August 1, 2021

Bob Marleyn elämäkerralla on nyt ohjaaja

Pitkän odottamisen jälkeen lopulta Paramount-kuvat on vahvistanut Reinaldo Marcus Green ohjata hänen elämäkertaansa Bob Marley.

Elokuva, joka saa Marley-perheen tuen kaikkivaltiaan kautta Tuff Gong.

Bob Marleyn elämäkerralla on nyt ohjaaja

Bob Marleyn elämäkerralla on nyt ohjaaja

Kuten kerroimme sinulle jo kesäkuussa 2018 artikkelissa nimeltä “Elämäkerta Bob Marleystä?”, tästä elokuvasta vastaavat ovat Paramount-kuvat. Sittemmin on ollut paljon huhuja mahdollisista ohjaajista. Kuitenkin vasta muutama päivä sitten vahvistettiin johtajan nimi: Puerto Rican Reinaldo Marcus Green. Itse asiassa näyttää siltä, ​​että päätöksestä löytää oikea johtaja tuli etusijalle Emma Watts, Paramount Picturesin nykyinen presidentti viime heinäkuusta lähtien.

Voitettuaan vuoden 2012 Sundance-elokuvajuhlien parhaan elokuvan tuomariston erityispalkinnon Hirviöt ja miehet, Reinaldo Marcus Greenistä tuli yksi elokuvateollisuuden halutuimmista ohjaajista. Puhuessaan lehdistölle Green sanoi olevansa innostunut osallistumaan tähän elokuvaan ja siten jakamaan bob marleyn perintö. Lisäksi hän saa tätä varten Marley-perheen, erityisesti Tuff Gong, edustajanaan Ziggy, Rita Y Cedella.

Samoin haluaisimme muistuttaa, että samaan tarkoitukseen on aiemmin ollut useita yrityksiä toinen elämäkertainen pääosassa Jamie Foxx siihen asti kun dokumenttielokuva Martin Scorsese Y Jonathan Demme. Toisaalta toistaiseksi mitään näistä hankkeista ei ole toteutettu. Tästä syystä Reinaldo Marcus Greenin nimittäminen innostaa meitä niin paljon; vaikka meidän on edelleen oltava varovaisia ​​siitä, miten, milloin tai miten se kehittyy.

Toistaiseksi emme voi odottaa odottavan lisätietoja päähenkilöstä, otsikosta, päivämääristäpysy kanavalla!

Bob Marleyn elämäkerralla on jo ohjaaja: Reinaldo Marcus Green

kokeile tätä sivustoa