July 31, 2021

Amelia Windsor, ‘kuninkaallinen’, joka uskaltaa käyttää kenkiä gaalatapahtumissaToisin kuin hänen aikalaisensa siniveristä, Amelia Windsor Se on aina eronnut rohkeudestaan ​​pukeutumisen suhteen. Hän tietää täydellisesti, kuinka kiertää viralliset vieraskoodit näyttämättä paikoilta, melkein aina nojaten kohti muoti vuosikerta ja mukava kenkä. Vaikka malli on sijoittunut 41. sijalle Britannian valtaistuimelle, häntä nähdään usein tapahtumissa, jotka tuovat yhteen Lontoon korkean yhteiskunnan, kuten Victoria & Albert -museon avajaisjuhlissa. Siellä hän ylpeili huoleton rokkari tyyli unohtamatta eleganssia joka luonnehtii häntä, vaikea yhdistelmä hallittavaksi, joka päättyi jalkineet, jotka muuttavat radikaalisti juhlien ulkonäköä.

NÄYTÄ GALLERIAAmelia Windsor, ‘kuninkaallinen’, joka puolustaa tietoista muotia jokaisella ulkonäöltään

On yhdistänyt a pitkä musta mekko galaktisella painatuksellatähtiä ja kuita, a lyhyt nahkatakki valkoisena ja punaisena, täydennys, joka vain vahvistaa tätä rock-esteettinen. Sen lisävarusteista löytyy oliivinvihreä käsilaukku ja useita kultaisia ​​renkaita jotka vahvistavat kuninkaallinen. Silmiinpistävin yksityiskohta oli kuitenkin hänen valitsemansa jalkineet, koska sen sijaan, että valitsivat ballerinat tai kesäsandaalit, kuten muutkin vieraat olisivat tehneet, malli pysyi uskollisena hänen mukavuuden makuunsa valitsemalla hänet kengät Derby LV Beaubourg, Louis Vuitton, ainoa paksu, suunnittelu innoittamana Jalkineet rock & roll kirjoittanut Elvis Presley ja ns voitelulaitteet 50-luvulta.

NÄYTÄ GALLERIA


Kyse on tasapainon löytämisestä

Se ei ole ensimmäinen kerta Amelia valitsee mukavan kengän tämän tyyppisessä tapahtumassa. Kun kaikki menevät gaalaan, hän yrittää rikkoa muotin menemällä sotilaskenkiin, jalkineisiin grunge, kuten tämä, ja jopa urheilussa. Vuonna 2019 Amelia esitteli Louis Vuitton -tapahtuman yhteydessä suunnittelun rockabilly joka tänään muuttaa taivaallisen tyylinsä. Sovellettu sama kaava tuolloin, yllään se a romanttinen mekko kontrastikuvioilla, turvotetuilla hihoilla ja röyhelöillä.

NÄYTÄ GALLERIA


Luuletko, että lenkkarit olivat liioittelua?

Amelia on ehkä ainoa kuninkaallinen, joka on uskaltanut korkean yhteiskunnan juhliin aerodynaaminen urheilu että lakaista katutyyli. Tämä kuva on hänen saapumisestaan ​​Britannian kuninkaallisen taideakatemian kesänäyttelyyn, myös vuonna 2019, muodollisen protokollan kanssa järjestetyssä tapahtumassa, johon hän osallistui. supermallien lipsahdus yöpaita 90-luku ja kenkä, joka osoittaa heidän mestaruutensa yhdistää menneen ja nykyisen muodin parhaat puolet. Käy galleriassamme tässä lisää Amelia Windsor näyttää uhkaavalta etikettisäännöiltä.

.

Miksi et kokeile tätä