August 3, 2021

Musiikki, moottoripyörät, kahdeksankymmentäluvun koristeet ja lemmikit Ensanche de Santiagossa

Santiago de Compostela on aina erottunut siitä, että sillä on monia paikkoja, joissa musiikki on etuoikeutetussa paikassa, ja sitoutunut hyvin live-esityksiin. Niitä on kuitenkin yhä vähemmän Tämän tyyppisen musiikin ystäville suunnittelemat rock-baarit ja kaikesta sitä ympäröivästä kulttuurista.

Yksi heistä sijaitsee Ensanche Compostelassa: Rock Café, Rúa da República Arxentina -kadulla, jossa ne ovat rinnakkain. musiikkilanka, joka on täynnä hienoja klassikoita rockia, bluesia ja soulia jo kahdeksankymmentäluvullaRakastan lemmikkejä ja moottoripyöriä yhtä lailla.

Yksityiskohdat Rock Cafén sisustuksesta.

“Missään muualla ei löydy lämpöä, jonka tunnet tässä paikassa: Rock-baareja ei ole liikaa, ja mielestämme se on niin kaunis kulttuuri, että niitä ei pidä hukata. “, selittää haastattelussa Viisitoistatuhatta Juan Manuel Rey Rivas, omistaja Rock Café -tyttärensä kanssa.

Hänen saapumisensa tiloihin oli kohtalo: Juan oli työtön vuonna 2014, kun hän oli työskennellyt 30 vuotta hotellissa, samaan aikaan kuin hänen tyttärensä, joten he päättivät aloittaa yhdessä baari “70- ja 80-luvun musiikkikulttuurin asettaminen”. Pian sen jälkeen he huomasivat, että Rock Café siirrettiin.

Yksityiskohdat Rock Cafén sisustuksesta.

“Saavuimme, ehdollistimme sen ja annoimme sille tonaalisuuden, joka sillä on tänään: temaattinen paikka, museo, paikka istua ja kuunnella musiikkia, konserteilla ja uskollinen asiakaskunta “, kertoo tämä majatalo “Rock N Rivas”.

Ensimmäisestä hetkestä lähtien he valitsivat estetiikan, jota paikka ylläpitää tähän päivään saakka, täynnä viittauksia elokuvaan ja musiikkiin, Elvis Presleystä Marilyn Monroeen, kulkee läpi levyjä hienoista klassikoista tai konserttijulisteita.

Yksityiskohdat Rock Cafén sisustuksesta.

”Meillä on julisteita kun Rolling Stones oli Santiagossa tai milloin Mötorhead soitti Vigossa: kaikki mitä on, on todellista ”, hän jatkaa.

He todella ovat myös moottoripyörät, aina esillä tiloissa: äskettäin Bultaco, joka oli ollut siellä kolme vuotta, myytiin ja sen paikka otettiin käyttöön Asiakkaan “kotitekoinen rauta” alustalta ja betonisekoitinmoottorilla.

Moottoripyörä betonisekoitinmoottorilla Rock Caféssa.

Toinen vakaumus, joka säilyi avaamisen jälkeen, oli sallia lemmikkien läsnäolo tiloissa, käytäntö, joka on saanut heidät säilyttämään asiakkaansa, mutta pikemminkin pörröisiä ystäviään.

Aina kun koira tulee, hänellä on lahja, niin monta kertaa he ohittavat täällä ja haluavat jo tulla sisään; Joka tapauksessa, asiakkaat arvostavat sitä, että heillä on paikka mennä lemmikkien kanssa etenkin talvella, kun ei ole avoimia terasseja, hän tarkentaa.

Rock Café Santiagoa mainostetaan näin paikallisten suosittelemien sivujen kautta koiraystävällinen. Samaan aikaan, hän käyttää myös aktiivisesti sosiaalisia verkostoja, “Ilmainen foorumi, jossa voit antaa yrityksellesi näkyvyyttä”.

Lemmikkieläimet ovat tervetulleita Rock Café (laina).

Tämän erityispiirteen lisäksi Rock Café on kaikki mitä voit odottaa baarista, jolla on nämä ominaisuudet: aamuisin sielu ja blues seuraavat kahveja, kun taas iltapäivällä ja yöllä rock, ruoko ja juomat valloittavat.

Tämän pandemian aikana tämän paikan omistaja hänellä on selvä mitä kaipaa eniten: konsertit, tapa, jonka hän toivoo jatkavansa mahdollisimman pian.

“Santiagossa on upeita muusikoita, ihmisiä, jotka soittavat, mikä on todellista raivoa, ja sinun on annettava heille mahdollisuus jatkaa työskentelyä ja pelaamista paikoissa, jotta sinut voidaan nähdä ”, vakuuttaa.

Juan Manuel Rey “Rock N Rivas”, Rock Cafén omistaja.

Kaikenlaiset taiteilijat ovat kulkeneet Rock Cafén läpi Sherpasta Barón Rojosta Mad Martin Trioon tai Valentin Caamañoon.

“Haluamme pitää konsertteja: Se ei johdu ansaitsemastasi, koska ansaitset todella tarpeeksi mutta koska houkuttelet bändin seuraajia, ihmisiä, jotka nauttivat heistä, ja se todella täyttää sinut ”, Lisätä.

Pandemia tuli suloisella, “korkealla” hetkellä Rock Caféssa, joka hän oli saavuttanut “vaikeimman asian, kun avaat, sinulla on uskollinen ja samanhenkinen yleisö” ja hän jatkoi ehdotuksensa pitämistä, konserteilla, joita ei voitu esittää.

“Nyt konsertteja ei voida pitää eikä lasia voida palvella, mutta olemme onnistuneet selviytymään ja tulemme kasvamaan uudestaan ​​”, hän lopettaa.

https://www.instagram.com/p/CLmaw9iCHY0/jatka tämän