August 2, 2021

Los Nodoyunas – länteen itään

Viimeisessä katsauksessa mainitsin Van Goghin ja hänen ainoan väitteensä taiteellaan, jonka oli heijastettava hänen tuntemansa hellyyttä, ja sovitin lainauksen ajatteluihini. Sanoin, että ainoa asia, jonka haluan kirjoitukseni menestyvän, on se, että koon rehellisesti sanoitukset. No, tarkoittamatta sitä, meillä on esimerkki: bändi, jossa tapasin Musiikkilouhos, missä teen yhteistyötä. He vain julkaisivat LP: n Rock suonissa, josta pidin, ja he edistivät joukkorahoitusta saadakseen seuraavan työnsä päätökseen. Pieniä palkintoja, joita tällä elämällä on: tyhjä tasku, mutta sähköposti, jossa kappaleet ovat etuoikeutetussa tilassa ja kiitos. Saint-Exupéry sanoi sen Olennaista on näkymätön silmille. Yksi, kaksi, kolme, rock!

Risteys. Aloita kuten T Bone ShuffleJohnny Winter, tällä John Lee Hooker -äänellä, joka näyttää siltä, ​​että kävit juuri pyöräilijän baariin keskellä tietä 66. Haistat puun baarista, viimeinen juoma kaveri, jolla on laastari juuri kaatanut silmään paksut viikset ja köyhän paskiaisen veri, joka poimii muutaman käpälän maasta. Kaikki tämä huuhdellulla blues-kitaralla ja viisikymppisen rock-bassolla konehuoneessa. Historia kertoo meille Robert Johnsonin myytistä (tai ei, saatanallisista teemoista, joita en ole vielä oppinut). Nodoyunasin edustaja Salva meni risteykseen katsomaan, myisikö hän sielunsa, mutta on nähtävissä, että helvetissä oli ruuhkia tai Dante Aligheri oli siellä retkellä … tosiasia on, ettei kukaan ollut tee kaupat . Los Nodoyunas, josta tulee kaikkien aikojen suurin bändi, on jätetty puoliväliin, koska pimeyden prinssi sai loppu paristosta. Se on sellaista huumoria …

Legenda syntisestä. Siinä on länsimaalaisen elokuvan ilma, mutta siinä on Molotovin Chicano-tyyli Beaner. Kuinka ei herätä kuolematonta Johnny Cashia G: ssäisäntä ratsastajia taivaalla. Pohja on laatikko, ei edes rumpuja, basso ympärille on koottu, joka tulee ja menee, aina poissa kappaleista neljässä nuotissa, täysin country / rockabilly-kitara ja ääni, joka kävelee matalissa rekistereissään nousemaan kuorot, enemmän voimaa, hieman terävämpiä. Syötä huuliharppu ja ajattele sitä Kuin vierivä kivi, Bob Dylan (muuten, kaikki näkevät Nomadland, joka tuo hänet takaisin esiin).

Pahan poika. Nämä voisivat olla kollegani La Último Balasta, Zaldívarista. Ei kukaan paitsi sinä, esimerkiksi. Hieman enemmän vääristymiä, voimakkaita kuoroja ja paljon energiaa bassoon, joka jättää kitaraosan omakseen, poimien ja tekemällä “koristelua”. Jalkapallosarjan tekeminen on vapauttaa keskikenttäpelaaja puolustustöistä. Guitarreo menettää painonsa kappaleen luurangossa päästäkseen basso ja rummut takaapäin. Aiheen osalta hän tekee kaksi aihetta risteyksessä ja tekee nyt sopimuksia Demianin kanssa Perkeleen siemen. Nämä miehet menevät marssiin, ei ole epäilystäkään.

Pakottava unelmoija. Toinen baskiyhtye, jonka he muistavat, sillä diakitaralla (joka ei liu’uta, mutta se muistutti minua): The Riff Truckers Tommylle. Mies, Osmanilla on karisma, energia… jotain, jota ei voida määritellä sanoilla, mitä Salva ei voi. Katsotaanpa, en sano, että yksi on parempi kuin toinen. Sanon, että yksi on dynaamisempi, efussiivisempi ja Salva on enemmän klubilaulaja, rauhallisempi. Joten The Riff Truckersin lähettämä energia saa sinut haluamaan hypätä kuin epänormaali, ja ystäväni Los Nodoyunasin lähettämä energia saa sinut ottamaan moottoripyörän ja lähtemään katsomaan maailmaa.

Nouseva aurinko. Paskiaiset. Kyllä, se kannattaa kuumia liinoja. Nodoyunat ovat paskiaisia. Päällä Rock suonissa, versionan Yksinkertainen mies, Lynyrd Skynyrd, paras bändin koskaan antama kappale, mutta nyt … nyt he ovat ottaneet yhden kaikkien aikojen parhaista kappaleista. Ja ajanjakso. Nousevan auringon talo se on mestariteos. Heidän olisi laitettava se kouluihin. Kenellä on rohkeutta sanoa, että tämä kappale on huono? He vievät raskaan lisenssin, näppäimistöltä loppuisi E-näppäin ja koirat urisivat minua, kun kävelin naapurustossa. Oikein. Ainoa huono asia tässä kappaleessa on, että en ole sisällyttänyt sitä kappaleeseen Etsitkö kultaa II (toimituksellinen käsittely on käynnissä). Nodoyunat kääntävät parhaansa voidakseen ylläpitää enemmän tai vähemmän kunnollisia riimejä menettämättä yleistä merkitystä. Toki, Salvan kiertäessä äänijohtojaan (syyhy mielihyvin ei kutina) ja instrumentaalipohjan kitaran ja rummujen muutoksilla alkuperäiseen nähden, mutta valtava basso … Buah… jos hautajaisissa he laittavat kappaleita, hautajaiset se kestää kolme päivää. Mitä helvettiä ja saat sen tanssimaan, kuten New Orleansissa.

Lyhyesti sanottuna ihmisarvo. Ei paljon rahaa, ei suuria vaatimuksia tai monia lintuja päähän. Jalat maassa ja hyvä annos rehellisyyttä nämä Nodoyunat antavat arvokkuutta muusikon ammatille. Luomme kappaleet, jotka haluaisimme kuulla, menestys tulee tai ei.

Niille, jotka haluavat vilkaista muusikon ammatin arvokkuutta, linkit bändiin:

Facebook https://www.facebook.com/losnodoyunas/

YouTube https://www.youtube.com/channel/UC7gKb2keQN1ui9qMNq_VuLg

Spotify, Apple Music… https://links.altafonte.com/nxjyqm

Instagram https://www.instagram.com/nodoyunas/hyppää tälle verkkosivustolle