August 2, 2021

Uusi kirja Jimi Hendrixistä ilmestyy lokakuussa

Jimi Hendrixistä on tulossa uusi kirja, joka pohtii hänen perintöään. Sen nimi on “Voodoo Child”, ja se ilmestyy 19. lokakuuta, ja sen ovat kirjoittaneet musiikkitoimittajat Harvey Kubernik ja Kenneth Kubernik. Se on sarja julkaisemattomia haastatteluja ihmisten kanssa, jotka tunsivat Jimi Hendrixin ja työskentelivät hänen kanssaan: muusikoiden, tuottajien, äänisuunnittelijoiden ja muiden hahmojen kanssa, jotka olivat mukana kitaristin uran rakentamisessa ja joilla on erilaisia ​​yksityiskohtia.

Tunnustetut rock-musiikin toimittajat ja kirjailijat Harvey Kubernik ja Kenneth Kubernik juhlivat legendaarisen taiteilijan elämää, musiikkia ja perintöä Jimi Hendrixin kanssa: Voodoo Child, 19. lokakuuta 2021 Sterling Publishingissa.

Jimi Hendrix: Voodoo Child sisältää aiemmin julkaisemattomia otteita haastatteluista levytys-, tuotanto- ja insinööripäällikköjen kanssa Hendrixin koko uran ajalta. Haastateltavien joukossa olivat Dick Clark, Andrew Loog Oldham, säveltäjä Mike Stoller, Steve Cropper, Chris Hillman, valokuvaaja Henry Diltz, Dave Mason, tuottaja Jerry Wexler, Electric Lady Studiosin insinööri Eddie Kramer, Loven kitaristi. Johnny Echols, Don Wilson Venturesista, Brian Auger, elokuva- ja televisio-ohjaaja Michael Lindsay-Hogg, Jim Keltner ja monet muut.

Kirjailija ja valokuvaaja Heather Harris sanoo kirjasta: ”Suurin osa hänen lukemattomista valokuvistaan ​​on täysin uusia yleisölle, mukaan lukien ne, jotka paljastavat neliön otoksia bändin Kodakista, joka on vuorovaikutuksessa fanien ja muiden jäsenten kanssa, tai kummallisuudet, kuten fanit, jotka roiskuvat heijastavassa uima-altaassa Hollywood Bowl -lavan edessä. samalla kun Kokemus toimi ”.

“Eddie Kramer, Nels Cline ja Billy Cox koodaavat niin perusteellisesti, miksi Hendrix kuulosti Hendrixiltä, ​​että musiikki pyörii päähäsi koko lukemasi ajan. Juuri tämän esimiehen musiikkikirjan pitäisi tehdä. “

Harvey Kubernikin teos on julkaistu kansainvälisesti julkaisuissa Melody Maker, Variety, Goldmine, Los Angeles Times, MOJO ja Record Collector News. Hän on myös avustaja Best Classic Bändeissä. Hänen kirjoihinsa kuuluu Bändin tarina: Suuresta vaaleanpunaisesta viimeiseen valssiin; 1967: Rakkauden kesän täydellinen rock-historia; Unelmien kanjoni; Neil Young: Kullan sydän; ja Leonard Cohen: Kaikki tietävät. Asuu Los Angelesissa.

Kenneth Kubernik oli Music Connection -lehden toimittaja. Hän on kirjoittanut Variety-, Los Angeles Times- ja MIX-lehtiin. Hän on mukana The Story of the Band -kirjassa. Asuu Los Angelesissa.

Tässä kirjan kansi:

JIMIHENDRIX2

Kotisivu