August 4, 2021

Carolina Losada: “Rosario on minun paikkani maailmassa, se täyttää minut tunteilla” | Päivittäinen show

@helsinki

Viimeiset viikot olivat toimittajalle kiihkeitä Carolina Losada. Vanupuikolla oli positiivinen tulos ja hän kävi läpi koronaviruksen ilman liikaa komplikaatioita. ”Totuus on, että olen käynyt läpi sen melko hyvin; joskus tuntuu jopa syylliseltä sanomastasi, kuten minun tapauksessani, koska se oli paha kylmä eikä mitään muuta, hyvin yksinkertaista, koska on monia ihmisiä, jotka kuolevat, meillä on jo melkein 90 000 kuollutta.

“Minulla on jopa kolme työtoveria, jotka eivät pystyneet voittamaan tautia”, rahapaja. Jo toipunut, Hän sanoi, että toisaalta hän hyväksyi ehdotuksen omistautua politiikalle: olla ehdokkaana Santa Fen kansallissenaattoriksi yhdessä muutoksen puolesta -alalla.

”Aioin luopua Amerikasta, mutta kanava neuvoi minua pyytämään lisenssiä. He sanoivat minulle: “Pysy, koska rakastamme sinua” “ laskettu. Carolinan perhe asuu Mendozassa, mutta hän syntyi Rosariossa, kaupungissa, johon hän aina palaa. ”Se on minun paikkani maailmassa, rakkaus mennä ja se täyttää minut tunteilla, kun kävelen kaduilla, ja haistan naapurustoni. Opiskelin liiketaloutta ja taloutta Rosarion kansallisessa yliopistossa, asuin sitten Saksassa ja Italiassa, ja kun palasin, Pancho Dotto otti minuun yhteyttä edustustoonsa “, muista.

-Oliko rikkonut ennakkoluulot, että blondit eivät voi olla “älykkäitä”?

-Se on ennakkoluuloja, jotka vaikuttivat minuun toisinaan, mutta osoitin, että älykkyyden lisäksi meillä voi olla kriteerejä. Halusin aina olla toimittaja, vaikka perheen toimeksianto johti minut opiskelemaan muuta uraa.

-Miten muistat aikasi Baby Etchecopar -ohjelmassa?

-Oli ilo! Hän on hauska ja loistava kumppani, hän on rento ilmassa ja kameran ulkopuolella; Se on kuin olisit kaverikokouksessa, mutta konkreettista tietoa.

– Vuonna 1996 tanssit kappaleen “How is it possible” Luis Miguelin kanssa. Matkustitko Acapulcoon?

-Silloin olin Meksikossa, koska tapasin meksikolaista poikaa, joten kun menin, jäin useita kuukausia. Minulla oli kirjani ja toimisto lähetti minut castingiin, linja kierteli koko korttelin ja he valitsivat minut.

Carolina tanssii ”Sol” -videoleikkeessä.

– Voisitko puhua Luismin kanssa?

-Kyllä, hänellä oli erittäin hyvä tunnelma, nauhoitimme sen yhteen hänen Acapulcon asunnostaan, sarjassa nähdystä talosta, meren edessä olevasta rannasta. Koreografi selitti minulle, millainen pieni askel oli, hän tuli, tervehti minua ja kertoi tietävänsä, että olen argentiinalainen, että minulla on erittäin hyviä ystäviä, ja päädyimme harjoittelemaan pienen askeleen yhdessä. Hän on rakastava, jumalallinen työssä, ja tajusin, että joskus ympäristö eristää kuuluisan.

PÖYTÄTENNIS

– MITEN MÄÄRITTÄTÄTSI SINUN MUUTA SANAA?

– Olen rehellinen ihminen.

– PARAS KUVASI?

– Vilpittömyys.

– PASTEIMMASI VIKA?

– Luulen, että joskus siinä pitäisi olla enemmän “suodatinta”.

– MITÄ TEET SINULLE HUONON SYY?

– Kun minun täytyy juosta paljon paikasta toiseen tiukalla aikataululla.

– JA HYVässä huumorissa?

– Kaunis päivä.

– JOKA HOBBY.

– Laittaa ruokaa.

– Piilotettu kyky?

– Valmistan hyvin.

– MILLÄ VALAT?

– Olen hyvä emäntä.

– LEMPIRUOKASI.

– Kaikki kasvissyöjä.

– SARJA.

– “Valtaistuinpeli”, rakastin sitä.

– JOS EIVÄT OTTA OMA OMAA AMMATTILLE, MITÄ OLISIT TAI TEHDÄ?

– Rakastan politiikkaa ja kaikkea, mikä liittyy luontoon.

– Lempiartisti?

– Meryl Streep.

– LAULU?

– Jotkut Bob Marleylta.

– TÄYDELLISET LOMAT?

– Ranta, perhe ja ystävät.

– PELKO?

– Epävarmuus.

– Joku, jolle luotat sokeasti.

– Perhe.

– VAKAVA ILMOITUS

– Annan itselleni kaikki makut, minulla ei ole syyllisyyttä.

– MITÄ OLENNAISTA ON PARISSA?

– Luottamus.

– eksoottinen maku.

– Minulla ei ole.

.

toinen