August 1, 2021

Selitys 4 yleisimmistä markkinointistrategioista – EzAnime.net

Markkinointistrategian suhteen tarvitset oikean yhdistelmän lähestymistapoja. Se on kuin hittilevyn tekeminen – on olemassa useita instrumentteja, ammattilaisia ​​äänitysstudiossa ja tuottajia sivussa, mutta mikä yhdistelmä tuottaa halutun ja selkeän äänen, joka houkuttelee yleisöäsi?

Markkinoinnissa tämä strateginen yhdistelmä voi tehdä tuotemerkistä unohtumattoman – Nat King Cole tapa!

Ja siksi, kultaseni, on hämmästyttävää, että jokainen yritys tarvitsee markkinointistrategian (GTM), joka on räätälöity heidän ainutlaatuisiin tarpeisiinsa. Kuten rakkauskappale, joka tarttuu minuun, yleisösi tulisi houkutella uudella tuotteellasi, uudella brändilläsi tai uudella palvelulla. Ajattele strategiaasi ajattomana klassikkokappaleena, joka soi päässäsi ajoittain vuosien varrella.

Sen ei pitäisi kuulostaa muilta kappaleilta, mutta se voidaan luokitella tyylilajiksi. Aiomme puhua neljästä yleisimmästä GTM-strategiasta: saapuvat, myynnin mahdollistavat, tilipohjaiset markkinoinnit ja kysynnän luominen. Näemme, mikä saa heidät laulamaan oman melodiansa. Ensinnäkin, varmista, että tiedät … mitä et tiedä.

Markkinointistrategia? Voit sanoa tuon uudestaan.

Sanalaskennan vuoksi HubSpotin GTM-strategian määritelmä toimii moitteettomasti (jos sinulla ei ole aavistustakaan siitä, mitä GTM tarkoittaa… ei häpeää) – GTM-strategia on askel askeleelta suunnitelma, joka on luotu käynnistämään tuotteen osuessa markkinoille. Tyypillisesti tunnistat kohderyhmän ja kuvaat myynti- ja markkinointisuunnitelman. Vaikka jokainen tuote ja markkinat edellyttävät aina henkilökohtaista lähestymistapaa, GTM-strategiassa on määriteltävä markkinoiden keskeinen kohta ja sijoitettava tuote ratkaisuksi.

Yhteenveto (kaikille skimmereille): GTM-strategia on miten yritys tuo tuotteen markkinoille.

GTM-lähestymistapaan on sisällyttävä strateginen suunnittelu, kilpailukykyinen tutkimus, tuotetestaus ja innovaatio, jotta odotukset voidaan hallita tehokkaasti. Hävitä ”katsotaanpa, mikä pitää sisällään” -idea ja etsi GTM-strategia, joka mahdollistaa menestyksen, sijoitetun pääoman tuottoprosentin ja kestävän kasvun yleiset mittarit.

Se on vain, että hyvin, ammattimaisesti, olen tehnyt tuotejulkistuksia useille toimitusjohtajille, yhteisille markkinajärjestäjille jne., Käyttämällä erilaisia ​​markkinointi-strategioita, ja jotkut ilman mitään. Tarpeetonta sanoa, että ei tarvitse paljon mielikuvitusta arvioida, mitkä näistä tuotteista ovat onnistuneet.

Markkinointistrategiat – kaikki yksi, mutta ei yksi kaikille!

SalesHeron toimitusjohtajan Stefan Groschupfin mukaan kaikkien strategioiden on tunnistettava suuri:

Tuotemarkkinoiden mukauttaminen Kohdeyleisö Kilpailukykyinen kysyntä Jakelu

Heillä voi olla joitain yhteisiä piirteitä, mutta on hyvä ottaa huomioon kunkin yksilölliset piirteet ja olla jumittumatta sanoihin. Internetissä on jo niin paljon sanoja.

Keskustellaan neljästä yleisimmästä strategiasta, plus gifit visuaalisille oppijoille.

Suihkulähde

Saapuva

Saapuvat strategiat käyttävät monia markkinointimuotoja (sisältömarkkinointi, bloggaaminen, tapahtumat, hakukoneoptimointi, hakukoneoptimointi, sosiaalinen media ja paljon muuta) bränditietoisuuden lisäämiseksi ja uusien näkymien houkuttelemiseksi orgaanisesti liikematkan kaikissa vaiheissa. ostaja.

Tämä menetelmä on todella keskittynyt houkuttelemaan oikea yleisö, oikeaan aikaan, oikealla sisällöllä. Se on hieno lisä mihin tahansa markkinointisuunnitelmaan tai yksinään. Se maksaa itsensä hyvissä ajoin, ja voit hyötyä maksutavasta, joka nopeuttaa sijoitetun pääoman tuottoprosenttia.

Suihkulähde

Myynnin mahdollistaminen

Myynnin käyttöönottostrategiat keskittyvät myyntitulosten ja tuottavuuden lisäämiseen tarjoamalla sisältö-, koulutus- ja valtuutuspalveluja myyjille myyntijakson jokaisessa vaiheessa. Tämä strategia on poikkeuksellinen etulinjan myyntipäälliköillesi, myyntiedustajillesi ja koko myyntitiimillesi. Hän pyrkii tukemaan ennen kaikkea tiimiään.

Suihkulähde

ABM

Tilipohjaiset markkinointistrategiat keskittyvät B2B-markkinointiin, jossa markkinointi- ja myyntitiimit yhdistävät asiantuntemuksensa löytää, kohdistaa, sitouttaa ja sulkea arvokkaiden tilien sopimukset arvokkaan sisällön, tekniikan ja kattavien kampanjoiden avulla. ylitettyjen kanavien ja enemmän. .

ABM on erittäin hyödyllinen yrityksille, jotka seuraavat suuria laukauksia. Voit nopeasti osoittaa sijoitetun pääoman tuottoprosentin, kun saavutat suuren saaliin, ja joukkue haluaa nähdä, että sait heidät kiinni!

Demand Generation Megaphone gif_Dribble

Suihkulähde

Kysynnän luominen

Kysynnänmuodostusstrategiat sisältävät laajan valikoiman markkinointitoimintoja, jotka voivat olla enemmän lähteviä tai myyntikeskeisiä kuin muut lähestymistavat, käyttämällä resursseja, kuten puhelut, joukkoviestit, luetteloiden ostaminen, TV-mainokset ja seminaarit. sponsoroitu verkko.

Tämän lähestymistavan yhdistelmä on yleinen. Yksinään se ei kuitenkaan ole osoittautunut yhtä tehokkaaksi kuin ennen. Teknologian ja yleisön tietosuoja-asetusten muuttuessa on monia hyviä tuotteita, jotka ovat edelleen erittäin hyödyllisiä markkinoijille.

Unohtumaton (markkinointistrategia) kaikin tavoin

Nyt luultavasti tuntuu siltä, ​​että sinulla on kaikki nämä, koska ne näyttävät niin houkuttelevilta! Mutta tee itsellesi palvelus ja yritä kaventaa sitä tekemällä ensin markkinatutkimus, esittämällä itsellesi ensimmäiset kysymykset ja tunnistamalla, mitä:

Liiketoimintamarkkinastrategia Hinnoittelustrategia Myyntistrategia Ulkoinen markkinointisuunnitelma Tukijärjestelmän tuoterealisointi vastaamaan salkkuasi

valitse resurssit