August 2, 2021

Pink Floyd ja muut artistit näillä albumeilla – El Financiero

Kannet II


TAiteilija: Pablo Sara

TIIVISTE: Itsenäinen

HINTA: 140 dollaria (saatavana bandcamp.com)

Mielenkiintoisia versioita

Argentiinalainen muusikko Pablo Sara aloitti uransa 17-vuotiaana. Asettuaan Euroopassa ja soitettuaan useiden merkittävien henkilöiden kanssa hän palasi kotimaahan, jossa hän julkaisi levyn Covers. Viime vuoden alussa Sara toteutti pandemian aiheuttaman synnytyksen tuotteena idean luoda Covers II, albumi, jossa hän vie joitain klassikoita 70- ja 80-luvuilta, kuten edellisessäkin teoksessa. nauhoita heidät luomaan uudelleen mielentila, jolla suurin osa heistä suunniteltiin ja jossa meidän on myös korostettava teknokäsittelyä, jonka jotkut soul- ja R & B-kappaleet saivat. Levyllä on mm. The Cure, David Bowie, Isaac Hayes ja Stevie Wonder.

logo
logo
Suurimmat hitit


TAITEILIJA: Tom Jones

SELLO: Yleinen musiikki

HINTA: 317 dollaria

Toistamaton taiteilija

Walesin laulaja Tom Jones, joka nousi 1960-luvulla pop-supertähden ja seksisymbolin asemalle, on tehnyt pitkän ja menestyksekkään uran, joka onneksi ei osoita hidastumisen merkkejä ja on säilyttänyt uskomattoman äänensä. Tämä suurin hitti-albumi antaa meille hyvän yleiskuvan hänen uskomattomasta urastaan, joka ulottuu seitsemän vuosikymmenen ajan, vanhojen hittien, kuten Ei ole epätavallinen, What’s New Pussycat, Green, Green Grass of Home, Dellilah ja She’s a Lady, muun muassa. useisiin uusiin versioihin taiteilijoiden, kuten Mousse T., Portishead, The Art of Noise ja Stereophonics, rinnalla muun muassa pop-, rock-, country-, techno-, tanssi- ja pop-tyylillä.

logo
logo
Asuu Knebworth 1990: ssä


ARTISTA: Pink Floyd

SELLO: Sony Music

HINTA: 1367 dollaria (kaksinkertainen LP)

Tunnuskonsertti

Ylimääräinen uudelleenjulkaisu, joka on saatavana ensimmäistä kertaa LP-muodossa, konsertin, jonka Pink Floyd antoi Knebworth Housessa, Iso-Britanniassa, 30. kesäkuuta 1990, hyödyksi myös Nordoff Robbins -musiikkikeskus ja BRIT-esittävän taiteen ja tekniikan korkeakoulu. osana Silver Cleef -palkinnon voittajien juhlaa. Bändin kokoonpanoon liittyy yli 30 artistia, mukaan lukien saksofonisti Candy Dulfer sekä säveltäjä, kapellimestari ja kosketinsoittaja Michael Kamen. David Gilmour ja Andy Jackson remiksoivat materiaalin alkuperäisistä nauhoista ja sisältävät uuden teoksen ja 16-sivuisen kirjasen. Saatavana myös CD-levyllä.

.

Lue lisää