August 2, 2021

Harlem Diva – FreeThinker

Seitsemäntoista, mustan Harlem-tytön idoli Karisevat kaksikymppiset Se voi olla vain noin kahdeksan vuotta vanhempi Billie Holiday, mutta sillä ei ollut väliä. Laulaaksesi, sinun oli joka tapauksessa laulettava kuten hän tai melkein kuin hän.
Samoin 1940-luvulla, siinä antelias ympäristössä, joka alkoi Mintonin leikkitalossa ja päättyi Staten Islandilla, Carmen McRae alkoi antaa keuhkojaan maailmalle. Musiikin välillä Pops ja alkaen Duke, joka täytti hänen talonsa ja valui jopa ikkunoiden läpi, Carmen Mercedes onnistui palvomaan Lady Day ja laulaa pianon opiskelun lisäksi.
Alussa Carmencita oli yksi ”kuorotytöistä” ja jopa työskenteli sihteerinä, aina kiinni avaimissa, vaikka ne olisivat kirjoituskoneelta. Niinpä hän rumpasi kovasti ja alkoi soittaa Benny Carterin bändin kanssa. Sitten tulisi Milt Gablerin ja kaksitoista – ei vähempää – levyä, jotka ovat täynnä tätä pianoa, joskus täsmällisen sihteerin Olympian avaimet ja joskus äänen takana, joka oli aina äänen takana. lyödä. Se olisi hänen sinetti.

Carmen McRae häihinsä basisti Charles “Ike” Isaacsin kanssa.

Viisikymmentä vuotta hän lauloi koko maassa, kunnes rannikolta rannikolle hän näytti pojalta. Sitten hän meni Monterreyn festivaalille ja vuosi kyllä, vuosi ei, hän vietti kolme vuosikymmentä lahjoilla Rakastaja mies, Hyvää huomenta sydänsärky ja paljon muita kappaleita yleisölle, joka ei koskaan väsy siihen. He pyysivät häntä olemaan hänen vieressään Dave Brubeckista Cal Tjaderiin George Shearingiin ja hän sanoi kyllä. Hän sanoi aina kyllä, siksi hän meni naimisiin ensin Kenny Clarken ja sitten hänen basisti Charlesin kanssa Ike Isaacs.
Kuolemassa Carmencita antoi pienen pallon, minkä vuoksi hän jatkoi tupakointia vankina, ja miten voisi olla muuten, hän sai emfyseeman, joka lopetti hänet ja pakotti hänet eläkkeelle vuonna 1991. Hän kuoli 1994 hengityselinten komplikaatioiden takia. . Häneltä meillä on edelleen sellainen sietämätön keinu.

indeksi