August 1, 2021

Van Morrison kehottaa muusikoita kapinoimaan yleisörajoituksia vastaan ​​konserteissa

Hieman yli seitsemän kuukautta Covid-19: n planeetan laajeneminen, ja niiden monien epäilysten joukossa, joihin virus on vastuussa maailman lopputuloksista, johdanto-osien ja konserttien tulevaisuuteen viittaava on yksi niistä, jotka herättävät kiistoja, jotka näyttävät olevan kaukana löytämisestä nopea ratkaisu.

Suoratoisto vaihtoehtona Jotta teollisuus pysyisi toiminnassa, joka ei näyttänyt löytävän ylärajaa scenografisille ehdotuksilleen, se tuskin näyttää olevan lieventävä tilanteeseen, johon osallistuu tuhansia työntekijöitä monipuolisimmista aloista muusikoiden ja taiteilijoiden lisäksi, jotka näkevät heidän työn dynamiikan vaikuttavan.

On totta, että lähetykset, jotka alkoivat ehdotus luonteeltaan altruistisen ja kotimaisen välillä He aloittivat jo jonkin aikaa sitten nopeutetun ammattimaistumisen prosessin, jonka tulokset näkyvät ilta yöllä ja jolla oli paikallistasolla huippu Cosquín-kalliossa, joka todistaa tällaisesta edistymisestä. Mutta mikään ei osoita, että “siitä” tulee “tulevaisuus”.

Van Morrison, saksofonisti ja laulaja. / Photo AP Photo – Keystone / Laurent Gillieron

Joka tapauksessa monille bändeille ja solisteille se voi olla tästä lähtien tapa palauttaa yleisö että hän päätti eri syistä lopettaa osallistumisen massiivisiin seremonioihin, joista monien kappaleista on tullut, ja että ehkä hän näkee hyvillä silmillä näkemisen ja kuuntelemisen suosikkiartisteistaan ​​perheenä, lipun maksamisen koko perheelle hyvän nojatuolin mukavuudesta jakamatta hikoilua muille, jääkaappi käsillä ja oma kylpyhuone.

Monille muille osa jaetun musiikin rituaalin viettelyä on kuitenkin juuri sen energian jakamista, joka valuu huokosten läpi ja joka käsittää paljon enemmän aisteja kuin näkö- ja kuulo. Jotain, jota on mahdotonta päästä sisätiloihin, riippumatta siitä, kuinka kovasti laitat asian.

Se inhimillinen tekijä, jolla on niin paljon tekemistä herkkyyden kanssa, sekä taloudellinen, joka liittyy läheisesti fysiikkaan avaruuden (tai istuinten) miehityksen merkityksen kannalta, on keskustelun akseli, jossa jotkut äänet, kuten legendaarinen Van Morrison, ne lisäävät määrää.

Irlantilainen muusikko on juuri käynnistänyt kampanjan tuen lisäämiseksi kollegoidensa keskuudessa hylätä yleisörajoitukset livekonserteissa keskellä koronaviruspandemiaa, kun otetaan huomioon, että se on “pseudotieteisiin” perustuva toimenpide.

“Kehotan muita laulajia, muusikoita, kirjailijoita, tuottajia, promoottoreita ja muita alan ammattilaisia ​​taistelemaan kanssani tässä asiassa. Tule, nouse ylös, taistelu pseudotieteitä vastaan ja nosta ääntäsi “, taiteilija kirjoitti virallisissa sosiaalisissa verkostoissa.

Tässä mielessä muusikko korosti, että vaikka hän noudattaa toimenpidettä Lontoon syyskuun ensimmäisinä päivinä pidettävissä esityksissä, se “ei ole merkki asioiden nykytilan noudattamisesta tai hyväksymisestä”.

“Tämä on jotta bändini toimisi ja päästä umpikujasta. Tämä ei voi olla vastaus tulevaisuudessa. Meidän on tulevaisuudessa soitettava yleisölle täydellä kapasiteetilla ”, hän sanoi.

Niiden joukossa, jotka kannattivat Van Morrison ovat Andrew Lloyd Webber, kuuluisa rock-oopperoiden ja musiikkikomedioiden luoja, kuten Jeesus Kristus supertähti, Välttää Y Kissat, monien muiden joukossa; ja johtaja KorjaajatJim Corr, joka osallistui viime viikonloppuna Dublinin mielenosoitukseen synnytyksen ja naamioiden käytön torjumiseksi.

Van Morrison, joka täyttää 75 ensi maanantaina 31. elokuuta, oli 1960-luvulla Heidän ryhmän jäsen, missä hänestä tuli suosittu laulun kanssa. Gloria, vuosia myöhemmin Patti Smith peitti suuremmalla menestyksellä.

Noin 1968, Belfastissa syntynyt taiteilija aloitti erinomaisen soolouran albumilla Astraaliviikot, jota seurasi ylistämä Kuu tanssi, vuonna 1970.

Katso myös

Katso myös

Andrés Calamaro julkaisi vain aikuisille sopivan videon

ES

TÄMÄN HUOMAUTUKSEN NÄKÖKOHDAT

.

että sivusto