August 4, 2021

Steve Vai muistaa aikansa Frank Zappan bändissä: “Minulla oli ahdistuskohtaus, joka kesti puolitoista vuotta, kaikki oli paniikkia ja pelkoa”


16. helmikuuta 2021 12.49
Lähettänyt Redacción –

Kuva: FR García

Vuonna esiintymisen aikana Cassius Morris -näyttely, kitaristi Steve Vai Hän katsoi taaksepäin muistaa ajan, jonka hän oli bändissä Frank Zappa, välillä 1980 ja 1983. Vaikuttaa kuitenkin siltä, ​​että sen aiheuttamat tuntemukset eivät ole kovin hyviä, koska hän vakuutti kärsineensä “Täydellinen romahdus” tuolloin elämässään.

Tätä muusikko kommentoi:

“Asiat tulivat minulle päähän, kun olin kiertueella Frank Zappan kanssa. Olin Montrealissa vuonna 1980 ja minulla oli täydellinen hajoaminen, ahdistuskohtaus, joka kesti puolitoista vuotta.

Se oli paniikkia, kaikki pelkoa. Sisällä oli pelko, joka juuri ilmestyi, enkä tiennyt mikä se oli. En tehnyt mitään. Hän ei tehnyt huumeita, ei mitään. Pelkäsin hulluutta, kun olin nuorempi. Itse asiassa sille on termi. Se ei tule minulle juuri nyt, mutta se on itse asiassa diagnosoitu ahdistuksen oire, pelko hulluksi menemisestä.

Kun olet omassa päässäsi ja sinulla on ajatuksia, joita et tiedä miksi he ovat siellä, alat ajatella: ‘Minussa on jotain vikaa. Ja sitten tapahtuu, että se pahenee. ‘

Sitten hän selitti, että tuolloin hän ajatteli, että kuuluisaksi tuleminen auttaisi tekemään hänen päänsä pyörimään. “Luulen, että yksi asioista oli: rakastan musiikkia, rakastan pelaamisen ideaa ja kaikkea muuta, mutta minusta tuntui, että jos sinusta tulee kuuluisa, voit hulluksi”, hän vakuutti. ”Tätini sanoi jotain, kun olin lapsi. Ja kun olet nuori ja kuulet sellaisia ​​asioita, sanot: ‘Okei, nyt saan sen, en halua olla kuuluisa.’hän jatkoi.

Steve Vai: n masennus ja hänen seuraava siirtyminen hengellisyyteen

Sitten hän jatkoi puhetta tuolloin kärsineestä masennuksesta, jota hän kuvasi seuraavasti:

”Tapahtui, että minusta tuli hyvin hauras. Ja se oli parasta, mitä minulle tapahtui, koska masennus on kuin lakmuskoe. Kun olet läpi sen, se on selittämätöntä. Puhun syvästä masennuksesta, ei “Koirani kuoli, joten olen masentunut. Kukaan ei rakasta minua, joten olen masentunut. Ei, en puhu siitä, se on enemmän kuin masentumista.

Masennus on jotain hyvin erilaista, ja koin sen ollessani nuori mies, ja se on tuhoisa. Mutta se oli arvokasta, koska suurin hengellinen mestarisi on oma kärsimyksesi, siitä ei ole epäilystäkään. “

Steve Vai ei epäröinyt tuoda esiin, mitä hän saavutti voittaneensa tämän vaikean ajan. “Tuo kärsimys sai minut etsimään vastauksia itselleni”hän selitti. ”Löysin tasapainoni, vapauteni ja onneni. Henkisyyden tutkimisen kautta, joka on ainoa kaiken arvoinen tutkimus “jatkoi muusikko. “Enkä tunne itseäsi en tarkoita nimesi, mitä teet elämässäsi, mikä ei ole itsesi tuntemista, vaan egosi tuntemista. Tämä itsellemme määrätty hahmo, pieni ääni päähän, joka jatkuvasti kommentoi ja tuomitsee maailman asioita ja kritisoi niitä, eli ego, se ei ole se, mitä todellisuudessa olet ”, erityinen.

“Se on erittäin tärkeä ero, koska ihmiset uskovat, että se on mitä se on, he uskovat, että heidän päänsä pieni ääni, joka puhuu heille koko päivän, on mitä se on, ja tämä on valhe. Mikä tahansa ongelma, jonka näet maailmassa, on sen tulos; Se on usko uskoa, että olet se, mikä et ole ”, Steve päätteli.

LUE LISÄÄ:

Luonnos

Viimeisimmät toimitustiedot (katso kaikki)

Kokeile tästä