August 1, 2021

Ison-Britannian musiikkitähdet pyytävät apua Brexitin jälkeisillä kiertueilla

Yli 200 musiikkitaiteilijaa, mukaan lukien Radiohead, The Chemical Brothers, Wolf Alice ja Pink Floyd -rumpali Nick Mason, tukivat eilen kampanjaa, jossa kehotettiin Ison-Britannian hallitusta leikkaamaan kustannuksia ja byrokratiaa, jotta he voisivat kiertää Brexitin jälkeisessä Euroopassa. helpompaa.

Viisi vuotta siitä, kun britit äänestivät eroavansa Euroopan unionista, #LetTheMusicMove -kampanjan mukaan Brexitiin liittyvät menot, rajoitukset ja byrokratia “tekevät Euroopan unionin kiertueista elinkelvottomia ja uhkaa brittiläisen musiikin tulevaa menestystä”.

Britannian ero blokista, joka saatiin päätökseen joulukuussa, lopetti Ison-Britannian ja Euroopan unionin kansalaisten liikkumisvapauden toistensa maissa. Brittiläiset muusikot, jotka haluavat soittaa Euroopassa, joutuvat nyt maksamaan lisää papereita ja maksamaan kiertueen jatkuessa.

“On olennaista, että bändit, artistit, muusikot ja DJ: t voivat matkustaa Eurooppaan uransa kaikilla tasoilla. Eurooppa on osa maantieteellistä työtilaa ”, Primal Scream -bassisti Simone Marie Butler sanoi lausunnossaan.

Featured Artists Coalitionin elimen järjestämä kampanja vaatii ”Siirtymän tukipaketti”, joka auttaa kattamaan uudet kiertomatkakustannukset, toimenpiteet kiertomatkailuautojen sääntöjen voittamiseksi ja ”toimivan pitkän aikavälin suunnitelman” Yhdistyneen kuningaskunnan taiteilijoiden ja heidän tiiminsä työskentelemään Euroopan unionissa “ilman kalliita lupia ja byrokratiaa”.

He vaativat myös vastavuoroisia vapauksia eurooppalaisille taiteilijoille, kun he menevät esiintymään Britanniaan. “Euroopan unionin kiertueet ja tarve toteuttaa asianmukaiset prosessit yksinkertaisen ja edullisen pääsyn Eurooppaan ovat tärkeitä tällä hetkellä enemmän kuin koskaan”, sanoi rock-yhtye Skunk Anansie ja lisäsi, että “bändien ja artistien sielu vain taloudellisesti, mutta laajentamaan fanejaan ja toimittamaan taiteitaan laajemmalle yleisölle. “

Yhdistyneen kuningaskunnan itsenäisen musiikin liiton (AIM) johtaja Paul Pacifico puolestaan ​​sanoo, että työviisumi on välttämätön, koska “asetus on kussakin maassa erilainen, johon meidän on lisättävä Norja, Liechtenstein ja Islanti, jotka ovat osa Euroopan talousaluetta. Tämä tarkoittaa, että sinun on tiedettävä, mitä asiakirjoja vaaditaan 30 eri maassa, ja rahat on valmisteltava, koska jokaisella pyynnöllä on hinta ”, Pacífico kertoi. Edelleen ei vastausta viranomaisilta.

.

tarkistaa