August 1, 2021

Anthony Ramos julkaisee albumin: “Perheeni taisteli paljon, en pidä mitään itsestäänselvyytenä”

ANTHONY RAMOS

Los Angeles, 25. kesäkuuta (EFE News). – On paljon syitä sanoa, että Anthony Ramos on tämän hetken latinalainen taiteilija: Hänen johtava roolinsa musikaali “In The Heights” ja HBO-sarja “In Treatment” lisätään. julkaisemalla tänä perjantaina toisen albuminsa “Love and Lies”.

”Työ ei lopu. On päiviä, jolloin olen väsynyt, mutta rakastan sitä; Se on siunaus ”, selittää Puerto Ricosta peräisin oleva New Yorker Efe-haastattelussa.

Ramosin kuva on kaikkialla. Se oli The Hollywood Reporter- ja Time-lehden uusimpien numeroiden kansi, joka omisti kopion uuden sukupolven johtajille. Tällä viikolla hän esiintyi James Corden -esityksessä ja hänen kasvonsa täyttävät julisteita musiikkielokuvan mainostamiseksi.

“Julisteet ovat hienoja”, hän sanoo. Mutta en pidä mitään itsestäänselvyytenä, yritän nauttia siitä, koska tiedän, että se on lahja ”.

Ei kauan sitten Ramos taisteli saadakseen koe-esityksiä Lin-Manuel Mirandan teoksista, jotka vihdoin saivat hänet menestykseen, “Hamilton” ja “In The Heights. Jonkin aikaa hän investoi tulonsa näyttelijänä nauhoittamaan omaa musiikkiaan.

”Perheeni kamppaili paljon, kun vartuin. Äitini kasvatti kolme lasta yksin ja olimme pienituloinen perhe. Naapurustossa oli alkoholia, huumeita, väkivaltaa … ja kaikenlaisia ​​asioita, jotka olisivat voineet saada minut olemaan haastattelematta tänään ”, hän muistelee.

Mutta taiteilija on jättänyt taakseen debyyttinsä “The Good & The Bad” läheisyyden ja on päättänyt julkaista juhlialbumin, joka täyttää ihmiset ilolla, pandemian vuoksi vaikean vuoden jälkeen.

“Että ihmiset tuntevat olonsa hyväksi”

Rakkauden ja valheen 12 kappaleessa sekoitetaan Karibian rytmejä, Afrobeatia, reggaetonia, R&B: tä ja elektronista musiikkia yhteisellä nimittäjällä: “Että ihmiset tuntevat olonsa hyväksi kuunnellessaan sitä.”

“Kuka haluaa tanssia, kuka rakastaa”, lisää Ramos, joka ehdotti, että jokainen kappale olisi Breaker. “Kun kuuntelen sitä, tunnen sen niin”, hän sanoo.

”Blessings”, tuottajat One Love (Jennifer Lopez, Madison Beer) ja Will Wells (Imagine Dragons), avaa levyn trooppisilla rytmeillä, jotka muistuttavat Ramosin kasvamaan kuulemia ääniä.

Seuraavaksi kappaleet, kuten “Échale” ja “Right Now”, ovat lähempänä reggaetonia tai, kuten hän huomauttaa, cubatónia.

“Olin taksilla Kuubassa, kuulin laulun ja kysyin taksinkuljettajalta” Mikä se on? ” ja hän kertoi minulle ‘Se on cubatón’. Ostin 10 levyä kuunnellaksesi noita rytmejä. Joten puhuin Despaciton tuottajien Andrésin (Torres) ja Mauricion (Rengifo) kanssa ja kysyin heiltä, ​​voisimmeko tehdä tällaisen kappaleen “, hän sanoo.

Muut kappaleet, kuten “Say Less”, muistuttavat The Weekndin R&B: tä. Vaikka Ramoksen suosikki tanssilattialle on ”Lose My Mind”, täynnä syntejä ja nyökkäyksiä synth-popiin, sillä sen tuottaa Eurythmicsin puolikas Dave Stewart.

Ramos sulkee levyn henkilökohtaisimmalla teemalla “En pääse toimeen”. “Kyse on tilanteesta, jossa et tiedä mitä tapahtuu, missä olet tehnyt saman asian jonkin aikaa ja mikään ei muutu”, hän kuvailee.

“Yritän aina olla läsnä hetkessä”

“Musiikin ja näyttelijöiden yhdistäminen on vaikeaa, koska ne ovat” kokopäiväisiä “töitä – hän myöntää. On päiviä, jolloin luulen olevani vapaa enkä. Mutta olen muusikko ja näyttelijä; Pidän tehdä taidetta ja tottun siihen ”.

Hänen salaisuutensa saada kaikki valmiiksi?

”Ole aina keskittynyt. Esittää. Jos olen studiossa, olen studiossa ja siinä kaikki. Se on kaikki mitä ajattelen. Ja jos minun on oltava ampumassa kahdessa tunnissa, ajattelen sitä, kun pääsen sinne. “

siirry blogiini