August 2, 2021

Haastattelu Olly Alexanderin kanssa

Kesti melkein kolme vuotta, ennen kuin maailma kuuli uutta musiikkia Vuodet ja vuodet, Olly Alexanderin johtama ryhmä debyyttialbuminsa julkaisemisesta lähtien Ehtoollinen (2015) onnistui sijoittamaan itsensä yhdeksi lupaavista syntetisaattoreista Isossa-Britanniassa. Otsikko, joka myöhemmin konsolidoitui ylistetyn kanssa Palo Santo (2018), albumi, joka jopa toi heidät vierailulle Meksikoon.

Vaikka odotus on ollut pitkä monille ja monille, vuosien ja vuosien musiikillinen paluu tuli uutisena, että eMusikaalisesta triosta tuli eräänlainen sooloprojekti, jota johti laulaja Olly Alexander, kun Emre Türkmen ja Mikey Goldsworthy jättivät ryhmän, joka tunnetaan mm. ”King”, “Desire” kappaleista.

Kuva: Getty Images

Olly Alexander ja Years & Years aloittavat historiansa uuden luvun

Epäilemättä tämä radikaali muutos – mutta rauhallinen – on herättänyt monia epäilyksiä ja spekulaatioita Years & Yearsin uudesta vaiheesta, jossa Alexander on jo alkanut julkaista kappaleita, jotka kuuluvat musiikkiprojektin kolmanteen albumiin. Ja kyllä, halusimme ratkaista joitain epäilyksemme siitä.

Keskustelimme Olly Alexanderin kanssa, joka kertoi meille, kuinka hän alkoi suunnitella kappaleita, jotka kuuluvat hänen seuraavaan studioalbumiinsa ja että, kuten useat bändit ja artistit, heidät luotiin keskelle sulkeutumista, jonka COVID-19-pandemia jätti meidät ympäri maailmaa. Yksi, joka on vasta alkamassa hiipua.

"Välitän ilmaisemaan itseni tavalla, josta pidän eniten": Haastattelu vuosien ja vuosien kanssa

Olly Alexander. Kuva: Getty Images

Seuraava Years & Years -albumi, jossa COVID-19-pandemia oli mukana

“Halusin vain tehdä musiikkia erilaisella energialla, joka tuntui positiivisemmalta, rytmikkäämmältä tai jotain, joka sai minut tuntemaan paremmin.. Joten luulen, että minun piti aloittaa henkisesti alusta, puhdistaa lauta ja rakentaa jotain uutta. “, sanoo laulaja paljastaessaan, että kun COVID-19-pandemia alkoi, hän heitti kirjoittamansa kappaleet pois ja antoi periksi uusille.

“Säilytin pari kappaletta tältä ajanjaksolta, albumilla on kaksi. Rakastan edelleen näitä kappaleita, mutta kyllä, luulen, että se oli todella haaste, jonka löysin olla todella luova, kun karanteeni tapahtui, tietysti ”, hän väittää.

Albumi, joka inspiroi Olly Alexanderin elämää eri puolilta

Kolmas Years & Years -albumi luotiin Ollyn työskennellessä ‘Se on synti’, HBO-sarja, joka kertoo homo-ystävien ryhmän elämästä, joka asui HIV / AIDS-kriisin aikana kyseisessä maassa. Tuotanto, jolle hän antaa elämän Ritchie Tozer, ja se inspiroi myös uutta Y&Y -albumia.

”Löysin ehdottomasti inspiraatiota eri paikoista ja tein” Se on synti ”, TV-ohjelma todella upotti minut 80-luvun musiikki taas, joten löysin juuri, tiedätkö, löysin sen todella inspiroivalta tanssin ja popmusiikin alta Lemmikkikaupan pojat, Ihmisliiga, Kate Bush, Annie Lenox ”Olly Alexander kertoo meille.

