August 3, 2021

Anabel Pantoja jäljittelee Michael Jacksonia ja pääsee lattialle

Anabel Pantojasta on tullut säännöllinen sydänohjelmien jäsen ja yksi Pantoja-perheen edustajista, vaikka tämä on tuonut hänelle jonkin verran tyytymättömyyttä, kuten se, että serkkunsa Kiko Rivera on lakannut seuraamasta häntä verkostoissa. Ja juuri Twitterissä Isabel Pantojan veljentytär on jälleen osoittanut huumorintajunsa videolla, jossa hän jäljittelee Michael Jacksonia ja pääsee lattialle.

Ja kuolemastaan ​​huolimatta Michael Jackson on edelleen popin kuningas ja hänen laulunsa ovat todellisia taideteoksia, jotka pysyvät läpi vuosien. Itse asiassa sinun ei tarvitse olla vankka laulajan fani tietääksesi joitain hänen suurimmista hitteistään Huono, Trilleri O Billie Jean.

Lue myös

Lorena Montón

Anabel Pantoja on yksi miljoonista ihmisistä maailmassa, jotka nauttivat edelleen hänen musiikistaan, ja todiste tästä on videossa, jonka hän äskettäin latasi Twitter-profiiliinsa ja josta on tullut sensaatio useista syistä.

Siinä näemme hänen pukeutuneen urheiluvaatteisiin, olohuoneeseensa tanssimaan kappaleen rytmin mukaan Älä lopeta, kunnes riittää. Kappaleen nopeus on hieman kiihtynyt, joten Isabel Pantojan veljentytär joutuu suorittamaan tanssivaiheet tavallista nopeammin.

Lue myös

Anabel Pantoja tarjoaa mestarikurssin Michael Jacksonin tunnetuimmista liikkeistä: etupotkusta hänen kuuluisaan kätensä sukuelimiin huutamisen aikana, joka on yksi hänen tunnusmerkeistään.

Television yhteistyökumppani uskaltaa jopa kuutaloon, vaiheeseen, jossa hänen on liukastuttava taaksepäin lattialle, liikkeeseen, joka liittyy käänteeseen itseensä. Mutta kun hän on saamassa näyttelynsä päätökseen, tapahtuu jotain odottamatonta: hän menettää tasapainonsa ja putoaa taaksepäin maahan.Miksi et yrittäisi täältä