August 2, 2021

Foo Fighters avaa Madison Square Gardenin uudessa näyttelyssä vain rokotetuille faneille

Katsomme sitä ja toivomme, että se on kuva lähitulevaisuudesta. Vaikka tarkkaan ottaen se on enemmän kuin menneisyyttä. Mutta ei: se on nykyisestä. Se tapahtui viime sunnuntai-iltana maailman tunnetuimmalla konserttipaikalla, New Yorkin Madison Square Gardenilla, joka avasi ovensa elävälle musiikille sen jälkeen, kun Covid-19-pandemia oli sulkenut sen yli vuoden ajan. peräaukko.

Viimeinen esitys oli 10. maaliskuuta 2020, ja eilen, sunnuntaina, 20. kesäkuuta, tapahtumapaikka värähteli jälleen täydellä kapasiteetillaan Foo Fightersin musiikille, odottamattomasta virstanpylväästä vastuussa oleville, joiden kuvat kiertelivät planeettaa: amfiteatteri on täynnä ja bändi pelaa innoissaan kaikilla mahdollisuuksillaan täydellä kapasiteetilla, sulkeutumisen ja sulkeutumisen tavoin kuin julma ja kaukainen painajainen.

“Rock palaa tänä iltana Madison Square Gardeniin” oli kaunopuheinen otsikko, joka ilmestyi paikan ulkopuolella sijaitsevassa teltassa, ilmoittaen uuden aikakauden elpymisestä.

Raporttien mukaan näin se oli: 24 kappaletta, jotka juoksivat läpi koko hänen diskografiansa, näiden asteikkojen kansilla, kuten Joku jota rakastaa (Kuningatar), Sinun pitäisi tanssia (Bee Gees) y Hiipiä (Radiohead), soitti duetossa koomikko Dave Chappellen kanssa. Lisäksi he julkaisivat hittejä kuten Tämä on kutsu, paras sinulle, sankarini Y Oppia lentämään. Laulaja Dave Grohl nähtiin aina innoissaan tosiasiasta, vaikka hänen äänensä heittäytyi tapahtumasta, jonka hänen seuraajansa odottivat ympäri maailmaa.

Kuva matkatavaroiden laitamilla: odotukset ja väitteet rokotteiden vastaisista aineista yhtä suurina osina. REUTERS / Andrew Kelly PÄIVÄN TPX-KUVAT
REUTERS / Andrew Kelly PÄIVÄN TPX-KUVAT
REUTERS / Andrew Kelly

Lisäksi yhtye omisti konsertin myöhäiselle lavapäällikölleen Andy Pollardille, joka kuoli viime viikolla. Pollard työskenteli bändin kanssa yli 12 vuotta.

Mutta jos Madison Square Gardenin sisällä tapahtunut oli houkuttelevaa ja räjähtävää, ulkona oli myös väistämätön juoni. Foo Fighters päästää vain faneja, jotka on rokotettu 100-prosenttisesti Covid-19: ää vastaan, mikä sai ryhmän rokotevastaisia ​​militantteja tulemaan redoubtiin järjestämään pienen mielenosoituksen syyttäen syrjintää kankaiden, julisteiden ja megafonien kautta.

“Valitsen luonnollisen koskemattomuuden”; “Madison Square ja Foo Fighters: Rikoskumppani rikoksissa ihmiskuntaa vastaan; “Emme ole sinun sikaasi kokeilemiseen”, olivat joitain lauseita sivuston laitamilla, ne, joissa oli pillereitä ihmisistä, jotka rokottivat, ja jotka korostivat tieteen etuja edelleen vallitsevan terveyskriisin edessä lyödä maailmaa.

REUTERS / Andrew Kelly
REUTERS / Andrew Kelly
REUTERS / Andrew Kelly

Viime viikolla ryhmä ilmoitti aloittavansa Hei satiini, Dee Gees -projektin debyyttialbumi, vaihtoehtoinen ryhmä, jonka integroivat samat Foo Fightersin jäsenet. LP: ssä, joka on selkeästi luotu parodiaksi / kunnianosoitukseksi, esiintyvät molemmat klassisen Bee Geesin kannet (Sinun pitäisi tanssia Y Enemmän kuin nainen, mm.) live-esityksinä kappaleista Lääketiede keskiyöllä (2021), uusin amerikkalainen albumis. Hei satiini Se tulee myyntiin 17. heinäkuuta.

hänen