August 2, 2021

He tapasivat työskennellessään, rakastuivat vuosia myöhemmin ja ovat olleet jo 38 vuotta yhdessä naimisissa – Para Ti

Goldie Hawn ja Kurt Russell ovat uskomaton pariskunta – yksi vakaimmista ja rakastetuimmista Hollywoodissa – inspiroivalla rakkaustarinalla, joka on ulottunut vuosikymmeniin.

Kuva: Internet

He tapasivat ”Yksi ja ainoa, aito, alkuperäinen perhebändi” -elokuvassa vuonna 1968, kun he olivat vasta aloittamassa uraansa: hän oli 21 ja 16. Vuotta myöhemmin hän sai Oscarin esityksestään Catus-kukka ”, minkä jälkeen hänen uransa nousi: hän jopa sai uuden nimityksen seuraavana vuonna roolistaan” Yksityinen Benjaminissa ”.

Kuva: Internet

Goldie oli yksi 70-luvun suosikkinäyttelijöistä, joka työskenteli myös juontajana ja jopa laulajana: vuonna 1972 hän julkaisi “Goldien”, jonka hän työskenteli yhdessä Dolly Partonin ja Buck Owensin kanssa.

Samaan aikaan Russellilla ei ollut hienoa uraa. Hän työskenteli televisiossa ja elokuvissa, kunnes ansaitsi lopulta Emmy-ehdokkuuden TV-elokuvan ”Elvis” pääroolista. Lopulta hänestä tuli megakuuluisa pelattuaan Snake Plissken dystooppisessa toimintaelokuvassa ”Escape from New York” ja sen jatko-osassa “Escape from Los Angeles”.

Pari vuonna 1987 yhdessä näyttelijöiden kanssa, jotka soittivat lapsiaan elokuvassa “Overboard”. Kuva: Internet

Molemmilla oli aikaisemmat avioliitot ennen suhteidensa aloittamista: Goldie oli ollut naimisissa tanssija Gus Trikonisin kanssa seitsemän vuotta vuonna 1969. Avioeron jälkeen hän meni naimisiin muusikon Bill Hudsonin kanssa, jonka kanssa hänellä oli Oliver ja Kate, mutta jonka kanssa hän oli naimisissa. . erottui vuonna 1980. Kurt oli puolestaan ​​naimisissa näyttelijän Season Hubleyn kanssa, jonka kanssa hänellä oli heidän poikansa Boston. He olivat yhdessä vuoteen 1983, vuoteen, jolloin he erosivat.

Vuonna 1983 Goldie ja Kurt tapasivat taas elokuvan “Swing Shift”. Russell lumoutui Goldien kanssa niin monen vuoden kuluttua heidän viimeisestä tapaamisestaan. Näyttelijä muistaa edelleen, että tuolloin hän oli juonut muutama liian monta juomaa ja käytti tilaisuuden tunnustaa, kuinka paljon hän pidti hänestä: “Olin vakavasti krapula … enkä tiennyt Goldieesta ollenkaan, kuin olisin työskennellyt hänen kanssaan monien kanssa vuotta aiemmin ”, Kurt Russell käski isäntä Conan O’Brienia aloittamaan keskustelun uuden elämänkumppaninsa kanssa. “Minulla ei vain ollut mielessäni mitä aion nähdä.” Sitten hän päätti onnitella häntä hänen ruumiistaan.

He nauttivat yhdessäolosta ja ulkoilusta. Kuva: IG

Kaikilla kertoimilla se toimi: hän suostui lähtemään hänen kanssaan, he menivät elokuviin ja sitten klubiin swing-tanssiin. Tanssin jälkeen he menivät taloon, jonka Hawn oli äskettäin ostanut, jolla ei vielä ollut avainta kiinteistöön, joten he pääsivät sisään parhaansa mukaan. Mutta naapurit kutsuivat poliisin, joka meni paikalle katsomaan mitä tapahtui. “Se oli ensimmäinen treffimme”, Russell muistelee. “Se oli niin hauskaa, minä sanon sinulle mitä. En voi uskoa, että se oli niin kauan sitten. “

Goldien suhteen hän ei salaa, että pitkäaikaisen suhteen ylläpitäminen on kovaa työtä. Kuten hän kerran kertoi People Magazine -lehdelle, “Monogamia on erittäin vaikea yritys. Olet elämän parhaimmillaan, sinut houkuttelevat muut ihmiset, mahdollisesti sinulla on siitä fantasioita. ” Tämä pari on kuitenkin onnistunut voittamaan haasteet.

