August 4, 2021

Kasvitieteellinen puutarha tarjoaa kesän vapaa-ajan ohjelmaa lapsille ja aikuisille

Kesäohjelman “Juuret puutarhassa” esittely.
Córdoba

nuorten edustaja Córdoban kaupunginvaltuuston puheenjohtaja, Cintia Bustos, esitettiin tänä perjantaiaamuna Juuret puutarhajuhlilla, Córdoban kuninkaallisessa kasvitieteellisessä puutarhassa järjestettävä koko perheen aktiviteettisarja, joka on ollut käynnissä vuodesta 2004 Cordoban kaupunginvaltuuston kesäohjelmassa ”vaihtoehtona ulkoilulle luonnonympäristössä”. Se kestää kahdeksan viikkoa, 13. heinäkuuta – 1. syyskuuta ja tiistai, kanssa näyttää tuttu eniten pikkuiset, ja keskiviikko kanssa konsertteja erilaisia ​​musiikkityylejä aikuisille.

esityksiä eniten pikkuiset talon tulee olemaan, vuonna heinäkuu, 13. Carloco kanssa Kasvien kirjasto, Tarinapuutarha; 20. päivä, La Paca -teatteri Tuhkimo ja 27 Uno Teatro esittelee Kokki halusi“. Aikana elokuu, päivä 3 esittävän taiteen Gaudium tuo Smurf Village Show; 10. päivänä yritys El Ojo del Bululu tarjoaa Globomagic-yö; Esittävän taiteen Gaudium palaa 17. päivänä El Show de Loonit; 24. päivänä edustaa Jesus Tira Tales Ne ovat mitä haluavat olla, tarinoita ja taikuutta; Elokuu päättyy näyttelyyn Taika kirjoittanut Pablo Cánovas 31. päivänä. syyskuu päättää jakson Eilinen maailma.

Ottaen huomioon konsertteja, sykli alkaa 14 heinäkuu tiilien ja hänen kanssaan Tributo vaaleanpunainen Floyd; 21. päivä Ritari ja Tucci ja 28 Huono. avata elokuu kanssa Juuresta Cupiin päivänä 4; Stephen ja Bluesin ystävät 11; Paula Bonilla 18. ja tämän syklin päättäminen 25 Leikattu.

Kaikki näyttelyt pidetään etnobotaanian museotori alkaen 22:00 tuntia. tapahtuu tahtoa sisältyy pääsylippuun tiloihin valmistumiseen saakka kapasiteetti yhteensä 200 paikkaa.

Pormestari muistutti, että 1. heinäkuutatai se tapahtuu samassa paikassa Ensimmäinen a konserttijaksojotka aiotaan tarjota Córdoban orkesteri nimellä Orkesteri, Luonto ja Córdoba.

.

koti