August 3, 2021

Grace Jones jää eläkkeelle viimeisen tunnin aikana

Joukkovelkakirjalaina 25 sillä on yksi tapahtumarikkaimmista tuotannoista agentti 007: n historiassa – niin paljon, että olemme tulleet miettimään, onko kyseessä “kirottu elokuva”. Ja pitkästä luettelosta ongelmista, joita tämä projekti kerää, nyt odottamaton ja ripeä hylkääminen Grace Jones.

71-vuotiaana Grace Jones aikoi palata 007-franchising-palveluun vuonna Joukkovelkakirjalaina 25 -Mutta olisi luopunut havaittuaan, että hänen roolinsa oli pelkkä kame. (Kuva: Instagram @gracejonesofficial)

Koska ikoniselle 71-vuotiaalle laulajalle ja näyttelijälle, joka oli suunnitellut osallistuvansa James Bondin uuteen erään 34 vuotta treffien jälkeen Panoraama tappaa Roger Mooren kanssa, hän ei olisi ollut huvittunut huomatessaan, että hänen roolinsa oli pelkkä pienoiskuva muutamalla lauseella.

Mukaan Aurinko, jamaikalaisen eroaminen olisi järkyttänyt tuottajia sen jälkeen, kun he olivat laatineetensiluokkainen majoitusLähellä Pinewood Studios.

Lähde sanomalehdestä vakuuttaa, että ”Grace palaa 007 se oli hetkeksi omistettu faneille. Pomot olivat innoissaan allekirjoittaneet hänet”.

Mutta käy ilmi, että Grace toivoisi isompaa roolia elokuvassa, kun hänen kuvansa oli hyvin lyhyt. Se oli poissa aikaisemmin kuin martinin valmistaminen vaatii”.

sidos
Vuonna 1985 Christopher Walken ja Grace Jones soittivat roistoja Max Zorinia ja May Day -tapahtumaa Panoraama tappaa. (Kuva: © MGM / UA / UIP)

Päällä Panoraama tappaa (1985), Jones soitti murhaajaa Vappu, joka kuoli räjähdyksessä vaihdettuaan sivulle ja menemättä suojelemaan roistoa Max Zorin (Christopher Walken) auttamaan Bondia. Siksi, vaikka ei tiedetä, miten näyttelijän kame olisi Joukkovelkakirja 25, monet olettivat, että hänellä olisi ainakin kohtaus vieressä Daniel Craig.

Tämä on viimeinen kompastuskivi yhdellä vaikeimmista ammunnista, jotka voimme muistaa – joidenkin virstanpylväät ovat tähän mennessä olleet johtajan ero. Danny Boyle ja sen korvaaminen Cary Fukunaga, kuvaamisen keskeyttäminen sen jälkeen, kun Craig kärsi nilkkavammasta, joka vaati leikkausta, ja viime kesäkuussa tapahtuneen räjähdyksen, joka olisi loukannut miehistön jäsentä.

Lisäksi huhutaan Rami Malek (tarinan konna) ja Craig eivät löydä kalentereistaan ​​tilaa kuvata kohtauksiaan yhdessä, johtuen Malekin aloittamasta uudesta projektista viivästysten keskellä.

Kaikesta tästä huolimatta tuottajat pysyvät lujina suunnitellun julkaisupäivänsä aikana: 20. huhtikuuta 2020. Saavatko he sen?

Jatka lukemista:

Räjähdykset, onnettomuudet ja huhut: kirottu uusi James Bond -elokuva?

Daniel Craig harjoittaa ortopedistä kenkää palatakseen Bond 25: n kuvaamiseen

mennä