.

Britneyn kädellä Crossroads-elokuva, Jamie Lynn debytoi näyttelijänä pienellä ja lyhyellä pienoiskuvalla, joka tietysti kierteli ympäri maailmaa.

Ollessaan yllättynyt siitä, kuinka hyvä tuo 10-vuotias tyttö näytti näytöltä, Nickelodeon oli enemmän kuin kiinnostunut hänestä ja sisällytti sen All That -sarjan kahdeksanteen kauteen (1994-2005).

Arvosanojen saamiseksi esityksestään Jamie rekrytoitiin myöhemmin näyttelijäksi Zoey 101: ssä. “Seuraa minua”, kirjoitti Britney Spears itse ja antoi hänelle ehdoton tuki hänen nuorempi sisarensa.

Heti kun teinikomedia oli päättänyt kuvaamisensa, uutiset näyttelijän raskaudesta 16-vuotiaana ravistelivat yleisöä ja Zoey 101: n menestystä, koska viimeiset luvut eivät olleet esillä. Nickelodeon puolestaan ​​kannatti Lynnin päätöstä saada vauva, mutta lehdistö oli toiminut hyvin aggressiivisesti ja sanonut, että tämä raskaus oli “hänen lopunsa” ja kunnes “Hän oli ylittänyt itsepintaisen sisarensa”

Äkillinen äitiys

Taiteilija oli tavannut näyttelijän Casey Aldridge kirkossa, hän tunsi jo Spearsin perheen, ja vaikka he olivatkin parisuhteessa, raskaus oli yllätys kaikille.

Itse asiassa ystävä suositteli Jamie Lynnille raskaustestiä. Kun testin tulos oli positiivinen, nuori nainen (vielä teini-ikäinen) oli shokissa. Hän kertoi äidilleen, Lynne, läpi kirjeen, jonka hän laittoi makuuhuoneen oven alle ja hän ajatteli sen olevan vitsi. Hänen isänsä James tunsi maailman pysähtyvän muutaman minuutin.

Lopuksi Lynn teki päätöksen anna tyttäresi maddie. Vaikka hän tiesi olevansa vielä lapsi, raskauden kohtaaminen hänelle (kuten hän kertoi vuosia myöhemmin) oli tapa kypsyä ja vastata haasteeseen olla paras mahdollinen äiti. Näyttelijä melkein naimisissa Aldridgen kanssa, mutta lopulta he päättivät olla tekemättä niin ja erosivat vuonna 2010.

Jamie Lynn ensimmäisen tyttärensä Maddien kanssa.

Jamie Lynn katosi tiedotusvälineistä kasvattaa tyttäresi sisään Louisiana. Vuonna 2011 hän tapasi liikemiehen Jamie Watson, jonka kanssa muutit Nashville ja alkoi työskennellä hänen kanssaan ensimmäinen ja ainoa albumi toistaiseksi julkaistu, jolla ei ole mitään tekemistä popin kanssa, vaan kantrimusiikki.

Vuonna 2013 hän näytti ensimmäisen esikatselunsa: “Kuinka voisin haluta lisää”, ja onnistui pääsemään Billboard-rankingiin. Lisäksi hän teki yhteistyötä sisarensa kahdeksannen levyn kanssa kappaleessa “Chillin ‘With You” ja sävelsi kappaleita myös muille taiteilijoille.

Niin paljon musiikkia, Jamie meni naimisiin Watsonin kanssa ja kuukausia myöhemmin hänen albuminsa ilmestyi Matka (2014), joka sai hyvät arvostelut.

Yksi hänen tunnetuimmista kappaleistaan ​​laulajana.

Kaksi vuotta myöhemmin laulaja sävelsi kappaleen “Yökylä” esitellä se Grand Ole Opry, teatteri, jossa suuria kantrimusiikin taiteilijoita on esiintynyt kuten Porter Wagoner ja Dolly Parton.

Se oli erittäin jännittävä esitys, koska molemmat hänen veljensä Bryan ja Britney, kuten heidän vanhempansaHe olivat siellä antaakseen sinulle täyden tukensa.

Lynn jätti muistiinpanot tuosta yöstä ja erilaisista työ- ja yksityiselämästä dokumenttielokuvaan Kun valot sammuvat (2016, voidaan nähdä YouTube), missä puhuu erittäin isänsä Jamesista, joka seuraa häntä aina päätöksissään ja ymmärtää, että hänen luonteensa on “menneisyyden demonien” tuote.

A ennen ja jälkeen

Vuonna 2017 hänen tyttärensä Maddie kärsinyt onnettomuuden kun leikkii leluautolla ja putosi järveen. Jamie Lynn hyppäsi sisään pelastaakseen hänet, mutta tyttö ei reagoinut. Maddie oli minätajuton helikopteri lähimpään sairaalaan ja näytti elintoimintoja kaksi päivää myöhemmin.

Taiteilija korosti sitä hetkeä pelottavin elämästään ja sanoi, että tyttärensä toipuminen oli ihme. Vuotta myöhemmin hän syntyi Ivey Watson, hänen toinen tyttärensä.

Avioliitolla, joka jo kestää 7-vuotias ja kaksi tytärtä, Jamie testasi itsensä uudelleen, tällä kertaa näyttelemällä sitä.Netflix-sarja, “Sweet Magnolias” (2020), joka on jo vahvistanut toisen kauden.

Näyttelijä esittelee siellä Noreenia, erittäin epämiellyttävää raskaana olevaa naista, “nyökkäystä” omalle elämäntarinalleen ja vaikeaan murrosikään.

#FreeBritney

Mitä tulee dokumentaatioon Framing Britney, joka kuvaa #FreeBritney-liikkeen syyn, Jamie Lynn ei osallistunut siihen, mutta hän osoitti tukea sisarelleen sosiaalisten verkostojen kautta ja pyysi lehdistöä “olemaan toistamatta menneisyyden virheitä” ja pyysi, että ihmiset olisivat ”mukavampia”.

Taiteilija on sanonut, että hän on aina siellä mitä tahansa Britney tarvitsee. Hänen puolestaan ​​laulaja “Yli suojattu”Korostettu tunnepitoisessa Instagram-postissa näyttelijä yhtenä naiset, jotka inspiroivat häntä eniten elämässään.

Lynn ei ole vain osoittanut lehdistölle, että hänen uransa ei päättynyt, mutta se on voittanut kaikki kielteiset arvostelut jonka he määräsivät teini-iässä. Spearsin linnoitus jatkuu edelleen, vain puuttuu yksi taistelu kasvoihin sisarina: Britneyn lopullinen “vapaus”.

Käytä tilaajan etuja

  • Yksinomainen sisältö
  • Lahjat
  • Alennuksia julkaisuista
  • Osallistuminen Editorial Perfilin järjestämiin tapahtumiin.

.

blogini