July 28, 2021

Tony Bennettin ja Lady Gagan rakkaus – elämäntavat

Olen kauan halunnut kirjoittaa jotain Tony Bennettistä ja hänen legendaarisista duettoistaan, ja hänen viimeisin taiteellinen tapansa Lady Gagan kanssa on täydellinen tilaisuus puhua tämän viimeisen suuren laulajan seikkailuista, joka ilmentää täydellisesti Humprey Bogartin “rotupaketin” henkeä. ja Lauren Bacall, vaikka hän ei koskaan ollutkaan osa sitä. Tony Bennett, jolla on pitkät 80 vuotta, lähes 90 vuotta, on täysin kunnossa, eikä vain sitä, että hän on upotettu taiteelliseen yhteistyöhön tanssipop-diivan Lady Gagan kanssa, joka näyttää tekevän hänet täysin onnelliseksi. Lopuksi Tony Bennet, joka on aina pitänyt ”pahoista tytöistä”, on löytänyt täydellisen alter egonsa Lady Gagasta (kaikkien suosikkien Amy Winehousen ennenaikaisen kuoleman jälkeen).

Tony Bennett ja Lady Gaga tekivät ensimmäistä kertaa yhteistyötä vuonna 2011 tulkitsemalla Fran Sinatran myyttistä “The Lady is a Tramp” -tapahtumaa, täydellisen yhteistyön, jonka suora esitys vihjasi molempien taiteilijoiden välillä syntyneisiin hyviin tunnelmiin.

Tony Bennett ja Lady Gaga aloittivat tänä vuonna kunnianhimoisen levyn “Check to Check” levyttämisen, kunnianosoituksen jazzille, sen klassikoille ja 30- ja 40-luvun puhtaimmalle tanssimusiikille (tarkistettava teeman tarkistus suositteli suuri duo Ella Fitgerald ja Louis Armstrong ja toivat valkokankaalle valkoisella ja kevyellä versiolla elokuvan ”Top Hat” –Top Hat-, jossa sen esittivät ja tanssivat aina tyylikäs Fred Astaire ja hänen taiteellinen kumppaninsa Ginger Rodgers. Tosiasia on, että Bennett ja Gaga eivät ole rajoittuneet yhteistyöhön albumin äänittämiseksi, he ovat kiertäneet Pohjois-Amerikan tärkeimpiä televisioverkkoja osoittamalla taiteellista ja henkilökohtaista ymmärrystään ja ovat myös täysin sitoutuneet live-kiertueelle, joka näyttää mahdottomalta 88-vuotias mies voi tehdä heidät.

lady-gagatony-bennet

Mutta Tony Bennett näyttää onnelliselta, säteilevältä ja huippumuodolta. Näyttää siltä, ​​että hän on löytänyt Lady Gagasta voimaa ja inspiraatiota intonoimaan uudelleen korkeimmat nuotit. Hänen live-esityksensä ovat upeita ja yhdistävät ammattitaidon ja rakkauden näyttelyyn. Bennettille se on ehkä hänen viimeinen upea kiertue, ja Lady Gagalle se on hyvä legitimiteetti, kun kritisoidaan hänen epäilyttävää tyyliään ja ääntään tanssimusiikkidiivana.

Siksi ei ole yllättävää, että ilmestyi globaali yritys, joka loi synergisen virran pariskunnan kanssa, ja se oli muotitoimisto H&M, joka on hyödyntänyt Bennett – Gaga -parin menestystä katapultoimalla heidät kaikkien televisioiden näytöille. maapallosta sen mahtavan joulukampanjan “Maagiset juhlapäivät” kiistattomina päähenkilöinä. Kohta, joka on melkein lyhyt kuin 1:50, on saanut inspiraationsa 40-luvun juhlista, ja siinä Tony Bennett ja Lady Gaga tulkitsevat kappaleen “Se ei tarkoita asiaa (jos sitä ei saada Swing), jonka on säveltänyt kiistaton Duke Ellington 30-luvun alkupuolella ja jonka myös mestaristi esitti Ella Fitgerald ja joka sisältyy uusimpaan Check to Check -levyyn, joka epäilemättä menee historiaan yhtenä parhaimmista tämänhetkisistä uudelleentulkinnoista. klassikoita.

Ja aiot antaa minun ehdoitta tunnustetuksi jazzin rakastajaksi hyödyntää tilaisuuden pelastaa hämmästyttävä levytys vuodelta 1043 Duke Ellingtonin orkesterin esittäessä loistavan kappaleen ¡Qué Grande!

Marga G.-Chas Ocaña

Sivustomme