August 2, 2021

Padres voitti Dodgersin ensimmäisen pyyhkäisyn aikana kahdeksassa vuodessa

Trent Grisham käveli yhden ulos ja tukikohdat ladattiin kahdeksanneksi ohittaakseen joukkueensa ja San Diego Padres, joka osui kolme yksinpelaajaa Trevor Bauerilta, voitti Los Angeles Dodgersin keskiviikkoiltana 5-3 ensimmäisessä kolmen pelin pyyhkäisyssä. vastustajia NL Westissä kahdeksan kauden aikana.

Peli, joka pelattiin täynnä olevalla stadionilla, jossa oli 43 961 katsojaa, päättyi, kun hyppysellinen hyökkääjä Albert Pujols osui linjaan kolmannelle baseman Manny Machadolle, joka kaksinkertaistui Will Smith toisessa. Tämän näytelmän myötä Mark Melancon sai 23. säästönsä, joka on suurin merkki suurimmissa yrityksissä.

Tällä kaudella San Diego on 7-3 Dodgersia vastaan, mukaan lukien neljä peräkkäistä voittoa, ja se on voittanut kaksi kolmesta sarjassa kahdeksankertaista mestaria vastaan. Dodgers pyyhkäisi lokakuussa NL-sarjan Padret matkalla kohti World Series -titteliä.

San Diegolla oli seitsemäs suora voitto, mukaan lukien Cincinnati Redsin neljän pelin pyyhkäisy, hävittyään 13 edellisestä 17 pelistä.

Se oli Padresin ensimmäinen Dodgerien pyyhkäisy 15.-17. Huhtikuuta 2013 Dodger-stadionilla ja 6.-8.9.2010 lähtien.

Voitto meni Tim Hillille (4-3) täydellisen kolmannen pelivuodon jälkeen. Blake Treinen (1-3) otti tappion myöntäessään kaksi osumaa ja yhtä monta osumaa levyllä yhdessä jaksossa.

Dodgers-joukkueessa Albert Pujols 1-0.

Padreseissa Dominikaaninen Fernando Tatis Jr. 3-0. Puerto Rican Victor Caratini 2-1, yksi juoksupiste ja kaksi RBI: tä.

Tässä Dominikaanien hyökkäävä suorituskyky eilen

· White Sox 4, merirosvot 3; kirjoittanut Chicago W. Sox, Leury Garcia 5-1, hänen ensimmäinen kotipaikkansa tällä kaudella, yhdellä RBI: llä ja yhdellä maalilla, sekä Pittsburgh, Gregory Polanco 4-1 ja Erik González 1-0.

· Kansalaiset 12, Phillies 12; Washingtonille Dominicans Castro 4-3 kolmella RBI: llä ja kahdella ajolla; Juan Soto 4-0 yhdellä maalilla; Víctor Robles 4-1 yhdellä tuotetulla ja kahdella maalilla, ja Philadelphialle Dominicans ei osallistunut hyökkäykseen; Héctor Neris (1-4) kärsi tappion.

· Kardinaalit 2, tiikerit 6; San Luisille dominikaanit eivät osallistuneet hyökkäykseen, mutta Gregory Soto ja José Cisnero yhdessä Michael Fulmerin kanssa kumpuilivat yhdessä työskentelemään 3 1/3 pisteytyksettömänä pelivuorona. Detroitissa Nomar Mazara 3-0; Jeimer Candalerio 3-0

· Panimot 3, Diamondbacks 2; Milwaukee, dominikaaninen Willy Adames 4-0 ja Arizona, mikään dominikaaninen ei osallistunut hyökkäykseen.

Jättiläiset 9; THE. Enkelit 3; San Franciscossa dominikaanit eivät osallistuneet hyökkäykseen ja Los Angelesin joukkueelle Maikel Franco 3-1; Pedro Severino 1-0.

· Rockies 5, Mariners 2; Colorado, Dominikaaninen Raimel Tapia 4-0 ja Seattle, mikään dominikaaninen ei osallistunut hyökkäykseen.

· Astros 13, Orioles 0; Houstonille Dominikaaninen Robel García 1-1 yhdellä merkinnällä ja Baltimore Maikel Franco 3-1; Pedro Severino 1-0.

· Royals 5, NY. Jenkit 6; Kansasille Dominicans Carlos Santana 3-2 RBI: llä ja juoksulla; Kelvin Gutiérrez 3-0; Hanser Alberto 1-0 ja New York -joukkueen Gary Sánchez 4-1, hänen 12. kotoaan, yksi tuotettu ja yksi teki maalin; Miguel Andújar 3-1 yhdellä maalilla.

· Red Sox 2, säteet 8; Bostonille Dominicans Rafael Devers 3-1 maalilla; Danny Santana 5-0 ja Tampalle Wander Franco 3-0 juoksulla ja Manuel Margot 4-1 juoksulla.

Braves 3, NY. Mets 7; Dominikaaniset Atlanta Dominikaaninen Abraham Almonte 3-0 ja New York -joukkueet eivät osallistuneet hyökkäykseen.

· Blue Jays 3, Marlins 1; Torontossa Teoscar Hernández 4-1 RBI: llä; Vladimir Guerrero Jr. 3-1 yhdellä pisteellä ja Marlinsille, Starling Marte 4-2 yhdellä RBI: llä ja yksi pisteillä; Jesús Sánchez 4-0; Lewin Diaz 1-0.

· Yleisurheilu 3, Rangers 5; Oaklandille, Dominikaaninen Ramón Laureano 3-0 ja Texasille ei ollut dominikaaneja hyökkäyksessä.

·. Dodgers 3, Padres 5; Los Angelesin joukkueelle dominikaaninen Albert Pujols 1-0 ja San Diego Manny Machado 4-2, hänen 12. kotoaan, kaksi pistettä ja RBI ja Fernando Tatis Jr. 3-0.

katso se nyt