August 1, 2021

Diego Osorio erottaa Bonon tyttären, U2: sta, ja menee olympiahiihtäjän Lindsey Vonnin kanssa

Uusi rakkaus Diego Osorio hän on olympia. Aristokraatti on eronnut Jordan Joy Hewsonin, U2-johtajan Bonon tyttären kanssa, ja on alkanut seurustella yhdysvaltalaisen olympiahiihtäjän ja vuoden 2019 Asturias-prinsessan urheilupalkinnon saaneen Lindsey Vonnin kanssa. Kolmekymmentäkuusi-vuotias urheilija on maassasi julkkis jo siitä lähtien on voittanut kultamitalin olympialaisissa, kahdessa maailmanmestaruuskilpailussa, neljä MM-haalaria ja sillä on yli kahdeksankymmentä alppihiihdon maailmancupin voittoa. Vonn, joka on jo vetäytynyt ammattikilpailusta, Tapasin PK Subbania, kanadalaista puolustajaa jääkiekko jäälläMutta viisi kuukautta sitten hän ilmoitti sitoutumisensa hajoamisesta.

Ensimmäiset kuvat espanjalaisesta aristokraatista ja amerikkalaisesta urheilijasta Los Angelesissa

© LAGENCIA
Diego Osorio ja olympiahiihtäjä Lindsey Vonn ovat näyttäneet yhdessä Los Angelesissa.

Osorion ja Vonnin suhde alkoi muutama kuukausi sitten, kun heidät nähtiin yhdessä New Yorkin kaduilla. Nyt pari on näytetty julkisesti Los Angelesissa. Osorio, Miguel Osorio y Diez de Riveran poika, markiisi de los Balbases, on asunut Yhdysvalloissa monta vuotta. Hän opiskeli rahoitusta ja näyttelijöitä New Yorkin elokuvakatemiassa ja Lee Strasbergin teatteri- ja elokuvainstituutissa. Hän yhdistää näyttelijätyönsä meksikolaiseen tequila-tuotemerkkinsä, jota LeBron James ja Arnold Schwarzenegger tukevat.

Osorio oli Ana Boyerin poikaystävä Huippumalli Eugenia Silva ja Olivia de Borbón.

DIEGO OSORIO JA SKIER HO4013© GettyImages
Lindsey Vonn© GTres
Vonn on yksi Yhdysvaltojen tunnetuimmista urheilijoista, ja vuonna 2019 hän sai Asturias-prinsessan urheilupalkinnon vaikuttavasta urastaan.

internet