August 1, 2021

Ääniraitojen vinyylin uudelleenjulkaisut – Fuzzy Skunk

Warner Music Groupin luettelo-yhtiö Rhino ilmoittaa syyskuussa julkaistavan useita värillisiä vinyylipapereita yrityksen lähihistorian kuuluisimmista ääniraidoista.

Levyt julkaistaan ​​3. ja 17. syyskuuta, ja julkaisuluettelossa on elokuvien, kuten Hyvät kaverit (Yksi meidän, Martin Scorsese), Space jam (joka juhlii tänä vuonna 25 vuotta), Tervetuloa painajaiseeni, kirjoittanut Alice Cooper, Tumma ritari (Tumma ritari Hans Zimmer ja James Newton Howard) tai Quentin Tarantinon elokuvat Kunniattomat paskiaiset (Hitto paskiaiset), Kuolemantodistus Y Jackie Brown.

Vinyyli 3. syyskuuta:

Alice Cooper: Tervetuloa painajaiseeni
Tämän vuonna 1975 julkaistun konseptialbumin läpinäkyvä vinyylipainos, jonka Alice Cooper esitteli suorana teatteriesityksellä, joka ansaitsee ajan ylilyönnit.

Useita esittäjiä: Batman ikuisesti
Kaksinkertainen sininen ja hopea vinyylilevy Ääniraita sisältää useita hittejä, kuten Sealin “Kiss from a rose”, U2 “Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, Kill Me” ja The Flaming Lips, The Offspring, Nick Cave, Michael Hutchence (INXS), PJ Harvey. ja Massiivinen hyökkäys.

Useita esittäjiä: Huumaantunut ja hämmentynyt
Läpikuultava violetti kaksoisvinyylilevy. Tämän vuoden 1993 elokuvan ääniraita, joka sisältää kappaleita rock-klassikoista, kuten Alice Cooper, War, ZZ Top tai Black Sabbath.

Useita esittäjiä: Hyvät kaverit
Tummansininen vinyyli. Sisältää muun muassa Tony Bennettin, Aretha Franklinin ja The Shangri-lasin kappaleita, saatavana ensimmäistä kertaa vinyylinä.

Useita esittäjiä: Avaruus hillo
Kaksinkertainen punainen ja musta vinyyli. Sisältää Sealin, Coolion, Quad City DJ: n, B-Realin (Cypress Hill), Busta Rhymesin, Coolion, LL Cool J: n ja Method Manin (Wu-Tang Clan) kappaleita.

Vinyyli 17. syyskuuta:

Useita esittäjiä: Jackie Brown
Sininen vinyyli. Quentin Tarantino -elokuva julkaistiin vuonna 1997. Sisältää vuoropuhelun elokuvasta ja sielukeskeisen ohjelmiston, joka sisältää kappaleita, kuten Bobby Womackin ja Peace’n ”Across 110th Street”, ”Who is hän (and what is he you)?” kirjoittanut Bill Withers, “Eikö minä (puhaltaa mieltäsi tällä kertaa)” The Delfonics tai “Inside My Love”, Minnie Riperton.

Useita esittäjiä: Kuolemantodistus
Punainen ja musta vinyyli. Quentin Tarantino -elokuva julkaistiin vuonna 2007. Sisältää vuoropuhelun elokuvasta ja 60-70-luvun harvinaisuuksien ohjelmiston, kuten The Smithsin “Baby It You”, Willy DeVillen “It’s So Easy”, The Coastersin “Down In Mexico”. ja huhtikuun maaliskuun “Chick Habit”.

Useita esittäjiä: Kunniattomat paskiaiset
Läpikuultava punainen vinyyli. Toinen Quentin Tarantino -elokuva, julkaistu vuonna 2009. Ääniraita on sekoitus Ennio Morriconen orkesteriteoksia ja harvinaisuuksia, kuten David Bowie -laulu, joka sisältyy elokuvaan Cat people (1982).

Useita esittäjiä: Tumma ritari
Neonvihreä kaksinkertainen vinyyli, jossa on purppuraisia ​​roiskeita. Ääniraita säveltänyt Hans Zimmer ja James Newton Howard. Ei saatavilla tässä muodossa vuodesta 2008.

verkkosivusto