July 31, 2021

Smithillä / Kotzenilla on uusi videoleike ‘Solar Fire’

“Solar Fire”, on neljäs single Smith / puke, otettu kitaran debyyttialbumilta Iron Maiden: Adrian Smith ja entinen kitara Myrkyttää Y Herra Iso: Richie puke.

Albumi ‘Smith / puke’ julkaistiin maailmanlaajuisesti BMG: n kautta 26. maaliskuuta 2021 ja siitä tuli heti hitti Half World Album Chart -listalle. Top 20 että Iso-Britannia, Ylin 13 päällä Saksa, Yläosa 1 päällä Ruotsi (Rock-listat) y Top 8 albumeista Espanja (Y Viisi parasta vinyyliä päällä Espanja).

Tämä video kuvattiin Enkelit huhtikuussa 2021, missä Richie Y Adrian He ovat löytäneet toisensa jälleen nauhoittamaan kuvia yhdessä sen jälkeen, kun nauhoitti albumin Turks- ja Caicossaarilla (Bahama) helmikuussa 2020. Tuloksena oleva visuaalinen kemia osoittaa kahden maailmanluokan kitaristin täydentävän täydellisesti toisiaan.

Tulos (yhdessä basistin ja rumpujen kanssa) on vaikuttava ja tehokas visuaalinen ja äänikokemus, joka tekee sinusta haluavat nähdä tämän ryhmän pelaavan elää.

Kolme singleä julkaistiin ennen albumia, “Ottaen mahdollisuuteni”, “arvet” Y “Juoksu”, kaikki taiteilijoiden seuraajat ottivat innokkaasti vastaan, ja media osoitti suurta kiinnostusta ja kritiikkiä Rock, HardRock Y Blues albumilta.

“Solar Fire” Se on jälleen yksi osoitus tämän mielenkiintoisen suuren kykyliiton voimasta ja musiikillisesta monimuotoisuudesta.

KOLME YKSITTÄISEN AVAINVIDEOT:

● El pohjamaali single (lisää 700.000 vierailut jo sinussaPutki) Se oli “Ottaa mahdollisuuteni”. (Katso tästä).

● El toinen single (lisää 900.000 vierailut sinussaPutki) oli yksi asia bluesinen ”Arvet” (katso täältä).

● El tercer single (lisää 400.000 Vierailut YoutissaPutki) Se oli “Juoksu” (katso täältä) Adrian Smith “… Ihanteellinen piiskanvärähtely ajamaan!”.

Albumi saatavilla täältä: https://smith-kotzen.lnk.to/albumPR

Duo on kirjoittanut, tuottanut ja jakanut kitaroiden ja laulujen parrasvalot. Richie soittaa myös bassoa ja rumpuja joillakin kappaleilla.

Levyllä on myös vieraana Adrianin Iron Maiden -kumppani Nicko McBrain. Rumpuilla esiintyy myös Richien vanha ystävä ja kiertuekumppani Tal Bergman (Rod Steward, Billy Idol, Joe Bonamassa tai Sammy Hagar) sellaisissa kappaleissa kuin “You Don’t Know Me”, “I Wanna Stay” ja “Til Tomorrow”. Muissa kappaleissa rumpuilla istui itse Richie Kotzen.

Levy on nauhoitettu Turks- ja Caios-saarilla (Bahamalla) helmikuussa 2020. Tuottajat Richie ja Adrian ja sekoittaja Kevin “Caveman” Shirley (Iron Maiden, Led Zeppelin, Journey, Rush, Mr. Big, Aerosmith, The Black Crowes…). Tämä ensimmäinen albumi, jossa on yhdeksän kappaletta ja jolla on kaikki näiden kahden suuren ja arvostetun muusikon energia ja musiikillinen viisaus. Molemmat ovat kirjoittaneet kaikki kappaleet ja jakavat myös tehtäviä laulajina, kitaristeina, basistina ja bändin johtajana.

Tehokkaat melodiat ja harmoniat, albumi ilmentää energistä asennetta kappaleilla, jotka kuulostavat klassiselta 70-luvun rockilta, ja niillä on laaja valikoima vaikutteita, kuten Blues, Hard Rock, perinteinen R & B ja muita tyylejä, yhdistettynä musiikkitaustaan. molemmista ja kokemuksista liittymisestä musiikkipariksi, jolloin saadaan täysin nykyaikainen ääni.

Albumi on saatavana seuraavissa muodoissa:

• CD Digipack

• 12 ”musta vinyyli, kohokuvioitu kansi

• 12 ”värillinen vinyyli, punaisella ja mustalla savuefektillä

• Digitaalinen

Albumi saatavilla täältä: https://smith-kotzen.lnk.to/albumPR

tarkista blogini