August 4, 2021

Reese Witherspoon kärsi paniikkikohtauksista ja paljasti tekniikan, joka auttoi häntä voittamaan ne: “Olin peloissani” | TV ja show

Epäilemättä yksi Hollywoodin lahjakkaimmista ja rakastetuimmista näyttelijöistä on rakastava Reese Witherspoon, joka 45-vuotiaana on ollut yhteydessä selluloidimaailmaan yli kolmen vuosikymmenen ajan.

Ja se on, että vain 14 vuotta hän teki debyyttinsä elokuvissa muistetun elokuvan kanssa Kesärakkaus (1991), jossa hänellä oli päärooli Dani Trant, maalaistyttö, joka rakastuu ensimmäistä kertaa 17-vuotiaan naapurinsa kanssa.

Siitä lähtien hänen elokuvauransa on ollut nousussa mm Seksipelit (1999), jossa hän tapasi ensimmäisen aviomiehensä, näyttelijä Ryan Phillippen ja saagan Laillisesti blondi.

Hänen uransa kääntyisi kuitenkin vuorollaan hänen roolinsa elokuvassa Johnny ja June: Intohimo ja hulluus (2005), keskittyi laulaja Johnny Cashin elämään. Hänen mestarillinen esityksensä laulajasta ja taiteilijan rakkaudesta, Kesäkuu Carter, teki hänestä Oscar-, Golden Globe- ja BAFTA-arvokkaan parhaan naispääosan.

Villi sielu

Palkintojen lisäksi oli kuitenkin toinen elokuva, joka merkitsisi radikaalisti näyttelijän elämää viemällä hänet kärsivällisyyden ja sietokyvyn ääripäihin.

Me puhumme Villi sielu, elämäkerrallinen nauha, jonka keskellä on bestseller-kirja Villi kirjoittanut vuonna 2012 Cheryl eksynyt, tunnettu amerikkalainen bloggaaja.

Muistelmissaan Strayed kertoo kokemuksestaan ​​päätettyään kävellä yksin yli tuhannen kilometrin päässä Tyynenmeren massiivireitistä – yli 4 tuhannen kilometrin tiestä, joka ulottuu Meksikosta Kanadaan – keinona parantaa itsensä avioeronsa jälkeen. , äitinsä varhainen kuolema ja vuosien huolimaton ja tuhoisa käytös.

Cherylin kokemuksesta vaikuttunut Whiterspoon päätti vuonna 2014 tuottaa ja tähdittää tarinan ajattelematta, että se muuttaisi hänen elämäänsä ikuisesti.

Terveysongelmia

Äskettäisessä keskustelussa Interview-lehden kanssa Reese tunnusti, että rooli, joka muutti häntä eniten koko uransa aikana, oli Strayed.

Ja se on, että näyttelijä pelkäsi niin suurta kokoa ja yksinäisyyttä, että rooli merkitsi, että jopa oli vakavia paniikkikohtauksia viikkoa ennen kuvaamista.

”Olin niin peloissani tehdä niin (…) Olin niin peloissani. Minulla oli paniikkikohtauksia kolmen viikon ajan ennen kuvaamisen aloittamista ”, hän kertoi päivistä ennen kuvaamisen aloittamista, joissa hänen täytyi kuvata itseään yli 30 kilon reppu reppuselässä.

Tähän hän lisäsi, että “Oli alastomuutta, seksuaalisuutta ja huumeiden käyttöä, mutta myös yksin olemista kameran edessä ilman muita toimijoita. Hän ei ollut ollut yksin kohtauksissa päiviä ja päiviä. Tapahtumia oli noin 25 päivää, jolloin minulla ei ollut muita näyttelijöitä edessäni. Se oli vain minä, kamera ja reppu”.

Tästä huolimatta hän ammenti heikkoudesta voimaa suorittaa roolin, joka hänen mielestään oli erittäin tärkeä yleisölle. ”Cheryl Strayedin kirja oli minulle niin kaunis ja pyhä, koska se puhui minulle syvästi siitä, kuinka meidän on naisina pelastettava itsemme. Ei ole äitiä tai isää, joka tulisi pelastamaan meidät. Ei puolisoa. Minusta oli radikaalia, että elokuvan lopussa hän päätyi ilman perhettä, ilman rahaa, ilman työtä, ilman kumppania ja hän on onnellinen ”, hän sanoi.

Ratkaisu

Saatuaan nämä hyökkäykset Witherspoon tunnusti hakevansa ammattiapua hypnoosihoidon kautta.

Chileläisen psykologin ja kliinisen hypnoosin asiantuntijan Gustavo Fierron mukaan hypnoosi on erityinen tajunnan tila, jonka avulla voimme saavuttaa käyttäytyminen muuttuu Y tunteiden vapauttaminen potilaalla.

Hoitojen suhteen on regressiivinen hypnoosi ja progressiivinen hypnoosi. Ensimmäinen “antaa potilaan voi palata ongelman lähteeseen, herättääkseen tunteen, jonka kärsimys aiheuttaa (se ei ole uudelleen uhriksi joutuminen) ja parantua integroimalla hänen mieleensä eri tavoin tapahtuma, joka voi olla traumaattinen. Tällä tavoin henkilö palauttaa kokemuksen ja voi vapautua affektiivisesta kuormituksesta, joka voi olla ollut sillä hetkellä, kun hän koki sen. Se on integroitu vielä yhdeksi tapahtumaksi hänen elämässään.

