August 2, 2021

Michael Jackson hylättiin Disney-animaatioklassikosta

Vuosien 1980 ja 1990 välillä monet Disney-fanit pitävät eräänlaista studion “renessanssin aikaa”, koska se oli hetki, jolloin sen luova tiimi onnistui suunnittelemaan joitain viime vuosikymmenien tunnetuimpia elokuviaan, mukaan lukien tosi jalokiviä animaatioita, kuten “Aladdin”, “Kaunotar ja pedo” tai “Leijonakuningas”.

Tänä vuonna Walt Disney Pictures juhlii 25-vuotispäiväänsä, jota pidetään luettelonsa kypsäimpänä ja synkimpänä elokuvana: Notre Damen kyhmy, joka on saanut inspiraationsa klassisen ranskalaisen kirjailijan Victor Hugon homonyymisestä romaanista. ylivoimainen ääniraita ja intensiivinen kohtelu aiheista, kuten sosiaalinen eriarvoisuus ja äärimmäinen uskonnollinen konservatiivisuus.

Saatat olla myös kiinnostunut: “Candyman” paljastaa alkuperänsä kauhistuttavassa uudessa perävaunussa

“Notre Damen kouru” esittelee tarinan Quasimodosta, epämuodostuneesta nuoresta miehestä, joka on elänyt koko elämänsä lukittuina Notre Damen katedraalin kellotorniin inkubaation julman ja armoton tuomarin Claude Frollon kasvatuksessa. järjestää henkilökohtaisen kampanjan mustalaisten poistamiseksi kaupungista ja yrittää pitää päähenkilön poissa “kaupungin pahuudesta ja paheista”.

Elokuvassa oli ääniraita, jonka on säveltänyt Alan Menken, yksi Disneyn arvokkaimmista yhteistyökumppaneista nykyaikana. Muusikon äskettäisessä keskustelussa SlashFilmin kanssa hän paljasti, että nauhan suunnittelun aikana oli erityisesti yksi taiteilija, joka oli erittäin kiinnostunut yhteistyöstä projektin kanssa: Michael Jackson.

Menken tapasi Jacksonin, joka oli suuri Disney-tuotannon fani, työskennellessään Aladdin-elokuvan “Koko uusi maailma” -elokuvan parissa, ja siitä lähtien “Popin kuningas” ilmoitti haluavansa kirjoittaa elokuvan yhdessä. laulu hänen kanssaan. ”Se voisi antaa minulle käsityksen siitä, kuka Michael oli. Hän oli hyvin ainutlaatuinen ja mielenkiintoinen yksilö omassa maailmassa ”, Menken totesi.

Michael Jacksonin avustaja oli ottanut yhteyttä Menkeniin skandaalin aikana taiteilijaa vastaan ​​esitetyissä väitteissä hänen väitetystä alaikäisten väärinkäytöksestä sen lisäksi, että hänen suhteensa Marie Presleyn kanssa oli päättynyt. Popin kuningas halusi kääntää uransa ympäri ja tapaa, jolla hänen nimensä liittyi lehdistöön.

Saatat olla myös kiinnostunut: Harrison Ford loukkaantuu elokuvan “Indiana Jones 5” kuvaamisen aikana

Jackson ehdotti yhteistyötä elokuvan kolmesta teemalla tuottamisesta ja kenties tulkinnasta (jos oli mahdollisuus): “Out There”, “God Help The Outcast” ja “Someday” (esitetyt lopputeksteissä ja Latinalaisessa Amerikassa tulkitsi Luis Miguel otsikolla “Sueña”). Menken toteaa, että Disney hylkäsi tarjouksen.

”Jälkikäteen, se oli oikea päätös. Mutta, Quasimodo on hahmo, joka… jos tarkastelet suhteita hänen perheeseensä ja isäänsä, voin ajatella, että siellä on paljon tunnistamista ”, Alan Menken lopettaa haastattelussa. Tähän päivään “Notre Damen kouru” on edelleen yksi Walt Disney Picturesin suosikkituotannoista aikuisten keskuudessa.

.

Hän on oikeassa!.!.! Valitse tämä linkki