August 1, 2021

Ed Sheeran ilmoittaa isänsä tytön ja paljastaa nimensäEd Sheeran sinulla on onnea. Laulaja Muoto sinusta Ja hänen vaimonsa, Kirsikka Seaborn, he ovat olleet tytön vanhemmat, jolle he ovat soittaneet Lyra Etelämantereen Seaborn Sheeran. Uutinen, joka on innostanut taiteilijan faneja, jotka odottivat innolla ensimmäisen lapsensa syntymää eivätkä ole olleet hitaita onnittelemaan ja lähettämään parhaille onnea: “Onnittelut teille molemmille”, “Onnittelut”, ” Tyttö, kuinka suloinen! “, Ovat joitain satoja viestejä, jotka he ovat saaneet seuraajiltaan.

NÄYTÄ GALLERIALaulaja ilmoitti isyydestään viestillä, joka oli täynnä tunteita: “Hei! Nopea viesti minulta, koska minulla on henkilökohtaisia ​​uutisia, jotka minun on jaettava kanssasi. Viime viikolla loistavan tiimin avulla Kirsikka synnytti kauniin ja terveellisen tyttäremme Lyra Antarctica Seaborn Sheeran. Olemme täysin rakastuneita häneen. Sekä äiti että vauva ovat hämmästyttäviä ja kellumme pilvellä“, Muusikko on julkaissut kuvan joistakin saapasista ja vauvanpeitosta.

“Toivomme, että voit kunnioittaa yksityisyyttämme tällä hetkellä. Lähetän sinulle paljon rakkautta ja näen sinut, kun on aika palata, Ed x“Päätti viestin.

-Ed Sheeranin vaikea tunnustus

-Ed Sheeran ilmestyy jälleen julkisesti ilmoitettuaan eläkkeelle lavalta

NÄYTÄ GALLERIATaiteilija ilmoitti joulukuussa 2019 pitävänsä tauon. “Olen ollut nonstop vuodesta 2017 niin Otan tauon matkustaa, kirjoittaa ja lukea“, hän selitti. Taiteilija halusi rauhoittaa seuraajiaan, koska se ei ole piste hänen urallaan: ”Kiitos faneilleni, että olit aina niin uskomaton, Lupaan palata uudella musiikilla, kun on aika ja olen asunut vähän kauemmin, jotta minulla on todellisia asioita, joista kirjoittaa. “

Brittiläisellä ja hänen vaimollaan on nyt yksi syy hymyillä. Laulaja ja hänen lapsuutensa kultaseni saivat “kyllä, haluan” salaisissa häissä, johon osallistui vain 40 vierasta ja johon ei osallistunut julkkiksia, ja heidän tyttärensä syntymä on tuonut viimeisen kosketuksen heidän liittoonsa.


NÄYTÄ GALLERIATulkki Täydellinen ja Cherry ovat aina hoitaneet yksityiselämäänsä täysin harkiten. He ovat ystäviä lapsuudesta lähtien, kun he kävivät yhdessä samassa koulussa Sufflokissa, Itä-Englannissa. Vuonna 2015 he aloittivat suhteensa ja tammikuussa 2018 laulaja ilmoitti kihlauksestaan, vain muutama kuukausi ennen kyllä ​​haluan. Avioliitto esiintyi laulajan videoleikkeessä, Laita kaikki minulle jossa taiteilija antoi oppia lisää yksityiskohtia heidän rakkaustarinastaan. ” Kun he olivat lukiossa, Ed ja Cherry olivat rakastuneita toisiinsa. He suutelivat kukkulan linnassa – selkeässä vihjeessä kukkulan linnaan, joka on yksi taiteilijan suosituimmista ja tunnetuimmista teemoista. ”, Kertoo videon kappaleesta, joka sekoittaa romanttisia otoksia pariskunnasta ja puhuu kuinka heidän suhteensa kehittyi: “Muutama vuosi sitten he muodostivat yhteyden uudelleen ja siellä oli ilotulitus.”

Tilaa uutiskirjeemme täältä, jotta tiedät hola.comin tärkeimmät sivut ja et menetä tällaisia ​​artikkeleita.

.

artikkelin lähde