Progressiivinen “sallii potilaan hypnoottisessa tilassa, voi elää kokemuksen etuajassa, jonka tarkoituksena on luoda riittävä hallinta tunteiden, voimaannuttamisen ja itseluottamuksen suhteen. Siksi hetki, jolloin elät kokemuksen, tuntuu ikään kuin olisit jo kokenut sen aikaisemmin ”. Tämän tyyppistä hoitoa “käytetään laajalti PSU: ta suorittavien opiskelijoiden ja erilaisten uran, kuten laki-, lääketieteen ja tekniikan tutkinnon suorittamiseen, tukena”, asiantuntija kertoi.

Lopuksi Fierro mainitsee, että “tieteellisen tutkimuksen tulokset ovat osoittaneet, että hypnoosi tuottaa biologisella tasolla ihmisen aivoissa seuraavaa: se antaa mahdollisuuden perustaa uusia synapseja; rikastuttaa dendriittistä arborisaatiota; lisää neuroplastisuutta; ja tuottaa glukoosin ja hapen metabolisia muutoksia neurosomissa ”.

Mitä ovat paniikkikohtaukset?

Arvostetun Mayo Clinicin raportin mukaan paniikkikohtaus on äkillinen voimakas pelko, joka aiheuttaa vakavia fyysisiä reaktioita, vaikka todellista vaaraa tai ilmeistä syytä ei ole. Kun sinulla on paniikkikohtaus, saatat tuntea, että menetät hallinnan, sinulla on sydänkohtaus tai jopa kuolet.

Tällä hetkellä paniikkikohtausten tarkkaa syytä ei tunneta, vaikka näillä tekijöillä voi olla merkitystä: genetiikka; korkea stressi; hahmo, joka on herkempi stressille ja altis negatiivisille tunteille; tai tietyt muutokset aivojen osien toiminnassa.

”Monilla ihmisillä on vain yksi tai kaksi paniikkikohtausta koko elämänsä ajan, ja ongelma voi hävitä, kun stressaava tilanne ratkaistaan. Kuitenkin, jos sinulla on toistuvia ja odottamattomia paniikkikohtauksia ja vietät paljon aikaa jatkuvassa pelossa uudesta hyökkäyksestä, sinulla on todennäköisesti tila nimeltä ‘paniikkihäiriö’”Lisäsi organisaation.

Lisäksi he ilmoittivat, että vaikka nämä iskut eivät sinänsä ole hengenvaarallisia, ne voivat aiheuttaa suurta pelkoa ja vaikuttaa merkittävästi hyökkäykseen elämänlaatu kuka kärsii heistä. He kuitenkin väittävät, että hoito voi olla erittäin tehokasta.

Engin Akyurt | pikselit

Paniikkikohtausten oireet

Mayo Clinicilta he selittivät, että hyökkäykset alkavat yleensä yhtäkkiä ilman varoitusta. ”Ne voivat ilmestyä milloin tahansa: kun ajat, ostoskeskuksessa, kun nukut tai keskellä liiketapaamista. Sinulla voi olla satunnaisia ​​tai usein paniikkikohtauksia ”, he sanoivat.

”Paniikkikohtauksia on useita muunnelmia, mutta oireet yleensä huipentuvat muutamassa minuutissa. Kun paniikkikohtaus häviää, voit tuntea väsynyt ja uupunutHe lisäsivät.

Tämän lisäksi he ilmoittivat, että sinun tulee olla tarkkaavainen seuraaviin oire:

– Vaaran tunne tai lähestyvä tuho
– pelko menettää hallinnan tai kuoleman
– takykardia ja sydämentykytys
– Hiki
Vapina tai vapina
– hengenahdistus tai kireys kurkussa
– Ravistelee vilunväristyksiä
– Kuumat aallot
– Pahoinvointi
– Vatsakouristukset
– Rintakipu
– Päänsärky
Huimaus, pyörrytys tai pyörtyminen
– tunnottomuus tai kihelmöinti
– Epärealisuuden tai yhteyden katkeamisen tunne

Andrea Piacquadio | Pexels

Milloin sinun pitäisi mennä asiantuntijan luokse?

Klinikalta he ilmoittivat, että jos sinulla on paniikkikohtauksen oireita, hakeudu lääkäriin mahdollisimman nopeasti. ”Vaikka paniikkikohtaukset ovat erittäin epämiellyttäviä, ne eivät ole vaarallisia. Niitä on kuitenkin vaikea hallita itse ja voi pahentua, jos sitä ei hoidetaHe lisäsivät.

Lopuksi he huomauttivat, että “paniikkikohtausten oireet voivat olla samanlaisia ​​kuin muiden vakavien terveysongelmien, kuten sydänkohtauksen, oireet, joten on tärkeää, että terveydenhuollon tarjoaja arvioi sinut, jos et ole varma, mikä aiheuttaa sen. oireesi ”.

.tutustu tähän sivustoon