July 28, 2021

Who esittelee sarjan historiallisten esitysten kanssa YouTubessa

Osana kampanjaa #StayHome (stay home) YouTubesta, WHO käynnistää sarjan konsertteja live-esityksillä. Se on viikoittainen sarja ja sillä on nimi «Liity yhdessä @ home», bändin virallisella YouTube-kanavalla.

Kaikki aloittaa tämän Lauantai 8. elokuuta klo 13.00 Chilestä live-esityksellä alkuperäisten bändin jäsenten kanssa Shea-stadion New Yorkissa vuonna 1982.

Se voi kiinnostaa sinua: Woodstock-tarinat: The Who -hänen hullu show

Lisäksi ne, jotka osallistuvat sarjan «Liity yhdessä @ Home» lähetykseen»Kenen kanssa he voivat myös auttaa hyväntekeväisyyttä. He voivat lahjoittaa kahdelle säätiölle, jotka liittyvät nuorten ja lasten syöpään, The Teenage Cancer Trust ja Teen Cancer America.

Täällä jätämme sinulle laatikon, jossa voit nähdä ensiesityksen sarjan ensimmäisen luvun kanssa:

https://www.youtube.com/watch?v=YYyFO3-nu4k

Edellä, koska Roger Daltrey on ollut molempien hyväntekeväisyysjärjestöjen sponsori vuosia

Lahjoituksesi voi auttaa parantamaan edelleen syöpää sairastavien teini-ikäisten ja nuorten aikuisten elämää ja tuloksia. Vain Yhdysvalloissa lähes 90 000 teini-ikäistä ja nuorta aikuista joutuu syövän diagnoosiin vuosittain.

Lisätietoja sarjasta ja lahjoitusten tekemisestä on täällä.

Uusi albumi «WHO»

Joulukuussa 2019 The Who -elokuvan perustajajäsenet Roger Daltrey ja Pete Townshend julkaisivat uuden levy-aineiston bändille.

“Kuka” tuli muiden yhteistyössä muusikot, kuten Zak Starkey (Ringo Starrin poika), Simon Townshend (Peten veli), Pino Palladino ja Benmont Tench, ja joka koostuu 14 täysin julkaisemattomasta kappaleesta.

“Luulen että Olemme tehneet parhaan levyn Quadropheniasta vuonna 1973. Pete ei ole menettänyt kykyjään, hän on edelleen upea säveltäjä ja hänellä on edelleen se avantgarde ”, sanoivat Daltrey itse sanoin kuvaamaan albumia, jonka voit kuunnella täältä.

Lue lisää täältä