August 4, 2021

Muusikko ilmoittaa eläkkeelle siirtymispäivän

Aikakauden loppu on lähellä. Elton John on ilmoittanut eläkkeelle siirtymispäivänsä 50 vuoden musiikille omistautumisen jälkeen. Se on 22. marraskuuta 2022 Los Angelesissa, jossa britit tarjoavat viimeisen esityksensä, joka on kehystetty kiertueella Hyvästi keltainen tiili tie. Kiertue ilmoitettiin kolme vuotta sitten, mutta pandemian vuoksi se oli lykättävä. Nyt päivämäärät on siirretty, mikä on selvä päivä, jonka Sir Elton John esiintyy livenä viimeisen kerran.

Elton Johnilla on ollut aikaa järjestää viimeisen kiertueensa aikataulu, vaikka jotkut kaupungit, joihin hän aikoi vierailla alkuperäisessä suunnitelmassaan, ovat nyt kadonneet kartalta. Näin on tapahtunut kahden konsertin kanssa, jotka olin suunnitellut Barcelonaan. Nyt Espanja jätetään viimeisestä kiertueestaan.

Lue myös

Elena Castells

Vaikka kappaleesi säveltäjän viimeinen konsertti on päivätty puolitoisen vuoden sisällä, on todennäköistä, että hän lisää lisää esityksiä “ystävilleen siellä”, toisin sanoen Australiaan, Etelä-Amerikkaan ja Afrikkaan, paikkoihin jotka eivät näy tällä hetkellä kalenterissa.

Ja se on, että Elton John on kärsinyt suuria tappioita konserttien peruuttamisen vuoksi pandemian takia, koska sekä hän että hänen aviomiehensä David Furnish ovat halunneet ottaa vastaan ​​työttömien työntekijöiden palkat. Yhteensä 60 miljoonaa euroa julkaistuna Mail On Sunday.tutkia tätä sivustoa