July 28, 2021

Beyond Marvel: nämä näyttelijät jakoivat kohtauksia franchising-elokuvan ulkopuolella – elokuvauutiset

Sen lisäksi, että he ovat kumppaneita taistelussa pahaa vastaan, he ovat myös tehneet yhteistyötä muissa tehtävissä Ideoiden talon ulkopuolella.

Marvel-perhe ei ole pysähtynyt kasvamaan viimeisten kymmenen vuoden aikana. Kevin Feigen luoma elokuvamaailma koostuu kymmenistä jäsenistä, jotka ovat halukkaita nousemaan paikalle lopettamaan työssä käyvän roiston, kaikkivoimaisen Kostajien lisäksi. Se on toiminnan vuosikymmen, jossa franchising on jatkuvasti laajentunut ja voimme puhua jo 50 näyttelijän ja näyttelijän henkilökunnasta sekä tulevista.

Tällä luvulla on normaalia, että useampi kuin yksi on sattunut yhteen toisessa projektissa, ja tässä olemme koonneet ne. Marvel-jäsenet, jotka jakoivat kohtauksia muissa elokuvissa.

Chris Evans ja Scarlett Johansson (Lastenhoitajan päiväkirja, Täydellinen pisteet)


Chris Evans ja Scarlett Johanssonilla on kaunis ystävyys kulissien takana, ja tämä kemia on saattanut auttaa heitä työskentelemään yhdessä useammin kuin kerran. Koska he eivät vain olleet Kapteeni Amerikka ja Musta Leski, kaksi ryhmän tärkeintä Kostajaa, ne työskentelivät yhdessä myös Lastenhoitajan päiväkirja vuonna 2007 ja Täydellinen tulos vuonna 2004.

Kun he sopivat Täydellinen tulos, hän oli jo tunnettu roolistaan Kadonnut käännettäessä, Ghost World O Helmi tyttö ja hän oli osallistunut Se ei ole toinen tyhmä amerikkalainen elokuva. He löysivät sen, mutta heidän ystävyytensä loppuisi Lastenhoitajan päiväkirja, jossa he soittivat pariskuntaa ja tulivat suudelemaan, mitä he ovat aina kommentoineet nauraen myöhemmissä haastatteluissa.

‘Meren sydämessä’ (Tom Holland ja Chris Hemsworth)


Pian ennen debyyttinsä Marvel Cinematic Universumissa Spider-Manina Kapteeni Amerikka: sisällissota, Tom Holland osui samaan aikaan Chris Hemsworthin kanssa Meren sydämessä. Hauska on, että Thor ja Spider-Man eivät olleet yhteneviä kyseisen elokuvan kanssa, mutta heidän oli odotettava vuoteen 2018, jolloin he työskentelivät Kostajat: Infinity War.

Meren sydämessä kertoo todellisen tarinan Essex Whalerin uppoamisesta. Hemsworth pelaa kokenutta ensimmäistä kaveria, joka johtaa miehistöä, ja Holland on Thomas Nickerson, nuori mies, josta tulee tapahtuman viimeinen selviytyjä.

Hank Williams, äänenpoisto (Elizabeth Olsen ja Tom Hiddleston)


Hank Williams, äänenpoisto on elokuva, joka antoi Tom Hiddlestonille mahdollisuuden tutustua musiikillisempaan puoleensa, kun hän pelaa maan myyttistä hahmoa Hank Williamsia. Se on elokuva, joka kertoo Williamsin menestyksestä, mutta myös liiallisuudesta, joka sai hänet kuolemaan 29-vuotiaana.

Elokuva sai myös ikuisen Lokin tapaamaan Elizabeth Olsenia, josta tulisi hänen kumppaninsa ja kumppani elokuvamaailmassa. Seuralaiset, kyllä, mutta heillä ei ole kohtausta yhdessä. Kostajat: Infinity War Se on ainoa elokuva, jossa näyttelijät, jotka antavat elämän Lokille ja Scarlet Witchille, jakavat luottoja.

Oldboy (Josh Brolin, Elizabeth Olsen ja Samuel L. Jackson)


Ukkeli on Park Chan-Wookin elokuvan remake, joka toimi tekosyynä yhdistämään kolme näyttelijää Marvel Cinematic Universumista. Toisaalta meillä on myös Josh Brolin (Thanos), päähenkilö, joka on täynnä raivoa ja kostonhimoa. Elizabeth Olsen (Scarlet Witch), joka pelaa häntä hoitavaa sairaanhoitajaa, ja Samuel L.Jackson (Nick Fury), kauhea baddie.

Trio ässää, jotka olemme nähneet Marvel-elokuvissa, vaikkakin hyvin erilaisella tyylillä ja ilman tarinoita, jotka ovat niin suoraan kietoutuneet toisiinsa.

