July 31, 2021

Video Vidasta, Luisana Lopilaton tytärstä, joka ei halua olla prinsessa

Luisana Lopilaton tytär puhkesi itkuun, koska hän ei halua olla prinsessa.

Elämä, nuorin tytär Luisana Lopilato lhän itki lohduttomasti tunnustaessaan isälleen, kanadalaiselle laulajalle Michael Buble, heidän makunsa lasten hahmojen suhteen. Argentiinalaisen näyttelijän pari jakoi hetken videon kautta Instagram-tilillään ja fanit reagoivat välittömästi.

Näyttelijätär Lusiana Lopilato ja laulaja Michael Buble onnistuvat tekemään otsikoita jokaisesta vuorovaikutuksestaan ​​sosiaalisessa mediassa. Taiteellisesta urastaan ​​tunnetulla pariskunnalla on matala profiili yksityiselämässä ja heillä on kolme lasta: Noah, Elías ja Vida, jotka ovat vastaavasti seitsemän, viisi ja kaksi vuotta vanhoja.

Michael Buble uusin viesti Instagramissa.

Vida, nuorin tytär on kolmen vuoden ikäinen ensi heinäkuussa. Nuoresta iästä huolimatta nuorin on selvä, että hän ei pidä prinsessoista. Verkko-opiskelijat olivat yhtä yllättyneitä kuin hänen isänsä kuullessaan tytön tunnustavan suosivansa Marvel-hahmoja.

“Joten pidätkö niistä? prinsessat ”, kysyi Michel Buble. “Ei!” Pieni tyttö huusi: “Pidän Marvelista!” Laulajan leuka laski ja katsoi kameraa kykenemättä hillitsemään nauruaan, kun taas tytär Lusiana Lopilato purskahtaa kyyneliin. Tarjousvideolla oli miljoonia jäljennöksiä, ja muutamassa tunnissa se ylitti 142 tuhatta tykkäystä.

Kommentit eivät tulleet kauan. “Hän on paras! Rakastan sinua Elämä! “,” Älykäs tyttö “,” Elämä on marvelita “,” Olet oikeassa Elämä, supersankarit ovat viileämpiä kuin prinsessat “,” Suloinen “, olivat joitain viestejä, jotka laulajalle jätettiin sydämenlyöntien väliin.

Katso myös:

Michael Bublé meni hallitsematta mausteisella valokuvalla Luisana Lopilatolta: ”Uusi vauva?”

Kanadalainen ylläpitää jatkuvaa vuorovaikutusta yleisönsä kanssa sosiaalisissa verkostoissa. Instagramissa hänellä on 2 miljoonaa ja 600 tuhatta seuraajaa ympäri maailmaa, joiden kanssa hän jakaa päivittäisen elämänsä hetkiä. Hänen syötteensä hallitsevat perhekortit ja videot hänen matkoistaan.

Katso myös:

Luisana Lopilato poseerasi auringon alla kasvot alaspäin ja selkänsä peittämättä

katso se