August 2, 2021

Kuinka Prada osasi tulkita Billie Holidayn, Jazzin ikonisen naisen, uudelleen

Billie Holidayin elämä oli yhtä upeaa kuin kurjaa. Yksi jazzin parhaista naisäänistä on ollut historiansa aikana käsitellyt väärinkäyttöä, heroiiniongelmia ja erittäin rasistista ja erillistä amerikkalaista yhteiskuntaa.

Näin hän kertoi kirjeessään, että hän lähti kolme vuotta ennen kuolemaansa – laulaja kuoli vuonna 1959 44-vuotiaana – ja se julkaistiin omaelämäkerraksi nimeltä Lady laulaa bluesia. Draama merkitsi hänen musiikillista uraansa, vaikka jotkut sanovat, että hänen kirjansa oli täynnä valheita. Oli miten on, hänen tarinansa kerrotaan uudelleen elämäkertainen jotka kouluttavat ensi helmikuun 26. päivänä suoratoisto Hulu Yhdysvalloissa, jonka pian teatteriesitys julkaistaan ​​pian Espanjassa.

Billie Holidayn elämäkerta

Imdb

Otsikon alla Yhdysvallat vs. Billie Holiday – jonka ensimmäinen traileri on nähnyt valon muutama tunti sitten – Lee Danielsin ohjaama elokuva saa näyttelijän, jota johtaa artistia näyttelevä näyttelijä Andra Day ja kokoaa joitain Holidayn ikimuistoisimpia asuja.

Anna Wintourin ehdotuksen ansiosta Daniels otti yhteyttä ryhmän tiimiin Prada suunnitella vaatekaappi, joka pystyy vangitsemaan jazz-tähden tyylikkyyden ja glamourin. .Pukusuunnittelija elokuvaPaolo Nieddu työskenteli läheisessä yhteistyössä Pradan kanssa saadakseen aikaan yhdeksän avainhahmoa, jotka viittaavat joihinkin brändin arkistoihin, samalla kun tulkitaan uudelleen Holidayn tunnetuimmat asut.

kuvan kuvaus

Imdb

Kohokohtien joukossa on silkkinen iltapuku, jossa on höyhenpeitetyt helma ja hapsut, sekä norsunluupylväspuku, joka on täynnä kirjailtuja kiteitä. Lyhyesti sanottuna eklektinen sekoitus vintage-asusteita, virheettömiä näyttämöpukuja ja siluetteja 1940- ja 1950-luvulta.

Billie Holidayn elämäkerta

Billie Holidayn elämäkerta

Imdb

Billie Holidayn elämäkerta

Billie Holidayn elämäkerta

Imdb

tästä lähteestä