Olly Alexander en la serie ‘Se on synti’. Kuva: HBO / Channel 4

“Yritin todella luoda musiikkia, joka tuntui muistoksi kultaisesta musiikista, jota rakastan, mutta tunsin myös uutta ja mielenkiintoista. Minua inspiroi edelleen Rihanna, 90-luvun talomusiikki, autotallimusiikki, kun kasvoin Britanniassa, joten otan edelleen inspiraatiota kaikista näistä paikoistahän lisää.

Olly Alexander kertoo kuinka hänen mielenterveyteensä vaikutettiin tänä aikana

Vuosien ja vuosien johtaja kertoo sen pandemian ollessa mukana ja tunteen menestyvän koko ajan ajan myötä olet oppinut hallitsemaan kaikkia ylivoimaisia ​​kokemuksia, joita sinulla on projektisi onnistumisessa: “Onneksi opin vain rakastamaan vain musiikin ja taiteen tekemistä, ansaitsemista tekemälläni ja toistaiseksi en ole huolissani enemmän kuin on tarpeen”.

Epäilemättä mielenterveyden aihe – jota Olly aina koskettaa, kun hänellä on mahdollisuus – auttoi häntä COVID-19-pandemian aikana, jossa hän, kuten monet ihmiset, kärsivät sulkeutumisesta ja muutoksista “normaaluudessa”, jonka näimme viime vuonna. Muutokset, joita tuskin palataan.

Olly Alexander laulaa Elton Johnin kanssa vuonna 2021 BRIT Awards. Kuva: Getty

“Arvostin todella tukeani, jota sain ystäviltäni, ihmisiltä, ​​joiden kanssa työskentelen, jotka olivat siellä tukemassa minua ja tukemassa toisiamme, koska me kaikki tunsimme niin, tiedätkö?”mainitsee laulajan. “Nämä ovat aikoja, jolloin me kaikki tunsimme, että on monia asioita, jotka kestävät, ja mielestäni on hyvä, että kaikki myöntävät sen”.

Olly Alexander puolestaan ​​vahvistaa, että häntä rakastavien ja arvostavien ihmisten tuki on ollut perustavaa laatua tässä uudessa vuosien ja vuosien luvussa: “Ihmiset olivat erittäin kannattavia, tiedätkö, ihmiset ovat olleet erittäin mukavia. Olin huolissani siitä, että jotkut eivät ehkä halua jatkaa kuuntelua, mutta toivon silti kuulevani, että Years & Years DNA on edelleen olemassa ja ovat edelleen tyytyväisiä tähän soolomatkaan. “

Ja kuinka ylpeys seksuaalisesta suuntautumisestasi on vienyt sinut hämmästyttäviin paikkoihin

Olly Alexander on kenties yksi brittiläisistä muusikoista, joka puhuu aina LGBTQ + -yhteisön oikeuksista. Jotain, mitä hän on tehnyt jopa valtavissa musiikkitapahtumissa, kuten Glastonbury, ja huolimatta siitä, että hän on alalla (tai maailmassa), jossa homofobia jatkuu edelleen.

”On ollut aikoja, jolloin olen huolissani siitä, mutta minusta ei ole väliä. Se ei ole, että en välitä, se on enemmän kuin Välitän siitä, että olen itse ja ilmaisen itseni tavalla, joka pidän eniten, enemmän kuin mikä tahansa ovi, joka voidaan sulkea minussa ”, hän toteaa kantansa olla häpeämättä seksuaalista suuntautumistaan.

"Välitän ilmaisemaan itseni tavalla, josta pidän eniten": Haastattelu vuosien ja vuosien kanssa

Kuva: Getty Images

“Luulen, että olen homo ja olen tyyppinen taiteilija, olen rehellinen homoksestani, ja se on voittanut minut myös paljon faneja, asettanut paljon hienoja asioita polulleni ja paljon onnistumisia. Se on avannut minulle monia ovia, joten ajattelen sitä niin ”, brittiläinen laulaja kertoo meille koko haastattelussa, että näet alla:

Lue koko raportti