August 3, 2021

Miley Cyrus Stand By You Pride -konsertissa: “Viha on maailmanlaajuinen pandemia”

Miley Cyrus loi näyttelyn, joka oli täynnä värillisiä valoja, ylellisiä vieraita, kappaleiden covereja ja parhaita sinkkuja ylpeyskuukauden juhlimiseksi. Hänen Stand up your Pride -konsertti ei jättänyt ketään välinpitämättömäksi.

Esitys alkoi version kanssa Usko, suosittu teema Cher, josta laulaja laski lavalla vetokuningattarien kanssa Jaidynn Diore Fierce Y Kylie Sonique Rakkaus. Seuraavaksi Miley Cyrus oli innoissaan palatessaan näyttelemiseen hyvin kovan puolentoista vuoden jälkeen, jolloin pandemia on erottanut meidät konserteista. Vaikka se on ollut erittäin vaikea puolitoista vuotta, laulaja ei unohtanut, että on ihmisiä, jotka elävät hyvin vaikeissa olosuhteissa joka päivä.

”Viha, epäoikeudenmukaisuus ja eriarvoisuus ovat itsessään globaali pandemia. Tämä yhteisö ja siihen kuuluvien ihmisten oikeudet ovat vaarassa. Synnytyksen ei tarvitse olla fyysistä. Mitä tapahtuu, kun et voi liikkua vapaasti ja ilmaista itseäsi sinä ja minä väkivallan tai tuomion takia? ”Miley Cyrusilla on voittoa tavoittelematon säätiö nimeltä Hyvää hipiä joka toimii “vihan poistamiseksi ja korvaamiseksi vapaudella”.

Hänen vetoomuksensa jälkeen ryhmä supertähtiä Pieni iso kaupunki liittyi Mileyyn lavalla coveriksi Todelliset värit kirjoittanut Cyndi Lauper.

Miley Cyrus pikku suurkaupungista // Youtube.

Miley Cyrus esitteli laulunsa Minun sydämeni lyö for assured love: “Tämä kappale on albumilta Ei voida kesyttääKyse oli omasta vapaudestani. Kirjoitin sen ystävälleni, joka yritti tulla ulos kaapista vuonna 2010. Tehtävää on vielä paljon. “

Sitten oli vuoro Veljet Osborne että he pelasivat Miley Cyrus intonoitu Me kuulumme. Kappale oli erittäin suosittu, mutta yleisö suosii, kun Madonna oli sekava vuoro, jossa laulaja esitti hittejä. Musiikki, Ilmaise itseäsi Y Kuten rukous.

Muut kappaleet, jotka ovat olleet mukana tässä upeassa näyttelyssä ylpeyskuukauden aikana, olivat Tanssiva kuningatar alkaen Abba, Minä seison sinun vieressäsi alkaen Teeskentelijät O Vapaus alkaen Lenny Kravitz. Omasta ohjelmistostaan Miley Cyrus mukana Kiipeä, Emme voi pysähtyä O Puolue Yhdysvalloissa ennen näyttelynsä päättämistä sanomalla, että “rakkaus on aina vastaus. Rakkaus ei ole koskaan väärin. ”

Katso tämä