August 1, 2021

Kuningatar saapuu. “Kunnioita” -traileri

MGM on julkaissut uuden trailerin ja julisteen Aretha Franklinin biopiirilleKunnioittaminen‘, jonka pääosissa on Jennifer Hudson (‘Dreamgirls‘) sielun kuningattarena. Uusi perävaunu ja uusi juliste ovat saatavilla alla.

Elokuva seuraa vertaansa vailla olevan Aretha Franklinin meteoriittiuraa, joka kertoo tämän musiikkikuvakkeen poikkeuksellisesta matkasta etsimään omaa ääntään: Alusta isänsä kirkkokuorossa kansainvälisestä supertähdeksi, josta tulee ensimmäinen hyväksytty täysi elokuva perustuu taiteilijan elämään.

Liesl Tommy (‘Broadwayn pimennys’) on tämän elokuvan ohjaaja, jonka käsikirjoituksen on kirjoittanut Tracey Scott Wilson (‘Amerikkalaiset’). On tärkeää huomata, että Franklin itse valitsi Hudsonin henkilökohtaisesti näyttelemään elokuvassa, joka tulkitsee joitain laulajan ikimuistoisia hittejä, kuten “Think”, “Rock Steady” tai “(You Make Me Feel Like a) Natural Nainen”.

Muiden näyttelijöiden osalta meillä on Forest Whitaker kunnioittavana CL Franklinina, Marlon Wayans Ted Whiteinä, Audra McDonald Barbara Siggers Franklininä, Mary J.Blige Dinah Washingtonina, Marc Maron Jerry Wexlerinä, Tituss Burgess James Clevelandina, Saycon Sengbloh Erma Franklininä, Hailey Dmond Kilgore Carolyn Franklinina ja John John Hamonovan.

Scott Bernstein (Suora Outta Compton‘) on tämän elokuvan tuottaja, jonka MGM julkaisee Pohjois-Amerikan elokuvateattereissa 13. elokuuta, kun taas 3. syyskuuta se saapuu maamme Universal Pictures -jakelun alla.


Tämä ja muut löytämäsi perävaunut Dailymotion-kanavallamme,
tai osiossa Elokuvatrailereita ja videoita webistä.

Klikkaa tästä nähdäksesi sen YouTubessa.

käy tällä sivustolla