Kuva: IG

Goldie tuli raskaaksi kolmen vuoden suhde Kurtiin: vuonna 1986 Wyatt syntyi, antaen tiensä kokoontuneelle suurperheelle, jossa kaikki loivat syviä tunnesiteitä. Niin paljon, että Kate Hudson ajattelee Kurtia todellisena isänä – itse asiassa hän tervehti häntä kauniilla postilla viime sunnuntaina isänpäivänä. Hänen puoliveljensä Wyatt toimii myös näyttelijäteollisuudessa ja esiintyy elokuvissa “Kaikki haluavat!” ja “22 Jump Street”.

Heillä on jo seitsemän lastenlasta, joista nuorin on Wyattin 3 kuukauden ikäinen poika. Molemmilla on hyvin läheiset suhteet perheen pieniin lapsiin, joita he osoittavat sosiaalisissa verkostoissaan.

Isovanhemmat Ranin, Kate Hudsonin nuorimman tyttären, kanssa. Kuva: IG

38-vuotias pariskunta ei koskaan käynyt alttarin läpi. Itse asiassa he uskovat, että avioliitto ei ole se, mikä piti heitä yhdessä. Vanity Fair -haastattelussa Goldie selitti tämän sanomalla, että jos he olisivat menneet naimisiin, he saattavat olla eronneet kauan sitten. Hänen mukaansa “naimisiin menemisessä on jotain psykologista, koska se antaa sinulle vapauden tehdä päätöksiä tavalla tai toisella. Minulle päätin jäädä, Kurt päätti jäädä ja pidämme valinnasta. “

Kun heiltä kysytään, onko heillä mitään salaisuutta tai kaavaa jatkaa onnellisina yhdessä, he sanovat: ”Rakkaus, kiitollisuus, myötätunto, koska joskus jokainen mies tai jokainen nainen ajaa kumppaninsa hulluksi. Perhe. Hauskaa. Nauru. Seksiä ”, Hawn vastasi yksinkertaisesti. kun ihmiset pyysivät salaisuuksia onnelliselle suhteelle. “Jos et syöt sitä ja muistat sen, olet valmis.”

Herra ja rouva Klaus. Kuva: IG

Jotain he nauttivat myös tekemästä yhdessä, on kuvaaminen. Yksi hänen mieleenpainuvimmista elokuvistaan ​​oli 1987: n “Overboard”, jossa Goldie pelaa itsepäinen miljonääri, joka putoaa yli veneen purjeveneestä ja jonka Russell, nöyrä leski puuseppä, jossa on 3 lasta, pelastaa. Hän oli menettänyt muistinsa ja hän sai hänet uskomaan, että hän oli hänen vaimonsa, joten hän joutui kohtaamaan kotitöitä ja kasvattamaan lapsia. He näyttelivät äskettäin Joulukroonikat-saagassa, jossa he soittavat herra ja rouva Klausia.

Kurtin viimeisen syntymäpäivän postissa Goldie jakoi videon, jonka hän seurasi seuraavilla sanoilla: ”Hyvää syntymäpäivää, rakkaus! Mikä matka. Ei, emme ole koskaan naimisissa, mutta jos jotain kasvaa edelleen, se on rakkautemme. Olet villi, kirkas, kiltti, rakastat poikia, täysin ärsyttävä, ylin isä ja hauska! En voi kuvitella elämäni ilman sinua, Kurt Russell. Olet hieno ottelu. Ja olette kaikki minun.

Lisätietoja osoitteessa parati.com.ar

selaa tätä sivustoa