August 1, 2021

Paul Stanley (Kiss) haluaa julkaista keittokirjan


25. kesäkuuta 2021 14:22
Lähettänyt Redacción –

Ei ole harvinaista nähdä kitaristi ja laulaja Kiss, Paul Stanley, usein julkaisuja, jotka on omistettu ruokille, joita hän nauttii itse valmistamisesta, emmekä unohda sitä hänen ja hänen kumppaninsa Gene Simmonsin oli suljettava ravintola pandemian vaikeina aikoina, toinen merkki hänen palauttamisen makustaan. Mikä on yllättänyt, on löytää hänen omin sanoin aikomus julkaista keittokirja.

Alkuperäisessä haastattelussa, jonka Paavali antoi Radio Bob!, tämä mahdollisuus tuli esiin, kun otetaan huomioon kulinaarinen intohimo, jonka Starchild on osoittanut faneilleen niin kauan: ”Jossain vaiheessa voin, mutta nyt se keittokirja olisi erittäin hieno. Jos tekisin yhteistyötä joidenkin ystävieni kanssa, jotka ovat kokkeja tai mitä tahansa, haluaisin tehdä jossain vaiheessa keittokirjan. “

Stanley kertoi hieman enemmän tästä harrastuksesta: “On todella hauskaa ja palkitsevaa istua alas syömään jotain tekemääsi, mikä on todella hyvää. Luulen, että jossain vaiheessa suurin osa meistä on keittänyt jotain ja sanonut: ”Vau. Tämä on kamalaa ”. Mutta kun keität jotain ja sanot: “Vau, jos söisin tämän ravintolassa, se olisi paikka, johon menisin takaisin.” Se on hyvä. Joten… haluaisin tehdä keittokirjan? Joo. Tällä hetkellä minulla ei olisi paljon sivuja, joten odotan vielä vähän. “

Nämä ovat pari esimerkkiä, joissa olemme nähneet Paavalin osoittavan kykyjään keittiössä. Hyvä ura jatkaa termine el “Maantiekiertueen loppu”?

LUE LISÄÄ:

Luonnos

Viimeisimmät toimitustiedot (katso kaikki)Koko raportti