August 1, 2021

Elton John syyttää Vatikaania kieltäytymästä siunaamasta homoavioliittoja

Elton Johnin monumentaalinen suuttumus Vatikaaniin. Brittiläinen taiteilija on tuominnut Pyhän istuimen “tekopyhyyden” kieltäytyessään siunaamasta homoseksuaalisia avioliittoja. Muusikko on kontekstualisoinut kritiikkinsä osoittamalla, että sama instituutio ansaitsi paljon rahaa hänen elämäkerrallisesta elokuvastaan Rakettimies, koska se sijoitti rahaa rahoitukseensa.

Maanantaina Uskonopin seurakunta (CDF) julkaisi asiakirjan, jossa se selvitti, että papit eivät voi siunata samaa sukupuolta olevia liittoja, koska “Jumala ei voi siunata syntiä”. Elton John, joka ei pilaa sanoja, on kritisoinut tätä uskonnollista sääntöä Twitter-tilinsä kautta. “Kuinka Vatikaani voi kieltäytyä siunaamasta homo-avioliittoja, koska” he ovat syntiä “, ja silti ansaitsevat mielellään voittoa investoimalla miljoonia Rakettimies, elokuva, joka juhlii, että löysin onnellisuuden avioliitostani Davidin kanssa? Tekopyhyys. “Pian viesti oli saamassa tuhansia minä pidän sosiaalisessa verkostossa.

Laulaja ja lauluntekijä on ollut naimisissa David Furnishin kanssa vuodesta 2005, joten hän ei voinut välttää puhumasta uudesta paavi Franciscuksen hyväksymästä asetuksesta, jota hän on julistautunut kunnioittavaksi muissa tilanteissa. Kuten vuonna 2013, neljä kuukautta Rooman piispaksi valitsemisen jälkeen, jolloin Elton John määritteli Francis I: n “nöyryyden ihmeeksi turhamaisuuden aikakaudella”. Tämä paavi näyttää haluavan johtaa kirkkoa muinaisten Kristuksen arvojen eteen ja samalla seurata häntä 2000-luvulla. Jos osaat tavoittaa lapset, naiset, miehet, jotka elävät AIDSissa – usein yksin ja piilossa -, toivon majakka vie enemmän valoa kuin mikään edistys tieteessä, koska millään lääkkeellä ei ole rakkauden voimaa ”, hän sanoi sitten .

Vuotta myöhemmin New Yorkin Elton John -säätiön vuosittaisessa AIDS-gaalassa laulaja ehdotti, että Francis, jota hän kutsui sankarikseni, pyhitettäisiin.

“Kuinka Vatikaani voi kieltäytyä siunaamasta homoavioliittoja, koska” he ovat syntiä “, ja silti ansaitsevat voittoa sijoittamalla miljoonia Rocketmaniin, elokuvaan, joka juhlii, että löysin onnen Davidin avioliitosta? Tekopyhyys ”

David Furnish, Elijah Furnish-John, Zachary Furnish-John, y Elton John en el 2015

Getty

Muutama kuukausi sitten venäläissyntyisen ohjaajan Evgeny Afineevskyn dokumenttielokuvassa pontoff väitti, että homoseksuaalit “ovat Jumalan lapsia, heillä on oikeus perheeseen”. “Meidän on luotava siviililiittolaki. Näin he kuuluvat laillisesti. Kannatin sitä ”, paavi huomautti Francesco-elokuvassa ja jonka lausunnot vastasivat Francisco I: n haastattelua Televisa-verkoston kanssa vuonna 2019. Kanta, joka ei missään tapauksessa liittynyt homoseksuaalisen avioliiton tukemiseen tai luopumiseen vakaumus siitä, että samaa sukupuolta olevien henkilöiden väliset seksuaalitoimet ovat syntiä.

Uusi asetus takaa, että siunauksia annetaan yksilöille ihmisille, joilla on “homoseksuaalisia taipumuksia”, jotka “ilmaisevat halun elää uskollisesti Jumalan paljastamien ja kirkollisen opetuksen ehdottamien suunnitelmien kanssa”, mutta se ei missään tapauksessa merkitse tunnustamista heidän ammattiliittonsa, he korostavat.

Elton John on julistanut itsensä paavi Franciscuksen ihailijaksi muissa tilanteissa

Taron Egerton soittaa Elton Johnia Rocketman-elämäkerrassa

Kolmannet osapuolet

Rahoitus Rakettimies Vatikaani, joka kertoo taiteilijan elämän ongelmallisesta lapsuudesta hänen nousemiseen tähtinä, käydessään läpi kaapista tulonsa ja huumeongelmansa, hyppäsi vuonna 2019 italialaisten tiedotusvälineiden tietojen vuoksi Corriere della Sera. Julkaistun artikkelin mukaan Vatikaani osoitti Pietarin pensiossa saatujen varojen kautta uskovien suoraan katolisen kirkon Pyhälle istuimelle tekemiin uhreihin tai lahjoituksiin yli neljä miljoonaa euroa joidenkin elokuvien tuotannon rahoittamiseen. viimeisin erä Miehet mustissa ja Elton Johnin elämäkerta.

Joidenkin erikoistuneiden tiedotusvälineiden, kuten Lajike, Rakettimies Se maksoi noin 40 miljoonaa dollaria ja keräsi noin 195 miljoonaa dollaria lipputuloissa sen julkaisun jälkeen 31. toukokuuta 2019.

pop-sivustolle