August 2, 2021

Paul McCartney täyttää 79 vuotta, ja Ringo Starr tervehti häntä retro-valokuvalla

Paul McCartney hän on yksi historian tärkeimmistä muusikoista ja säveltäjistä. Laajan uransa aikana hän saavutti kuusikymmentä kultalevyä ja yli 2000 artistia esitti laulunsa Beatlesin kanssa, “Eilen”, Mikä tekee hänestä eniten kansilehtiä populaarimusiikin historiassa.

Myös raita ”Mull of KintyreVuodesta 1977 Wingsin kanssa on yksi Ison-Britannian myydyimmistä sinkuista. Tähän valtavaan uraan Paul osallistui kahdesti Rockin kuuluisuus, Beatlesin jäsenenä vuonna 1988 ja solistina vuonna 1999.

Hänen syntymäpäivänään monet julkkikset tervehtivät häntä sosiaalisissa verkostoissa. Yksi heistä oli hänen kumppaninsa Ringo Starr. Rumpali lähetti retrokuvan 80-luvun alusta, jossa hänet näytetään ystävänsä kanssa. “Mies, he sanovat, että on sinun syntymäpäiväsi. Yhdestä cowboysta toiseen, feliz syntymäpäivärauha ja rakkaus Barbaralta ja minultaOlivatko sanat, jotka hän valitsi virkaan.

Tili George Harrison jakoi videon, jossa oli psykedeelisiä kuvia McCartneysta kitaristiystävänsä kanssa: “Hyvää syntymäpäivää paul”.

McCartney on ollut erittäin aktiivinen viime vuonna. Keskellä pandemiaa hän äänitti albumin kotistudiossaan. Albumin esittelyn jälkeen McCartney III – joulukuun lopussa ja että hänellä oli versio McCartney III uudestaan ​​- muusikko osallistui kahteen projektiin, jotka auttavat ymmärtämään populaarimusiikin yhden tyylikkäimmän mielen laulukirjoitusprosessia.

Muutama kuukausi sitten julkaistiin kuvien tiiseri Rick Rubin, tuottaja mm. RHCP: n, Johnny Cash ja Slayer, parhaiden levyjen takana. Nämä muutamat sekunnit sytyttivät faneiden sulakkeen, innokkaasti selvittämään, mistä projektissa oli kyse, ja viimeisten tuntien aikana ilmoitettiin McCartney 3, 2, 1 -sarja, kuuden luvun dokumenttielokuva, joka tarkastelee perusteellisesti 60 vuotta uran, The Beatlesista 70-luvulle Siivet ja hänen soolouransa.

Trailerissa näet jo levyn läheisyyden, tiukassa mustavalkoisessa, McCartneyn selittäessä luovan prosessin joidenkin ikonisimpien Fab Four -kappaleiden syntymän takana, kuten “Tulla yhdessä“Y”Nidottu kirjailija”, Ja arkistoi kuvat, jotka auttavat nostalgisen luonteen korostamisessa.

Kirja sanoituksineen

Toinen tämän vuoden suurimmista uutuuksista, jolloin näyttää siltä, ​​ettei hän palaa lavalle, on hänen kirjansa painosKirjaimet”, Joka heijastaa hänen elämäänsä 154 hänen sävellystensä sanoituksesta ja johon sisältyy joitain hänen nuorisoteoksiaan.

“Useammin kuin voin laskea, he kysyivät minulta, voisinko kirjoittaa omaelämäkerran, mutta minulla ei koskaan ollut oikeaa aikaa ”, hän sanoi lausunnossaan marraskuussa myyntiin tulevasta kirjoituksesta. ”Jotkut ihmiset haluavat mennä päiväkirjoihinsa muistamaan arjen tapahtumia aikaisemmin, mutta minulla ei ole sellaisia ​​päiväkirjoja. Minulla on kappaleita, satoja niistä, joilla on sama tarkoitus “, hän lisäsi.

Kuten espanjankielisistä julkaisuista vastaava kustantamo Libros Cúpula ennakoi, se on kaksi teemaa koko hänen uransa ajalta lajitellaan aakkosjärjestyksessä. Noihin sanoituksiin liittyy kuvaus olosuhteista, joissa ne kirjoitettiin, ihmisistä ja paikoista, jotka inspiroivat heitä, ja nykyisistä heijastuksistasi niihin.

Sillä on myös materiaalia henkilön henkilökohtaisesta arkistosta McCartney joita ei ollut julkaistu tähän mennessä, kuten julkaisemattomia käsikirjoituksia, kirjeitä ja valokuvia.

.

Mene tähän