Kokki (Scarlett Johansson, Jon Favreau ja Robert Downey Jr.)


Vuonna 2014 Jon Favreau julkaisi #Kokki, elokuva, joka kasvoi ohjaajan intohimosta gastronomiaan. Se on romanttinen elokuva kokista, joka avaa ruokarekan ja palauttaa luovuutensa. Favreau ohjaa sen lisäksi tähtiä siinä ja on syyllinen siihen, että samassa elokuvassa esiintyy myös itse, Robert Downey Jr. Scarlett Johansson, kolme näyttelijää, jotka ovat jakaneet hienoja hetkiä MCU: ssa, kuten Happy, Iron Man ja Black Widow.

Se ei ole myöskään yllättävää, koska Favreau ja Downey ovat hyviä ystäviä tosielämässä, eikä Johanssonia pidä jättää taakseen.

Scott Pilgrim (Brie Larson ja Chris Evans)


Tunnemme nyt Brie Larsonin ihanana Kapteeni Marvel joka pystyy hallitsemaan kaikkia vaarallisia tilanteita. Ja Evans on epäilemättä rakastettu kapteeni Amerikka. No, kauan, kauan sitten he osallistuivat Scott Pilgrim vs. maailma – erityisesti vuonna 2010. Hän Lucas Lee, yksi vihollisista, jotka Scottin on voitettava, ja hän Envy, päähenkilön entinen tyttöystävä.

Zodiac (Mark Ruffalo, Robert Downey Jr. ja Jake Gyllenhaal)


Mark Ruffalo Y Robert Downey Jr. yhdisti voimansa voittaakseen Thanoksen – ja monet muut roistot – Kostajat: Loppupeli, mutta ennen sitä he metsästivät muun tyyppisiä vihollisia. Päällä Zodiac, pelaa etsivä Dave Toschi ja toimittaja Paul Avery, kaksi niistä, jotka ovat Zodiac-nimisen sarjamurhaajan polulla.

Sisällä on myös Jake Gyllenhaal, Mysterio Spider-Man: kaukana kotoa, joka antaa elämän sarjakuvaelokuvalle San Franciscon aikakauslehti. Hän ei ole ollut paljon tekemisissä Iron Manin tai Hulkin kanssa MCU: ssa, mutta tässä elokuvassa hänellä on paljon painoa.

Star Trek (Zoe Saldana, Chris Hemsworth, Benedict Cumberbatch, Idris Elba y Karl Urban)


Jos pysymme tieteiskirjallisuuslajin sisällä, on erittäin utelias nähdä se sisällä Star Trek monet Marvel-nimet ovat sattuneet yhteen. Jossakin vaiheessa Enterprise-saagassa on esiintynyt Zoe Saldana, Chris Hemsworth, Benedict Cumberbatch, Idris Elba ja Karl Urban. Tai mikä on sama, Gamora, Thor, Doctor Strange, Heimdall ja Skurge. Vaikka kuuluisassa supersankari-franchising-ohjelmassa he eivät myöskään jaa monia kohtauksia, on utelias nähdä, kuinka kaksi genren suurista saagoista on tuonut yhteen samat näyttelijät ja näyttelijät.

Kong: Kallosaari (Tom Hiddleston, Brie Larson, Samuel L.Jackson)


Samuel L.Jackson on yksi harvoista UCM: n veteraaneista, jolla on johtava rooli Kapteeni Marvel. Vuonna 1995 perustettu se antaa meille mahdollisuuden tutkia nuorta Nick Furyä, joka yrittää selvittää, kuka on Carol Danvers, tähtijoukkojen jäsen, joka on kaatunut maan päällä. Mutta se ei ole ensimmäinen kerta, kun Larson ja Jackson tapaavat ruudulla.

He työskentelivät yhdessä myös vuonna 2017 Kong: Kallosaari, jäsenenä retkikunnassa, joka haluaa tutkia Skull Islandia. Heihin liittyy myös Tom Hiddleston, vähemmän sekavassa roolissa kuin Loki.

Miehet mustassa: kansainvälinen (Chris Hemsworth, Tessa Thompson)


Tessa Thompson Y Chris Hemsworth he työskentelivät yhdessä vuonna Thor: Ragnarok -Hän oli Valkyrie ja hän, ilmeisesti, ukkosenjumala – ja heillä on täytynyt olla hauskaa, koska he toistivat toverinaan Miehet mustana: kansainvälinen vuonna 2019, kaksi vuotta Marvel-seikkailunsa jälkeen. Näillä kahdella on paljon kemiaa, sinun täytyy vain nähdä, kuinka hauskaa heillä on elokuvan mainoshaastatteluissa.

Tarkista tämä