August 2, 2021

Janick Maceta avaa työnsä tähtien kuten Steven Spielbergin ja Lady Gagan rinnalla nndc | BOCONVIP

Perun mallista Janick Macetasta on tullut trendi, kun hänestä on tullut Miss Universe 2020: n toinen finalisti ja sijoitettu Peru kilpailun kärkikolmikkoon 64 vuoden jälkeen (Gladys Zender oli viimeinen). 27-vuotiaana ääniinsinööri häikäisee myös käytäviltä ja on työskennellyt suurten tähtien rinnalla.

Ääniinsinöörinä perulainen malli Janick Maceta on työskennellyt tunnettujen taiteilijoiden kuten Tony Bennetin, Lady Gagan ja palkitun elokuvantekijän Steven Spielbergin kanssa. Tältä osin Maceta puhui komentavien naisten kanssa ja kertoi yksityiskohdat työstään.

“(Olen työskennellyt Steven Spielbergin kanssa) West Side Story -elokuvassa. Se erääntyi vuonna 2020, joulukuussa, mutta pandemian vuoksi tuotanto on viivästynyt, on ollut suuri ilo “, sanoi malli ja perulainen edustaja Miss Universumissa.

”Äänitin myös Tony Bennetin, Lady Gagan kanssa. Ensimmäinen laulaja, jonka kanssa työskentelin, oli Akon ja hän oli niin outo. Näin, kuuntelin ja ihailin niitä kaikkia, Tosiasia, että heidät on lähellä ja näet, että he ovat ihmisiä, jotka arvostavat muiden työtä, saa sinut arvostamaan työsi enemmänlisäsi Kukkaruukku.

Mahdollisuudesta säilyttää näyttelijä- tai televisioesittäjän ura ulkomailla Maceta sanoi palaavansa ensin Peruun puhumaan viranomaisten kanssa Gessell-kameroiden käyttöönotosta maassa.

”Ensin haluan saavuttaa yhden tavoitteistani, senue on se, että Perussa otetaan käyttöön enemmän Gessell-kameroita, syy miksi kilpailen ja osallistun kauneuskilpailuihin, on työskennellä maani hyväksi. Palaan Peruun ja tarvitsen yleisön uuden kongressin, kauppakamarin kanssa ja toivottavasti tällä kertaa he kuuntelevat minua, koska ovet ovat olleet suljettuina minulle “hän selitti.

SUOSITELTU VIDEO

Cristian Rivero rikkoo, kun hän kertoo, että hänen äitinsä voitti COVID-19: n

Yo Soy Perú -lehden viimeisimmässä versiossa ”Grandes Famosos” ohjelman isäntä Cristian Rivero ei voinut hillitä kyyneleitä, kun hän paljasti, että hänen äitinsä voitti COVID-19: n ja hänet vapautettiin sen jälkeen, kun hän oli ollut sairaalassa lähes kuukauden sairaalassa .

Miksi et katsosi tänne