August 3, 2021

Paul Weller kertoo Band Aid -videotallennuksen kulissien takana

Paul Weller Hän muisti kuinka paha se tapahtui: “Kamala kokemus”, hän sanoi siitä, millaista oli elokuvata, viime vuosisadalla, video Laastari. Ja lähetettiin painike Doña Rosan tavoin sanomaan, että jotkut kollegat käyttivät jatkuvasti huumeita.

Jam, entinen Jamin johtaja, Weller soitti noina vuosina tuntemattoman tyylineuvoston kanssa (meidän on googeldettava se). Funesialaisille, joilla on muisti, se kuultiin myös vähintään nörtin teemalla Bob Geldof, Tietävätkö he, että on joulu, 1984, missä jäljellä olevat allekirjoitukset olivat George Michael, Bonokirjoittanut U2 ja Phil Collins.

Vaikuttaa siltä, ​​että Weller oli toinen kolmannella rivillä oikealla. Hänen julistekuvansa oli täysin varjossa Poika George, de Culture Club.

Paul Weller, The Jamin entinen laulaja. Photo Clarín -arkisto

Ajat, jolloin rokkareista alkoi tulla hyväntekijöitä ja Geldof oppi menettämään itsensä hyväntahtoinen käsivarsi toisen irlantilaisen kanssa, joka lopulta ottaisi hyvin harkittuja rokkareita: Puhumme tietysti Bonosta.

”Leikkeen nauhoittaminen oli kamala. Kaikki hämmentyivät kylpyhuoneissa … “

”Minulle se olisi todennäköisesti ollut hieno 90-luvulla, mutta en todellakaan pitänyt kaikesta tuolloin. Olin täysin poissa mukavuusalueeltani”.

Näin puhuva on vanhempi mies, joka hiljattain avautui ensimmäinen vuosikymmenen raittius sanomalla, että nykyään hän mieluummin saa hyvän curdan “musiikin kuuntelemisen” sijasta alkoholijuomien sijaan.

“Kun katson kaikkea, mitä tapahtui, palaan vuoteen 2000 eteenpäin vain minulle: ‘Kristus … valtioni! ”.


Vuonna 2004 Paul Weller ja Ronnie Wood Ronnie Lane -kunniakonsertissa Lontoon Royal Albert Hallissa. Kuva EFE

Peiliä kohti hänellä oli Dorian Grayn oireyhtymä: “Näytin paljon vanhemmalta, hieman turvonnut, kaikki punaiset, vain huono, huono, huono … ”Hän meni puhumaan tiedotusvälineille äskettäisestä albumistaan, joka saavutti odottamattoman ykkönen Yhdistyneessä kuningaskunnassa: Rasvapoppi (osa 1).

Espanjalaisen lehden mukaan MondoSonoro,”Tuskin vuosi inspiraation toimittamisen jälkeen Auringonlaskun aikaan (Polydor, 2020), yksi Paul Wellerin viime vuosina parhaista soololevyistä ja kenties merkittävin sen jälkeen Herää kansa, entinen The Jam vahvistaa uuden muotomuodonsa ansiosta hyvän muotomuodon. Albumi (kuudennentoista jo kirjailijan kaapissa), joka, kuten hänen kollegansa teki Paul McCartney kanssa McCartney III (Capitol, 2020), syntyi kokonaisuudessaan maailmanlaajuisen pandemian jälkeisessä synnytyksessä. “

Viisi numeroa yksi – kukin eri vuosikymmenellä – tekee Welleristä maineensa kuuluisan sukunimen.

Huolimatta uuden sooloteoksen odottamattomasta menestyksestä Weller tuli sanomaan:En ole varma, aionko tehdä uuden albumin. “. “En todellakaan tiedä, koska en usko, että ihmiset sijoittavat musiikkiin kuten me teimme ennen suoratoistoa”, hän väitti.

Brittiläinen laulaja ja muusikko sanoi sen "En ole varma, aionko tehdä uuden albumin".  Kuva EFE

Brittiläinen laulaja ja muusikko sanoi: “En ole varma, aionko tehdä uuden albumin.” Kuva EFE

Vuonna 1984 julkaistiin BBC: n raportti, josta käy ilmi nälänhätä ruoskaisi Etiopian kansaa. Siellä Bob Geldof iski skotin Midge Ure Ultravoxista ja yhdessä he kirjoittivat nopeasti – se osoittaa – kappaleen Tietävätkö he, että on joulu? (¿Saben que es Navidad?).

Pienestä teemasta tuli selkeä esimerkki viralisoinnista ennen sosiaalisia verkostoja, ja se saavutti hymnin Me olemme maailma, toteutetaan samoihin hyväntekeväisyystarkoituksiin.

Geldof järjesti ryhmän nimeltä Band Aid, brittiläisten ja irlantilaisten laulajien aseistama, erittäin suosittu noina vuosina. 25. marraskuuta 1984 kappale äänitettiin Sarm West Studiosissa Notting Hillissä Lontoossa, ja kahdeksan päivää myöhemmin se tuli markkinoille vankalla pohjalla.

Valittu muodostui Duran Duran, Spandaun baletti, Paul Young, Kulttuuriklubi, George Michael y Wham !, Kool ja jengi, Pisto, edellä mainitut Bono ja Adam Clayton U2: sta, Phil Collins, Paul Weller, Bananarama ja muutama muu.

POS

TÄMÄN HUOMAUTUKSEN NÄKÖKOHDAT

paikka