August 3, 2021

musiikin elintärkeä merkitys

«Lockdown FM: Yleisradio pandemiassa»Onko uusi kirja, jonka asiakirjat on kerätty yli 600 sivulle, yhden vuoden hedelmä suljettu. Tiheästi pakattu ja runsaasti kuvia sisältävä viesti on vastaus yhdelle maailman parhaista valitsijoista, lontoolaisen DJ: n ja lähetystoiminnan harjoittajan, Gilles Peterson ja yhteisöverkko -maailman musiikkialusta
ja kulttuuri-, Maailmanlaajuinen FM pandemian vaikutuksiin.

Kirja on rakennettu Petersonin tekemien Worldwide FM- ja BBC6 Music -soittojen kahdeksankymmentä radiolähetystä varten. Kun pandemia lähestyi, Gilles Peterson vetäytyi Brownswoodin kellariin. Ensimmäistä kertaa pitkällä DJ-urallaan elämä hänen tietäessä pysähtyi, joten tämä henkilökohtainen ja usein intiimi muisti
valitse tärkeimmät kulttuurihetket ainutlaatuisen hetken aikana.

”Lockdown FM” alkaa todella uudenvuodenaattona ja tarjoaa käsityksen Petersonin kiireisestä aikataulusta, joka sisälsi kiertueen New Yorkiin, Chicagoon, Australiaan, Uuteen-Seelantiin ja Lontooseen. Ajan ja pandemian edetessä on mahdotonta sivuuttaa sen tappavia vaikutuksia. Musiikkimaailma menetti paljon hienoja muusikoita ja tunnettuja ja rakastettuja artisteja … McCoy Tyner, Manu Dibango, Tony Allen, Ty, Mike Huckaby …. Tämä kirja osoittaa kunnioitusta heidän elämäänsä ja heidän luovaan tulokseensa.

Toisin kuin kuolemat, Peterson juhlii läheisten muusikoiden, kuten Stevie Wonderin ja Dee Dee Bridgewaterin, syntymäpäiviä. Hän tutkii myös eri tyylilajeja ”The 20” -sarjan kautta, mukaan lukien Jazz Dance (Combat), Trip Hop, Jazz Funk tai Modal Jazz.

Kirjassa on myös Zara McFarlane, Jean-Paul
‘Bluey’ Maunick, Simon Emmerson, Rob Gallagher, Emily Moxon, Louie Vega, François Kervorkian, Brian Bacchus, Adrian Younge, Kassa Overall, Jazz Re, Damu The Fudgemunk ja Raw Poetic. Tasoittaakseen kellarin elämää Peterson kääntyi valokuvien puoleen Dobie-pyöräilystä käytännössä hylätyn Lontoon läpi.

Kirjan on toimittanut Paul Bradshaw Straight No Chaser -suunnittelusta ja Hugh Miller. Tulos on poikkeuksellinen. Seuraa a aikajanalla että me kaikki elämme ja lujitamme elintärkeää roolia, jota musiikki ja sen luojat, soittivat – ja jatkavat toistamista –
auta meitä kaikkia kokemaan ennennäkemätön hetki.

Sinä voit saada sen tässä.

Mene heidän !.!.! suositeltavaa lukea